B2BinPay

B2BinPay és una solució de pagament de criptomoneda tot-en-un que permet als comerciants i empreses de tot el món transaccionar, emmagatzemar i acceptar pagaments en línia en una àmplia varietat de criptomonedes i fitxes, a tarifes convenients.

La plataforma va ser creada el 2014 per la B2Broker company, un proveïdor de liquiditat i tecnologia que facilita els pagaments criptogràfics mundials. La companyia té oficines a Estònia, Hong Kong i Rússia.

B2BinPay es va desenvolupar per atendre una gran varietat de clients, com ara corredors de divises, fons de cobertura, intercanvis de criptomonedes i comerciants en línia que vulguin acceptar pagaments criptogràfics pels seus productes i serveis.

1. Tarifes més baixes de la indústria

B2BinPay ofereix als seus clients tarifes avantatjoses que són molt baixes en comparació amb la mitjana del mercat cobrada per la majoria dels processadors de criptografia. Hi ha diferents tarifes aplicades als comptes de comerciants i empreses, en funció del volum, del tipus de moneda i de la transacció, però les taxes solen situar-se per sota del 0,5%.

Per als comerciants, la comissió de processament de monedes per rebre pagaments és del 0,5% i les transaccions sortints no comporten cap cost. Per a les monedes estables i els tokens, s’aplica una comissió de l’1% a les transaccions entrants, amb 0 comissions en les transaccions sortints.

Totes les transaccions amb el testimoni natiu de la plataforma, el testimoni B2BX, no tenen comissions.

Les comissions de processament de monedes per a comptes d’empresa són les següents:

 • 40% < 1M
 • 25% 1 – 2M
 • 20% 2 – 5M
 • 15% 5-10 milions
 • 10% 10 – 50M
 • 05% 50+ M

Les comissions de processament de les stablecoins & Els tokens B2BX i BNB són:

 • 1% < 1M
 • 9% 1 – 2M
 • 7% 2 – 5M
 • 5% 5-10M
 • 3% 10 – 50M
 • 1% 50+ M

Tarifa de processament de fitxes líquides:

 • 40% < 1M
 • 25% 1 – 2M
 • 20% 2 – 5M
 • 15% 5-10M
 • 10% 10 – 50M
 • 05% 50+ M

Podeu consultar el seu lloc web per veure els preus.

2. Més de 888 monedes, tokens i Stablecoins

B2BinPay permet als clients acceptar 13 criptomonedes, inclosos Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, XRP, DASH, Litecoin, Monero, NEM, NEO, Stellar, Zcash i Cardano, a més de fitxes com Binance Coin, B2BX. A causa de la seva integració amb tantes cadenes de blocs principals, és capaç de suportar totes les fitxes emeses per Ethereum.

3. Comerciants & Comptes de clients empresarials

B2BinPay inclou dos tipus de comptes: comerciant i empresa, que es poden integrar fàcilment a través d’una única API que es pot connectar en menys d’una hora.

Els comerciants poden beneficiar-se de comptes que no tinguin comissions recurrents ni càrrecs ocults, comissions baixes, saldo actualitzat en temps real i historial de transaccions, així com transaccions altament segures. Les eines d’integració permeten als comerciants integrar aviat B2BinPay al seu lloc web i començar a acceptar pagaments criptogràfics.

Els clients empresarials, com ara corredors i intercanvis, tenen accés a una cartera molt segura, fiable i escalable. Altres funcions incloses són les retirades automàtiques per a clients, l’API segura i l’entorn de sandbox per al desenvolupament d’aplicacions, així com informes avançats en temps real.

4. Retirades de Crypto-Crypto i Crypto-Fiat

Hi ha dues opcions de pagament que s’han integrat al servei: crypto a crypto i crypto a fiat. Els pagaments de criptografia a criptografia us permeten rebre criptocurrency per als productes del vostre lloc, amb els fons acreditats directament a la vostra cartera de criptografia. L’opció de criptografia / fiat permet al client pagar en criptomoneda i al comerciant rebre moneda fiduciària (USD, EUR) que després es diposita directament al seu saldo.

5. Suport responsiu 24/7

L’equip de suport de B2BinPay està disponible les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, en 8 idiomes: xinès, anglès, espanyol, rus, hindi, persa, urdú i àrab.

Per als clients que tenen un problema amb una extensió específica (WooCommerce, Magento, PrestaShop), se’ls recomana contactar directament amb un desenvolupador. Es pot contactar amb tots els desenvolupadors a través de l’adreça de correu electrònic d’assistència indicada.

També es pot accedir a la plataforma mitjançant tres números de telèfon: +44 207 043-71-76 (GB), +7 495 108-04-71 (RU) i +357 250-308-82 (CY). Es poden enviar altres preguntes o qüestions relacionades amb el compte o els pagaments a la següent adreça de correu electrònic: [protegit per correu electrònic]

6. Dipòsits bancaris directes

Els comerciants tenen la possibilitat de rebre els seus fons fiduciaris directament al seu saldo bancari i retirar aquest capital mitjançant transferències SEPA (comissió del 0,5%) i transferències SWIFT (comissions del 2%).

7. Transaccions molt segures

B2BinPay permet a les empreses emmagatzemar, transferir i acceptar pagaments en línia en criptomonedes amb seguretat. La plataforma incorpora diverses mesures de seguretat que garanteixen que els comptes estiguin protegits contra diversos tipus de fraus i atacs DDoS, cosa que els fa molt més fiables que els sistemes de pagament tradicionals..

8. Accessible a nivell mundial

B2BinPay permet als comerciants i empreses realitzar transaccions amb una xarxa global de clients. Les transaccions comporten comissions que són només una fracció del que solen cobrar les passarel·les de pagament en línia tradicionals. L’alt nivell d’automatització i les altes velocitats de transacció de fins a 20 segons permeten a usuaris de tot el món pagar pels productes i serveis d’una manera convenient.

Veredicte

B2BinPay és una passarel·la de pagament de criptografia que permet a empreses i comerciants rebre i enviar una varietat d’actius digitals a i des de clients independentment de la seva ubicació, a un cost molt baix..

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment