XRP Bulls Breakout mentre l’adopció augmenta amb XRP / JPY, XRP / GBP i molt més


publicitat Phemex

El preu XRP gaudeix dels bous mentre puja fins a 0,346 dòlars, mentre que eToro introdueix parells XRP / JPY i XRP / GBP. Mentrestant, altres desenvolupaments augmenten l’adopció i el preu de XRP.

Els toros XRP gaudint dels guanys, fent l’ascens

La tercera criptomoneda més gran del món ha mantingut un bon moviment ascendent durant els darrers dos dies. La setmana passada va arribar als 0,346 dòlars, abans de baixar a 0,316 dòlars. Des de llavors, el preu ha estat en constants pujades i baixades oscil·lant entre 0,32 i 0,33 dòlars.

Com podeu veure al gràfic següent, avui ha estat un molt bon dia per a l’XRP, ja que ha fet un salt del 4% aproximadament. En el moment de l’escriptura, s’ha canviat les mans a 0,341 dòlars. A partir del dia a partir de 0,328 dòlars, gestiona el volum diari d’operacions d’uns 246 milions de dòlars.

xrpFont: Tradingview.com

XRP / USD ha trencat la resistència del nivell de 0,340 dòlars i ha mostrat signes de tendència alcista. Fins i tot si fa una caiguda, XRP té un suport de 0,320 dòlars que aconseguirà mantenir-lo al voltant dels 0,330 dòlars i que no caigui més.

Ara mateix, XRP té bons dies per davant i és probable que comenci el mes següent amb una nota positiva i baixista.

eToro afegeix XRP / JPY & XRP / GBP, més informació sobre XRP

Mentrestant, eToro, una xarxa de comerç social i inversió, ha afegit un altre parell fiat contra XRP. Amb una petita llista d’ofertes de criptografia, eToro va afegir XRP l’any passat, però aquesta vegada ha obert el comerç XRP per als japonesos i britànics compartit per aquest entusiasta de xrp:

eToro ha afegit parells XRP / GBP i XRP / JPY, així com parells BTC / EUR i ETH / EUR. Està preparant-se per ser un proveïdor de liquiditat per a xRapid? O què en penses? #XRPcommunity @BankXRP @XrpCenter @digitalassetbuy @AlexCobb_ pic.twitter.com/cdhGoBp53g

– Hodlerboy (@OriginalHodler) 27 d’agost de 2018

eToro ha obert XRP a altres economies amb inversió criptogràfica, que se sumaran a la seva adopció i al seu volum de negociació.

A més, el soci de Ripple, XP Investimentos, llançarà un XDEX d’intercanvi criptogràfic al setembre d’aquest any.

XP Investimentos al Brasil llançarà l’intercanvi de criptografia al setembre: XDEX. Ara el 49,9% de XP és propietat d’Itaú Unibanco, @Ripple soci des del febrer del 2018.$ XRP#XRPthestandard#XRPcommunity

Crèdit: @DiogoHNobregahttps://t.co/BL1s0Ijs4f

– Leonidas (@LeoHadjiloizou) 28 d’agost de 2018

Un altre soci de Ripple, IFX Payments, s’associa amb LianLian Pay, la quarta empresa de pagaments més gran de la Xina, “per donar suport a la implementació de la solució de transferència de diners Happy Transfer de LianLian per a persones xineses de l’estranger que vulguin enviar diners a casa”.

Associació estratègica entre IFX, LianLian i @Ripple per donar suport a la implementació de la solució de transferència de diners Happy Transfer de LianLian per a xinesos estrangers que vulguin enviar diners a casa.$ XRP#XRPthestandard#XRPcommunityhttps://t.co/6uhXTewTzm pic.twitter.com/kpL65CwvLW

– Leonidas (@LeoHadjiloizou) 27 d’agost de 2018

A més, llegiu: XRP descentralitzat o no? El vicepresident del producte Ripple, Asheesh Birla, resol el debat

Menció especial: connexió UBS Ripple

Els bancs que treballen amb tecnologia Ripple no són novetats, ja que compten amb més de 100 associacions a la borsa. L’empresa que hi ha darrere de la tercera criptomoneda més gran del món ha estat treballant per afegir més noms a la seva llista cada vegada més gran.

Des del Banc de Tailàndia, el Banc d’Indonèsia, el Sistema de Reserva Federal, l’Autoritat Monetària de Singapur, l’Autoritat Monetària d’Aràbia Saudita, l’Axis Bank, el BankDhofar, el Bank of America, el Barclays, el Cargills Bank, el Commonwealth Bank d’Austràlia, fins l’IndusInd Bank, el Kuwait Finance House, el Royal Bank of Canada, Royal Bank of Scotland, Santander Bank i Standard Chartered Bank entre molts altres, Ripple s’estén lentament per tot el món.

Segons una troballa recent de Leonidas, Union Bank of Switzerland (UBS) treballa amb Ripple. Tot i que Ripple i UBS es van reunir per primera vegada el 2016, el document compartit es va actualitzar, especialment la part relacionada amb Ripple, a finals de l’any passat, que només indica:

“Tenim altres projectes de consorci que ens combinen amb R3, així com un projecte amb Ripple en pagaments transfronterers en temps real”.  

Això és d’octubre de 2017, no sé si ja s’ha publicat. @UBS treballant en un projecte amb Ripple en pagaments transfronterers en temps real.$ XRP @Ripple @BankXRP @XRPTrump @XrpCenter @ Hodor7777 #XRPthestandard#XRPcommunityhttps://t.co/flwxSLqWQr pic.twitter.com/W7OeEhqyap

– Leonidas (@LeoHadjiloizou) 26 d’agost de 2018

Ripple i XRP s’estan avançant de manera agressiva cap al seu objectiu de convertir-se en l’Internet del valor amb la seva constant adopció.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment