Voleu començar a negociar bitcoins però no sabeu com fer-ho? Tant si voleu invertir en Bitcoin comprant Bitcoin, com si només esteu interessats en operar diàriament comprant i venent Bitcoin en un curt període de temps, aprendreu tot el que heu de saber per començar a negociar aquesta criptomoneda..

Porta d’entrada Fiat

En primer lloc, heu de transferir els vostres diners fiduciaris a un compte d’intercanvi. Hi ha molts intercanvis diferents per fer-ho, però la forma més còmoda i senzilla de comprar Bitcoin és anar a Coinbase i comprar-lo directament amb targetes de crèdit. Si esteu disposat a dedicar hores addicionals per esbrinar com enviar el vostre Fiat a un intercanvi, no només estalvieu moltes comissions, sinó que també tindreu moltes més oportunitats de negociació que comporten l’obertura de comptes en intercanvis adequats..

Els intercanvis més segurs

Els millors intercanvis de criptomonedes són aquells que són els més segurs d’utilitzar i emmagatzemar els vostres diners i criptomonedes. A més, els criteris molt importants són quantes monedes podeu canviar realment, quantes comissions costa canviar a la borsa, quant podeu canviar retirar i ingressar, quant de temps es triga a verificar-se i amb quina promptitud l’assistència atén les vostres sol·licituds. He recopilat una llista dels millors intercanvis per utilitzar, sobretot si teniu un compte bancari europeu o nord-americà.

KRAKEN és el millor i més convenient intercanvi si voleu enllaçar el vostre compte bancari per retirar directament el vostre compte de canvi. Només calen uns quants dies per obrir un compte, verificar-lo i enllaçar el vostre compte bancari. Els passos són molt fàcils i un cop fets, podeu comprar directament Bitcoin. Un cop hàgiu comprat Bitcoin, és una bona idea transferir el Bitcoin a una cartera de llibre major segura, per a la qual només teniu la clau privada..

Guia de negociació del dia Bitcoin (BTC)

Guia de negociació del dia Bitcoin (BTC)

Emmagatzematge de Bitcoin de forma segura

Per a cada criptomoneda, podeu crear una cartera digital que només sigui accessible amb una clau privada. Un cop configurat correctament, ningú no tindrà mai la vostra clau privada al vostre costat. Això fa que sigui literalment impossible que us robin les criptomonedes perquè ningú més que vosaltres no posseeix la clau privada que dóna accés a la cartera. En canvi, si heu perdut la clau privada, no hi ha ningú que us pugui ajudar a recuperar l’accés a la vostra cartera. Això vol dir que heu de tenir molt en compte la vostra clau privada. La millor idea és escriure-ho en un guió perfecte i constant, que després emmagatzemeu en un lloc segur.

Una altra forma més còmoda però també més cara és comprar un TREZOR o un LEDGER NANO S. Tots dos us donen accés a una cartera la clau privada de la qual ningú no la posseeix, però vosaltres, però, no necessiteu la vostra clau privada tot el temps . Tot el que necessiteu és seguir les instruccions dels fulls d’instruccions de Trezor i Ledger.

Els millors intercanvis per al comerç de Bitcoin

Sense això, per fi podem continuar amb la guia per comprar i canviar Bitcoin. El millor intercanvi per al comerç de Bitcoin és definitivament Binance, ja que té nombrosos parells comercials i se sap que és molt fiable i segur. Per tant, podeu continuar endavant i enviar el vostre Bitcoin a la vostra cartera Bitcoin al vostre compte de Binance, un cop hàgiu configurat aquest compte..

Hi ha diversos altres intercanvis de criptomonedes, per als quals la seguretat, però, continua sent qüestionable, com ara Kucoin, Bibox, Huobi, OkEX, BitMex, Upbit, Hitbtc, Bitfinex i diversos altres..

Comerç de marges

Si voleu iniciar el comerç de marges (obrir posicions curtes i llargues amb diners prestats), la millor opció és BitMex i Bitfinex. Tots dos tenen els seus avantatges i desavantatges. Bitfinex, per una banda, mostra els seus beneficis i pèrdues en temps real, cosa que fa que sigui molt còmode negociar Bitcoin amb ell. Bitmex, en canvi, no s’acusa d’estar en dificultats financeres, cosa que amenaça significativament els seus fons a Bitfinex.

Es recomana mantenir-se allunyat de tots dos intercanvis si no sap exactament què fer. Tingueu en compte que el comerç de marges pot causar pèrdues immenses.

Eines de criptografia útils

Si voleu estar al dia sobre els recents moviments de preus del mercat total de criptomonedes en un tres i no res, heu d’afegir definitivament Coinmarketcap al vostre repertori. Us permet cercar totes les criptomonedes, comprovar la seva capitalització de mercat, el seu volum i en quines borses es negocia. També podeu utilitzar-lo per verificar els llocs web d’aquests projectes o per comprovar l’URL dels intercanvis.

L’últim que voleu fer és obrir URL falsos d’aquest tipus d’intercanvis, cosa que pot provocar el robatori dels vostres fons.

Una altra eina molt útil que cal tenir en compte és el Coinmarketcal, que recopila tots els propers esdeveniments del món de la criptomoneda i el blockchain. Això pot ser molt útil en un mercat alcista, on molta gent comercia únicament amb “comprar els rumors, vendre les notícies”..

Llocs útils de Crypto News

Si sou més seriós sobre Bitcoin i les criptomonedes, podeu actualitzar-vos diàriament amb les últimes novetats sobre Bitcoin i altres criptomonedes als principals llocs web de criptomonedes com CoinDesk, CoinTelegraph o Cryptonews. Això us pot ajudar amb les vostres decisions comercials de Bitcoin, ja que els titulars negatius o positius poden afectar els moviments de preus de Bitcoin i del mercat de criptomonedes.

Anàlisi tècnica

Si esteu interessats en la negociació professional de Bitcoin, definitivament hauríeu de plantejar-vos consultar Tradingview, ja que us ofereix la possibilitat de fer anàlisis tècniques de tot tipus de gràfics amb tot tipus d’indicadors. Tot i que costa una quota mensual, sens dubte val la pena els diners si es tracta seriosament de negociar Bitcoin.  

Telegrama & Grups de Facebook

Telegram s’ha popularitzat a través de les criptomonedes. Podeu trobar molts grups útils a Telegram i Facebook. La comunitat de criptomonedes utilitza principalment aquestes dues plataformes per connectar-se i debatre entre elles. A més, trobareu que tots els projectes tenen el seu propi grup o canal de telegrames perquè pugueu contactar directament amb el desenvolupador del projecte o simplement mantenir-vos al dia sobre les últimes novetats del vostre projecte preferit..

Com operar diàriament amb Bitcoin

Per descomptat, això depèn en gran mesura del vostre estil de negociació. Una cosa és segura: la negociació diària de Bitcoin no necessàriament difereix significativament de la negociació d’altres actius o valors. La majoria dels comerciants de Bitcoin depenen dels nivells de suport, resistència i EMA, Fibonacci, RSI i MACD, així com l’anàlisi i el volum de les espelmes. De fet, us suggeriria que utilitzeu l’eina de Fibonacci, el 200 i el 50 EMA, així com que aprengueu divergències alcistes i baixistes a l’RSI i al MACD. Tot i que són indicadors útils molt útils, cal vigilar sempre el preu i el volum. Per a molts comerciants experimentats, l’acció i el volum de preus són els més importants, amb diferència, per suposar tendències a l’alça o a la baixa.

Per tant, heu d’aprendre l’anàlisi de les espelmes i llegir el llibre de comandes de nivell 2.

guia bitcoin de negociació diària

Conclusió

El comerç de Bitcoin pot ser molt rendible, però definitivament hi ha una barrera d’entrada. Definitivament, haureu de ser extremadament cautelós sobre els URL falsos, la seguretat de les vostres carteres i quines monedes i intercanvis decidiu comprar i utilitzar. Si us interessa saber quina és la diferència entre Bitcoin i Bitcoin Cash, definitivament hauríeu de plantejar-vos la lectura d’aquest article.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment