A la revisió actual de Wanchain, analitzarem les principals característiques i el progrés futur, per veure si val la pena invertir en aquesta criptomoneda..Wanchain és un llibre major distribuït independent que va ser dissenyat per proporcionar comunicació entre cadenes de blocs diferents, ja siguin públiques o privades. La plataforma també actua com un sistema bancari distribuït, on les parts poden crear els seus propis tokens i actius digitals construint un mercat a la part superior de la infraestructura de Wanchain.

 

Què és Wanchain?

La plataforma no només inclou funcions de transferència de criptografia. Els usuaris poden crear una gran quantitat d’aplicacions financeres mitjançant l’ús de contractes intel·ligents, protocols de protecció de privadesa i la versió nativa Wancoin (WAN) fitxa a més d’altres coses.

Com funciona Wanchain?

Tot i que Wanchain va resultar d’una forquilla Ethereum, el projecte opera en una cadena de blocs diferent i el seu testimoni natiu Wancoin (WAN) no es basa en el protocol ERC20. La plataforma es basa en una infraestructura complexa formada per moltes parts:

Protocol de consens

Wanchain implementa el protocol de consens Proof of Stake (POS) per establir un acord entre els participants de la xarxa. Com que altres cadenes de blocs desenvolupades a Wanchain són similars a Wanchain, això facilita el mecanisme de cadenes creuades que proporciona una major interoperabilitat.

Les transaccions funcionen com les d’Ethereum, però la diferència és que ofereixen protecció de privadesa mitjançant la implementació d’un esquema de signatura de timbre. Les signatures de timbre utilitzen criptografia de corba el·líptica, que genera una adreça única (OTA) que proporciona un anonimat complet al signant d’una transacció, alhora que permet verificar la signatura del remitent específic..

Integració de cadenes creuades

El protocol de comunicació entre cadenes permet la transferència de dades entre altres cadenes i Wanchain. El protocol de comunicació es basa en tres mòduls:

Mòdul de registre: Registra la cadena d’origen d’una transacció juntament amb l’actiu transferit

Mòdul de transmissió de dades de transaccions entre cadenes: Transmet la sol·licitud de transacció entre cadenes a Wanchain, identifica si el node del validador retorna o no l’èxit i gestiona la transacció legal des del node del validador a la cadena externa.

Mòdul de consulta de l’estat de la transacció: Supervisa la transacció i el seu estat

El protocol de comunicació entre cadenes fa ús de contractes intel·ligents per tal de facilitar la conversió d’actius a Wanchain i viceversa.

Anonimat de transaccions de testimoni intel·ligent

Wanchain, entre els primers blockchains a implementar en els seus contractes intel·ligents una característica de privadesa. Mitjançant la implementació de signatures de timbre i la generació única d’adreces, la plataforma anonimitza les transaccions.

A més, Wanchain també genera una nova adreça per a cada transacció, que contrasta qualsevol intent de rastrejar patrons de transaccions.

Esquema de generació de comptes bloquejat

Wanchain utilitza un esquema de generació de comptes bloquejats per garantir la seguretat de les claus i els fons quan hi ha més d’un implicat. El sistema es basa en l’esquema d’ús compartit secret de Shamir, que divideix la clau en parts i les distribueix a totes les parts implicades..

Wancoin (WAN)

Wancoin (WAN) és el testimoni que potencia la plataforma Wanchain. Les transaccions requereixen una quantitat específica de WAN i els dipòsits de seguretat de WAN s’han de pagar pels nodes de verificació de cadena creuada.

Durant el seu ICO es van vendre 107,1 milions de tokens, que van recaptar fons de més de 120.000 ETH. Les fitxes venudes a l’ICO representen el 51% de l’oferta. L’equip va distribuir els fons ICO en conseqüència:

  • 60 per cent: recerca i desenvolupament
  • 10 per cent: desenvolupament comunitari
  • 10 per cent: màrqueting
  • 10 per cent: infraestructures
  • 10 per cent: operacions diàries

Actualment, la WAN té un preu de 0,310378 USD, amb un subministrament actual de 106.152.493 WAN, que genera un límit de mercat de 32.947.379 USD. La criptografia ocupa el 103 segons la seva capitalització de mercat.

On comprar WAN

No hi ha tants intercanvis que admetin el comerç WAN. Els següents intercanvis inclouen parells comercials WAN: Binance, Bitbns, Bitkub, Bitrue, DragonEX, Huobi Global, KuCoin. La moneda es negocia principalment contra BTC i ETH, però també hi ha opcions contra XRP, BNB, INR i THB.

Binance és la borsa que té el volum de negociació més alt per 24 hores, que representa el 53,4% del volum de negociació WAN.

On emmagatzemar WAN

Les monedes WAN s’han d’emmagatzemar a la cartera oficial de Wanchain proporcionada per l’equip. La cartera és compatible amb ordinadors que funcionen amb sistemes operatius Windows, Mac i Linux. Actualment, la cartera només admet WAN i ETH, però més endavant afegirà més cryptos.

Full de ruta i avenços futurs

Des del seu establiment el 2016 i el llançament d’un ICO l’any següent, el projecte ha assolit molts objectius. A principis de 2018, Wanchain va llançar el seu mainnet, que incloïa protecció de privadesa, Wan Wallet, Wancoin i Blockchain Explorer.

El juliol de 2018 es va llançar Wanchain 2.0. Aquesta versió va aportar interoperabilitat amb Ethereum. La següent versió prevista és la versió 3.0, que inclourà la interoperabilitat amb Bitcoin. Després, la versió 4.0 està programada, amb integració de cadena privada.

Conclusió

Wanchain és un projecte de blockchain que implementa contractes intel·ligents de cadena creuada amb privadesa per oferir una major interoperabilitat entre totes les cadenes de blocs i permet als usuaris fer transaccions anònimes.

Imatge destacada: Hacker Noon

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment