CARTERA OWNR

Hi ha moltes carteres que s’han creat exclusivament per emmagatzemar criptomonedes. En un moment en què es pirategen molts intercanvis i plataformes, és fonamental seleccionar una cartera que proporcioni la màxima protecció. Cartera OWNR ajuda els usuaris a protegir les seves monedes digitals de les amenaces externes, alhora que ofereix una varietat de funcions útils tant per als titulars com per als comerciants.

Quant a OWNR Wallet

ownrwalletOWNR Wallet és una companyia limitada estoniana, que va ser fundada per un equip d’experts en TI el 2018. La companyia està formada per persones que tenen anys d’experiència en camps com el fintech, la ciberseguretat, les criptomonedes i el màrqueting..

Els desenvolupadors d’OWNR s’han compromès amb la seva missió de crear una cartera innovadora que complementi un cripto-ecosistema de múltiples actius. La cartera es va crear per servir com una eina tot en un que serà útil per a persones de tots els nivells de tecnologia. S’implementaran funcions addicionals a temps amb la versió actual per proporcionar una experiència completa d’emmagatzematge i negociació.

Llicències

cartera amb llicènciaOWNR Wallet és una de les poques carteres criptogràfiques que té llicència al mercat. Avui en dia, molts serveis de criptografia no estan certificats per les autoritats legals i els usuaris s’arrisquen a perdre els seus fons sense que els operadors admetin conseqüències legals. OWNR té dues llicències, una que li permet intercanviar monedes virtuals contra fiat (FVR000645) i l’altra allotjar un servei de cartera de moneda virtual (FRK000559).

Compatibilitats de dispositius

L’equip ha desenvolupat aplicacions de cartera per a usuaris d’escriptori i mòbils. Això permet als clients verificar i gestionar els seus fons criptogràfics a casa des del seu PC o comprar monedes en moviment des del seu telèfon intel·ligent. L’aplicació d’escriptori es pot descarregar per als sistemes operatius següents: Mac OSX, Windows (32 bits i 64 bits) i Linux (32 bits i 64 bits). També hi ha dues versions d’aplicacions mòbils de la cartera, una per a usuaris d’Android i l’altra per a usuaris d’iOS.

usuaris de mòbils i ordinadors

Països disponibles

Com que la normativa per comprar criptografia amb fiat varia segons les jurisdiccions regionals, només els usuaris de determinats països poden utilitzar el servei d’intercanvi.

Albània
Andorra
Antigua i
Barbuda
Armènia
Àustria
Azerbaidjan
Bahames
Bahrain
Barbados
Bèlgica
Belize
Bhutan
Botswana
Brunei
Bulgària
Cap Verd
Comores
Croàcia
Xipre
República Txeca
El Demòcrata
República
del Congo
Dinamarca
Djibouti
Dominica
El Salvador
Guinea Equatorial
Estònia
Eswatini
Fiji
Finlàndia
França
Gabon
Geòrgia
Alemanya
Ghana
Grècia
Granada
Guyana
Santa Seu
Hongria
Irlanda
Itàlia
Jamaica
Kazakhstan
Kiribati
Laos
Letònia
Liechtenstein
Lituània
Malawi
Marshall
Illes
Mauritània
Maurici
Micronèsia
Moldàvia
Mònaco
Mongòlia
Montenegro
Namíbia
Nauru
Països Baixos
Nova Zelanda
Noruega
Oman
Palau
Panamà
Papua Nova
Guinea
Polònia
Portugal
Romania
Rússia
Rwanda
Saint Kitts
i Nevis
Santa Llúcia
Sant Vicenç
i les granadines
Samoa
San Marino
Senegal
Sèrbia
Seychelles
Eslovàquia
Eslovènia
Illes Salomó
Sud-Àfrica
Corea del Sud
Espanya
Surinam
Suècia
Timor-Leste
Anar
Tonga
Turkmenistan
Tuvalu
Ucraïna
Regne Unit
Uzbekistan

Què Cryptos es pot emmagatzemar?

La cartera OWNR admet l’emmagatzematge i transferència d’una gran varietat de fitxes i monedes: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ethereum Classic, Bitcoin Cash, Bitcoin SV, Dash, Zcash, Dogecoin, Omni i més de 240.000 fitxes basades en ERC20.

Mètodes de PagamentMètodes de Pagament

Els usuaris poden comprar BTC, ETH, BCH, DASH i LTC mitjançant l’ús de fiat a través de diversos Mètodes de Pagament, incloses les targetes de crèdit / dèbit Visa, UnionPay, MC i SEPA (per a clients amb seu a Europa). Les compres només es poden fer amb USD o EUR.

Tarifes de cartera

S’aplica una comissió de 7 dòlars per cada comanda feta i no hi ha càrrecs addicionals si l’import és de gamma alta o baixa.

L’intercanvi a través de la cartera pot comportar un percentatge de comissions sobre l’import de la transacció, que varia en funció de la regió i de la volatilitat del preu dels actius..

Característiques

característiques de la cartera

No custòdia

Cap cartera no emmagatzema cap de les vostres dades privades als servidors, ja que les frases inicials mai no surten del dispositiu que utilitzeu.

Personalització de diversos comptes

Si teniu diversos comptes per al mateix cryptos, la cartera ha introduït una funció que us permet personalitzar-los.

Importació de carteres HD

Els usuaris poden importar carteres HD a OWNR, independentment de la longitud de la frase inicial.

Integració SegWit

La cartera té integrat SegWit, un protocol que facilita els temps de processament més ràpids de les transaccions i redueix les comissions de xarxa.

Intercanvi dins de la cartera

Mitjançant la seva col·laboració amb el popular servei de canvi i processador de criptomonedes, Changenow.io, OWNR permet als usuaris executar conversions de criptografia a criptografia directament des de la cartera.

Compres de criptografia per a usuaris de Bitfinex

OWNR ha establert una col·laboració amb l’intercanvi Bitfinex que permet als usuaris que tenen comptes verificats de Bitfinex comprar USDT, BTC, ETH, XAUT, TRX, XTZ mitjançant opcions fiat mitjançant targeta de dèbit i crèdit. Bitfinex és un dels intercanvis més alts segons els volums de negociació, cosa que significa que els usuaris que seleccionen OWNR Wallet com a processador de pagaments podran beneficiar-se d’una gran liquiditat quan facin una compra.

Atenció al client

atenció al client

Els clients poden contactar amb equip de suport directament des de l’aplicació, ja sigui a través dels xats en viu o enviant un tiquet. Es pot contactar amb el personal d’assistència les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, ja que està preparat per respondre a qualsevol pregunta que puguin tenir els usuaris i ajudar-los si tenen problemes..

Veredicte

OWNR Wallet és una cartera segura i amb llicència que té moltes funcionalitats que funcionen en avantatge dels propietaris de criptografies.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment