Revisió de la cartera XRP.io

En els darrers mesos, es van llançar noves solucions per ajudar la comunitat Ripple. En aquest article, farem un complet XRP.io revisió de carteres perquè els usuaris en puguin obtenir més informació. Explicarem què és XRP.io, com funciona i molts altres detalls interessants. 

XRP.io es va convertir en una de les maneres més útils d’enviar, rebre i emmagatzemar Ripple, que és un dels cryptos més grans i populars del mercat. Si llegiu tota la ressenya de la cartera XRP.io, obtindreu una millor idea de com funciona. 

Revisió de XRP.io: visió general de Wallet

xrp.io

Aquesta és una de les carteres XRP més noves i interessants del mercat. Els titulars de XRP han estat esperant diferents maneres de gestionar les seves monedes virtuals al llarg del temps. Ara, amb aquesta cartera fàcil d’utilitzar i fàcil d’utilitzar, enviar, gastar, emmagatzemar i rebre XRP mai ha estat tan fàcil. 

La cartera es va llançar a finals de l’any passat i ha anat creixent des de llavors. Actualment han processat més de 122.300 transaccions i s’han creat gairebé 18.300 carteres. A més, s’han processat més de 346.676.623733 XRP des que es va llançar.

La interfície sembla molt fàcil d’utilitzar. Quan accediu a l’aplicació, veureu el vostre compte equilibri. Això us proporcionarà la informació necessària sobre els vostres fons. Al mateix temps, tindreu el preu de cada XRP en euros i en dòlars nord-americans. A sota d’aquesta pestanya, veureu la llista de referències principals. Finalment, tindreu les transaccions històriques de XRP mitjançant la cartera. 

XRP.io Wallet Review: dins de l’aplicació

Com que es tracta d’una cartera nova, veureu que encara no hi ha transaccions. Tot i això, s’hi haurien de mostrar totes les transaccions. Això us proporcionaria un gran control sobre els vostres fons i sobre com els feu servir al llarg del temps.

Val a dir que estan executant un servidor Ripple, que permet protegir i donar suport a tot l’ecosistema. Aquestes empreses que executen validadors ajuden a que la xarxa es descentralitzi amb el pas del temps. Per tant, XRP.io no només ofereix serveis XRP als usuaris, sinó que també donen suport activament a Ripple. 

La cartera inclou una secció d’assistència en la qual podreu xatejar amb un representant. Això és molt útil, tenint en compte que molts de nosaltres podem tenir alguns problemes mentre gestionem els nostres fons. Si hem estat durant molt de temps al mercat criptogràfic, és possible que haguéssim experimentat retards en les transaccions. 

La secció de referència també és molt important per fer aquesta revisió de la cartera XRP.io. De fet, és possible enviar un enllaç de referència a amics i familiars. Els usuaris que comparteixin l’enllaç rebran un 10% de bonificació de referència. Tot i això, no s’explica correctament, quin és el bo que rebran. No està clar si la bonificació del 10% s’aplica als fons rebuts, enviats o retinguts. 

Moltes empreses han estat promocionant els seus serveis mitjançant enllaços de referència. Sempre és molt bo que les empreses tinguin una comunitat compromesa que difongui els serveis oferts. En aquest cas, l’única qüestió és el fet que no està clar quins seran els beneficis rebuts.

Enviar i rebre fons a través de XRP.io

xrp.io

Per enviar fons, haureu d’afegir diners al compte (XRP). Un cop ho hàgiu fet, podreu seleccionar l’adreça de destinació XRP. L’adreça és una llarga cadena de caràcters que pertany a la vostra persona o a una altra persona. Aneu amb compte de no equivocar-vos en completar aquest quadre. Fins i tot un petit error enviaria els fons a un altre compte.

L’etiqueta de destinació, que és un camp opcional, serà útil en algunes circumstàncies. No oblideu demanar sempre a l’usuari a qui envieu els fons si cal omplir aquest quadre. A continuació, tindreu la possibilitat d’afegir la quantitat de XRP que vulgueu enviar. Després de seleccionar aquest import, veureu el seu valor en dòlars americans i la comissió que haureu de pagar. Si volem enviar 100 XRP (25,52 $), tindrà una tarifa de 6 XRP. 

Per rebre fons, el procés serà l’invers del descrit anteriorment. Haureu d’anar a la pestanya “Rebre” de l’aplicació. En aquesta secció, tindreu tota la informació sobre el vostre compte. Això inclou la vostra adreça XRP i l’etiqueta de destinació, necessària per rebre XRP. 

Aquesta és la informació que haureu de proporcionar al remitent. Si sou l’encarregat d’enviar-vos els fons, aneu amb compte mentre copieu aquestes dades. També tindreu un codi QR amb la informació necessària sobre el vostre compte. Si voleu rebre fons, altres usuaris només poden escanejar-los i enviar-vos XRP.

Les transaccions XRP solen ser molt ràpides. Les comissions també són molt baixes en comparació amb altres monedes virtuals. Tot i que les transaccions Bitcoin (BTC) o Litecoin (LTC) triguen molt a processar-se, XRP arriba en pocs segons. Utilitzar XRP.io seria molt útil si voleu estalviar diners en processar transaccions criptogràfiques. Assegureu-vos que envieu XRP a les adreces esmentades abans i a aquesta cartera criptogràfica. Si envieu Bitcoin o qualsevol altre recurs digital a part de XRP, no rebrà els fons. Això vol dir que es poden perdre per sempre. 

Conclusió

En aquesta revisió de la cartera XRP.io, volíem mostrar-vos quines són les característiques principals d’aquesta cartera XRP. Bàsicament, ofereixen una experiència d’usuari molt fàcil d’utilitzar i senzilla. Serà una bona cartera per a principiants que vulguin entendre com funciona el mercat de criptografia. 

Mentre utilitzeu l’aplicació, sentireu que és una experiència molt senzilla. Tot i això, aquesta senzillesa permet als usuaris. Sabran que poden enviar i rebre fons siguin on siguin. A més, XRP.io proporciona informació sobre les taxes pagades, cosa que reduirà la incertesa. 

Tot i que el millor per emmagatzemar grans quantitats de XRP és fer-ho en una cartera de maquinari, XRP.io ajuda els nouvinguts. En el futur, serà interessant veure noves solucions i serveis proporcionats per aquesta empresa. Ara és possible gaudir de la comunitat XRP creixent i gaudint de serveis nous i d’alta qualitat. 

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment