Les World Series of Poker d’aquest any comencen oficialment demà i la comunitat de pòquer es prepara un mes ple d’acció de pòquer.

Serà un gran any des que els organitzadors van passar per la borda i van reunir més de 69 esdeveniments per a tota la sèrie. Tota la sèrie d’aquest any és una celebració del joc i els jugadors que vulguin participar tindran la possibilitat de jugar a les seves variacions de pòquer preferides..

Començada el 1970, la World Series of Poker tenia com a objectiu popularitzar el joc. El que abans era un esdeveniment només per a invitacions, les World Series han evolucionat des d’una simple sèrie de jocs en efectiu fins a una vertiginosa gamma de torneigs per satèl·lit i esdeveniments amb diners importants..

Encara conserva la seva mística. El boom del pòquer en línia dels anys 2000 es pot situar directament als peus de la victòria de Chris Moneymaker a les World Series of Poker del 2003. A diferència d’altres tornejos esportius, el premi per guanyar qualsevol dels esdeveniments de les World Series of Poker no és un trofeu sinó una polsera d’or. Posseir i mostrar amb orgull la polsera d’un guanyador és un punt d’orgull per als guanyadors anteriors i un reconeixement de les seves habilitats.

World of Series Poker 101

Per als amants del pòquer, unir-se és un somni fet realitat. Tot i això, pot ser un exercici esgotador. Per a aquells que vulguin inscriure-s’hi, n’hi ha un pocs fets que necessiten saber.

Esdeveniments WSOP

En primer lloc, els jugadors poden ser selectius sobre quin dels jocs s’uneixen. Els 69 esdeveniments presenten diferents variacions que haurien de donar a tothom una àmplia gamma d’opcions. Alguns jocs s’executen seguint les regles de Texas Hold ‘Em, però hi ha altres tornejos que fan servir altres regles com Omaha, Lowball i Stud. Fins i tot hi ha torneigs. Els principiants no s’han de preocupar de ser apartats si no s’utilitzen les seves regles preferides.

En segon lloc, l’objectiu principal dels jugadors de cada torneig és ser l’últim en peu. Això vol dir que els jugadors han de tenir precaució respecte al seu banc. El millor és que un jugador tingui un banc important, però una gestió acurada i un joc hàbil poden convertir un banc important en un gran..

Finalment, un jugador que pretengui ser part de l’esdeveniment principal pot fer-ho de la manera més difícil participant en els diversos torneigs per satèl·lit. No és necessari, però. Tot el que un jugador ha de fer per unir-se a l’esdeveniment principal és tenir 10.000 dòlars i comprar. Si un jugador potencial no té diners, haurà de sumar-se a un torneig per satèl·lit, que té un ingrés menor.

Nombrosos esdeveniments de pòquer per participar

L’esdeveniment principal sol tenir lloc a principis de juliol, després d’un esgotador mes de joc. Per a l’esdeveniment en si, els jugadors utilitzaran el seu buy-in per aconseguir fitxes per jugar. Els jugadors no poden canviar aquestes fitxes per diners en efectiu, però indiquen si un jugador segueix o no al torneig. Si es queden sense fitxes, s’eliminen.

A continuació, s’afegeix l’accés al fons de premis que s’atorgarà als primers classificats. Només el 10% obtindrà un pagament. Tenint en compte que la quantitat habitual de jugadors per a l’esdeveniment principal supera els mil jugadors, només al voltant d’un centenar d’ells obtindran diners.

Un cop comenci l’esdeveniment principal, els jugadors s’agruparan en taules. A mesura que s’eliminen els jugadors, les persones es mouran de taula en taula per mantenir-los equilibrats. El joc normal continuarà fins que només quedi una sola taula de nou. Aquesta no és la veritable final, però.

Una gota

Els darrers nou jugadors formaran l’última taula de l’esdeveniment principal. El 2008, ESPN volia crear una mica de moda per al torneig, i això va provocar que la taula final es retardés a l’octubre.

Les World Series of Poker són un esdeveniment que qualsevol jugador no s’ha de perdre. Els jugadors poden tenir cura del Colossus del 2 al 4 de juny o trobar el seu destí al Campionat de Sèniors i al Monster Stack el 17 i el 24 de juny, respectivament. Tanmateix, l’esdeveniment principal no s’ha d’aconseguir fins al 9 de juliol i el seguirà el One Drop del 12 al 14 de juliol.

Bitcoin pòquer i WSOP

Per descomptat, no tothom pot assistir als esdeveniments previstos aquest any, els aficionats al pòquer encara poden experimentar el pòquer d’acció quan juguen al pòquer Bitcoin en línia. Millor encara, poden vigilar els diversos Promocions de la World Series of Poker que donen grans pagaments i fins i tot l’oportunitat d’aconseguir l’esdeveniment principal al juliol.

L’any passat, diversos llocs de pòquer de Bitcoin van llançar els seus bons i promocions inspirats en WSOP, amb Americas Cardroom Món de sèries de Jackpots.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment