un resum setmanal de jocs criptogràfics (setmana 42)


Hola de nou entusiastes de Bitcoin. Hi ha alguna cosa important que heu de saber. La setmana que teníem darrere era com una pel·lícula de ciència ficció. I això fa que sigui encara més increïble. Llegiu sobre la gènesi del mercat dels jocs d’apostes en línia i la seva visió per venir. Finalment, busqueu més informació sobre l’estranya sort de Malàisia, ja que es converteix en una jungla de ciberdelinqüència.

I ni una mica de la introducció és una exageració. Vegem la història a tocar.

El fundador de BlockDraw diu que la Xina és un lloc de joc perfecte per als jocs criptogràfics

Darin Oliver, fundador de BlockDraw i expert en criptomoneda, creu que la Xina està preparada per jugar a criptomonedes. Des del punt de vista empresarial, la Xina és un mercat potencial enorme. Oliver explica que el mateix s’aplica a altres mercats enormes com Rússia i Ucraïna. Tanmateix, fins i tot 35 milions d’usuaris combinats combinats no coincideixen amb els 120 milions d’usuaris potencials xinesos A més, els mercats criptogràfics més grans són Europa de l’Est i Àsia. Fa de la Xina la futura potència de apostes criptogràfiques.

Nou registre EOS amb més de 51.000 usuaris diaris

El 9 d’octubre, l’analista de criptografia Kevin Rook va entrar a Twitter citant DappRadar. La xarxa EOS arriba a un nou nivell amb més 51.000 usuaris en un sol dia. Els Dapps són aplicacions descentralitzades en una xarxa corporativa. A la xarxa només hi ha el codi d’interfície, cosa que permet que Dapps sigui qualsevol aplicació. Aquesta vegada, els Dapps s’utilitzen principalment per jugar. Els tres primers Dapps BetDice, Se7ens i EOS.Win. Realment, un dia magnífic per al món del joc en línia.

Torneu a carregar els dissabtes amb Stefan: un resum setmanal de jocs criptogràfics (setmana 42)

Malàisia i els “Chiba City Blues”

El món de la ciència ficció encadenat amb una obertura surrealista de la famosa novel·la de Willaim Gibson. El “Chiba City Blues” és el primer capítol de la seva llegendària novel·la “Neuromancer”. I darrerament, l’ecosfera del crim de Malàisia s’assembla sorprenentment al contingut de la peça. Una notòria el cap de la tríada recolza la moneda “HB”. I és una cosa que hauríeu de saber. Normalment, les notícies sobre criptografia tracten amb inversors i esdeveniments nous relacionats amb la criptografia i el joc. Això és una altra cosa.

El final d’Ethereum tal com el coneixem

Una anàlisi fantàstica del que passa actualment amb Ethereum i Dapps, ja que el seu ús principal és per a apostes en línia. Durant els darrers mesos, el preu d’Ethereum va caure de manera contundent. Durant el 2018, el preu va caure de 1.000 a 200 dòlars. S’especula que el motiu principal de l’accident és l’augment de la cadena de blocs EOS. Tot i això, el principal avantatge competitiu d’Ethereum rau en la possibilitat de crear Dapps. Tanmateix, EOS ho pot fer i molt més. La nova caiguda d’Ethereum depèn de si pot millorar o no després de l’actualització de Capser.

GG World Lottery oferirà loteries regulades de blockchain

El mercat dels jocs d’atzar de la vella moda està preparat per a un canvi de imatge complet. El 2 de novembre, el GG World va anunciar que està preparat per implementar tecnologia blockchain al seu sistema. Un experimentat equip de veterans va adoptar un enfocament invers de l’ICO amb aquest projecte. El model és tan interessant per als inversors perquè els permet accedir a múltiples maneres de multiplicar la seva inversió. A més, el testimoni GGC s’emetrà com a part de les vendes de tokens, proporcionant avantatges especials als titulars de tokens.

Les criptomonedes esdevenen enormes per als llocs d’apostes en línia

L’adopció de Bitcoin va sacsejar el món i ho va fer especialment en diversos nínxols de mercat. Segurament, va fer meravelles pel llocs d’apostes en línia. La naturalesa de Crypto com a forma descentralitzada de comerç va donar múltiples avantatges als apostants. Els donava anonimat i una manera de fer pagaments al costat dels canals bancaris habituals. A més, l’altre avantatge principal es troba en les comissions de transaccions per criptografia més baixes que altres mètodes bancaris. I, gegants de la indústria com WPN van obtenir beneficis importants de la inclusió de criptografia. En general, l’article dibuixa un panorama d’un joc d’apostes en línia.  

Torneu a carregar els dissabtes amb Stefan: un resum setmanal de jocs criptogràfics (setmana 42)

World Poker Tour s’associa amb una startup canadenca de criptografia

World Poker Tour anuncia oficialment una nova associació, prometent reduir la distància entre tecnologia de jocs d’atzar i blockchain. El nou soci del WPT és FansUnite, amb seu a Vancouver, que opera una llibreta esportiva alimentada per Ethereum. En la primera sèrie de finançament, FansUnite va rebre 3,43 milions de dòlars, però també una exposició a l’audiència mundial. Sobretot, pel que fa a les coses de WPT, té un peu en el valent nou món del joc de criptografia. L’impacte d’aquesta relació serà evident en els propers anys. És una veritable definició d’un moviment de poder.

El mercat de les apostes en línia superarà els 94,4 milions de dòlars el 2024

El resum d’aquesta setmana acaba amb un estudi formidable, que ens mostra el que vindrà. El mercat de les apostes en línia ha de superar-se 94.400 milions de dòlars el 2024. L’estudi continua i explica detalladament com la naturalesa de les criptomonedes va canviar l’entorn de joc en línia. Els preus bancaris més baixos i l’anonimat són només millores importants que van sacsejar el món del joc en línia. Per tant, tendències, mercats, prediccions i reptes que es poden produir al món Bitcoin s’han de seguir en tot moment.

I això és tot per al resum d’aquesta setmana. Simplement va ser increïble. Sintonitzeu la setmana que ve per obtenir més informació sobre el nou i en evolució món de les criptomonedes.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment