un resum setmanal de jocs criptogràfics (setmana 46)

Torna a ser dissabte i, per tant, és el moment d’un altre resum setmanal de criptografia. I, una vegada més, hi ha aquest desenvolupament interminable pel que fa al món de la criptomoneda. Obteniu informació sobre què passa amb les apostes de Bitcoin, la criptoanàlisi i molt més.

Però prou amb presentacions. Comencem aquest resum setmanal.

La creixent popularitat de Bitcoin fa créixer les preocupacions de la fixació de partits

Amb l’inici de la temporada de curses de cavalls 2019, els apostadors d’Austràlia s’involucren en les apostes per criptomoneda, tot i que són il·legals. Un lloc web d’apostes per criptomoneda 1xBit va guanyar molta popularitat amb el proper esdeveniment de carreres, Melbourne Cup. Els llocs d’apostes sobre criptomonedes solen situar-se en països del tercer món, eludint la llei. I això és el que va despertar la preocupació sobre la solució de partits, ja que els casinos basats en blockchain tenen operacions bancàries gairebé irremeiables. Però, les autoritats creuen que el anonimat de les apostes criptogràfiques és el que el fa tan popular en primer lloc.  

Augur registra 2 milions de dòlars en apostes a mig termini dels Estats Units

Augur, una plataforma de predicció descentralitzada basada en blockchain, va registrar més de 2 milions de dòlars en apostes la nit electoral. Les apostes realitzades durant les eleccions intermèdies dels Estats Units van superar finalment els 2 milions de dòlars. I aquest va ser el 60% de totes les apostes fetes a Betfair. Aquesta dApp va guanyar popularitat, com la més complexa plataforma a la cadena de blocs. Quan va aparèixer per primera vegada, Augur va atreure diversos inversors, analistes i comerciants. És una marca important i la direcció d’Augur creu que és només un senyal de les coses que vindran.      

Torneu a carregar els dissabtes amb Stefan: un resum setmanal de jocs criptogràfics (setmana 46)

Mike Novogratz prediu un nou rècord per al 2019

Aquest any va ser un any d’enormes correccions i regulacions del mercat criptogràfic. El Bitcoin va caure de preu des dels impressionants 20.000 dòlars per un 70%, formant una nova base a 6.000 dòlars. Però això no va impedir que els entusiastes de Bitcoin prediguessin un altre augment explosiu del preu de Bitcoin. Certament, hi va haver moltes prediccions falses de preus de Bitcoin durant tot l’any. No obstant això, Mike Novogratz, un famós inversor de Bitcoin, prediu que hi haurà un augment rècord durant el 2019. Diu que la por de perdre’s conduirà a preu de la criptografia, però també afirma que el preu no superarà els 10.000 dòlars al final de l’any.

Jeff Wernick parla del futur dels diners i del Bitcoin

Jeff Wernick, un home amb una trajectòria inversora coneguda, i un primer inversor a Airbnb i Uber va entrevistar Block Telegraph. I quina entrevista és. Llegiu sobre la història de la moneda, la Reserva Federal, les prediccions de Bitcoin i el final de la moneda fiduciària. Els cercles financers respiren especulacions, però Wernick confia en quin és el futur dels diners. Tota l’entrevista és interessant per llegir i té moltes opinions interessants i fins a cert punt controvertides. Tot i això, el cripto és el futur dels diners.

Tron supera el Bitcoin que supera el milió de transaccions al dia

Justin Sun, conseller delegat de Tron, va anunciar que el 4 de novembre es va arribar a la plataforma blockchain de Tron 1 milió de transaccions en un sol dia. Tot va sortir a la llum quan Misha Lederman va entrar a Twitter i va assenyalar l’activitat del 3 de novembre. En aquest moment, el volum de transaccions de Tron va superar una altra criptomoneda. Tot i això, fins i tot amb aquesta fita, el volum de negociació del testimoni Tron no va canviar. La pujada dóna crèdit a l’ús extensiu dels Tron DApps. I, segons Tron DApp House, la majoria de les aplicacions descentralitzades que s’utilitzaven aquell dia es feien servir per jugar.

La falsa cartera EOS us pot robar les claus privades

L’organització EOS Rio adverteix que els estafadors van crear una cartera falsa simpleIEOS i la van penjar a Play Store de Google. La seva intenció principal és robar claus privades. I mentre Play Store eliminava l’aplicació, l’organització RIO va emetre un avís per comprovar a fons l’aplicació i el desenvolupador de l’aplicació. De tant en tant apareixen aquestes aplicacions de cartera falses. I, l’organització de Rio afirma que hi ha diverses altres aplicacions que poden robar dades privades i criptomonedes. Recentment hi va haver un cas amb una aplicació de convertidor. Llegiu-ne aquí.  

Torneu a carregar els dissabtes amb Stefan: un resum setmanal de jocs criptogràfics (setmana 46)

Nova ciutat Blockchain a Nevada

Jeffrey Berns, conseller delegat de Blockchain LLC, milionari de criptomonedes i advocat de protecció, recentment va comprar 67.000 acres al nord de Nevada. Va anunciar que planeja construir un “Sandbox”, una ciutat impulsada per la tecnologia blockchain. La “Sandbox City” és una democràcia dirigida pel sistema blockchain. La zona és a prop d’altres gegants tecnològics com Apple, Google i Tesla. Tot i que és un projecte ambiciós, serà un punt de partida per al ciutat del futur.  

EOS obté la seva primera moneda estable

Un laboratori Carbon-12 Labs, amb seu a Nova York, va anunciar que CUSD estava disponible a la plataforma EOS. Carbon-12 Labs va desenvolupar una moneda estable CarbonUSD o CUSD. Originalment, va ser fundada per Samuel Trautwein, Connor Linn, Gavin Mai i Miles Albert el 12 de setembre de 2018. És una criptomoneda estable a preus, totalment garantida 1: 1 per dòlars nord-americans. Mireu més de prop el Criptomoneda CarbonUSD.

I això és tot per a aquest resum setmanal. Estigueu atents a la setmana que ve, quan repassarem les notícies del fantàstic món criptogràfic.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment