Comptes

Counos és un ecosistema de criptomonedes que combina les instal·lacions d’un servei descentralitzat d’intercanvi i cartera amb diversos actius d’inversió.

Què és Counos DEX?

Couns DEX és un intercanvi descentralitzat amb seu a Estònia que es va llançar el 01/10/2019, gestionat i operat per Counos OÜ, una empresa registrada i amb llicència per operar legalment a la zona de la UE. Aquesta plataforma es va dissenyar per oferir operacions descentralitzades basades en la comunitat i en igualtat en un entorn segur que permet a tots els comerciants de criptografia.

intercanvi dex consells

Els serveis d’aquest intercanvi estan disponibles a 248 països de tot el món. Els usuaris no només poden intercanviar una gran varietat de criptos, sinó que també poden utilitzar les monedes fiduciaris habituals per comprar i vendre monedes digitals.

Counos DEX té les llicències FRK000735 i FVR000842, amb la primera que permet a l’empresa oferir serveis de cartera de moneda virtual i la segona per proporcionar serveis d’intercanvi de criptografia i fiat.

Els usuaris no han de proporcionar informació personal per realitzar operacions de criptografia a criptografia a Counos DEX, però per convertir criptografia amb diners fiduciaris, han de tenir KYC per protegir la seva seguretat i evitar qualsevol frau i estafa.

Mitjançant l’ús de tecnologia blockchain i criptomonedes, tant els particulars com les empreses poden ser el seu propi intercanvi sense dependre de cap transferència financera ni obligacions de tercers intermediaris, sense cap risc de frau..

Com a intercanvi descentralitzat, Counos DEX no conserva cap dels actius dels usuaris, sinó que utilitza un servei de garantia habilitat per una cartera MultiSig (una cartera multi-signatura), que limita l’accés a només dos propietaris de claus privades.

Counos DEX garanteix la seguretat dels intercanvis en línia mundials mitjançant l’autenticació de dos factors mitjançant Couns SSO (Inici de sessió únic).

A la plataforma, els usuaris poden negociar o emmagatzemar amb Counos Coin (CCA), Counos X, Counos E, Counos U, Bitcoin, Litecoin i molt més.

Servei de depòsit

Servei de FIANÇA

Couns Escrow El sistema utilitza una cartera multi-sig per evitar que només una part accedeixi als fons. La cartera multi-sig requereix l’obertura de tres claus privades diferents, amb un tercer de confiança, l’agent de custòdia, que conserva una clau, i les altres dues són el venedor i el comprador..

El dipòsit de criptografia és especialment útil quan es tracta d’una gran quantitat de diners, ja que els venedors voldran estar segurs que el pagament es fa abans d’enviar el seu producte i els compradors dubtaran de fer el pagament abans d’estar segur de l’entrega. El dipòsit en garantia resol aquesta situació, eliminant el risc de frau i qualsevol incertesa entre les dues parts que operen.

El Couns Escrow està disponible per a operacions de gran volum, criptografia a criptografia, Bitcoin OTC, propietats immobiliàries i qualsevol altre tipus de transacció financera.

Els agents d’escrow, que gestionen els contractes i ho veuen completats, són particulars i advocats de despatxos d’advocats, com ara el bufet oficial registrat a la UE, Gh Legal S.R.O i Cedric Schmid, advocat oficial a Suïssa.

Passarel·la de pagament

Escapada de pagament de comptabilitats

Les empreses de comerç electrònic poden utilitzar el Passarel·la de pagament de comptadors per acceptar criptomonedes com a pagament dels seus béns i serveis. La passarel·la de pagament Counos funciona com altres processadors de pagament, cosa que permet als compradors triar la passarel·la de pagament per fer pagaments quan facin compres en línia.

Les empreses i els clients en línia poden seleccionar quin tipus de criptomoneda volen utilitzar amb Counos Payment Gateway, permetent als clients triar entre Counos Coin, Counos Cash, Counos E i fins i tot criptomonedes com Bitcoin, Litecoin i Ethereum..

Els usuaris no s’han de preocupar per les seves dades, ja que l’empresa no requerirà ni desarà cap informació de cartera ni es redirigirà a un lloc de tercers. Els venedors també podran liquidar i enviar rebuts després de confirmar les transaccions.

Couns X (CCXX)

Couns XCouns X és una criptomoneda Proof of Stake desenvolupada per a l’entorn Counos i va ser dissenyada per tenir una oferta fixa i un preu de compra. Com que el preu sempre és constant, tant els minoristes com els consumidors poden utilitzar la moneda amb seguretat en els pagaments.

L’algorisme de prova de participació permet als titulars de CCXX augmentar el seu saldo de fons, ja que reben un interès anual del 5%. Staking Counos X durant almenys 6 mesos generarà un interès del 2% i durant tres mesos – 0,75%. Els pagaments CCXX es liquiden a l’instant a causa de la integració de Lightning Network de la plataforma.

La moneda es pot convertir en fiats com USD, CHF, EUR o altres criptomonedes. CCXX és la primera moneda criptogràfica que es pot comprar directament a qualsevol banc local. Els usuaris poden comprar la moneda a qualsevol banc contactant amb l’assessor i accedint-hi ISIN suís.

Moneda Counos U

Counos UCounos U és una moneda bancària estable que es recolza al 100% amb USD i té un valor fix de 100 dòlars. El sistema de suport inclou 4 wpx_istradors, un banc suís i set advocats més que garanteixen que Counos U tingui el 100% de dòlars nord-americans..

Els titulars de Counos U que apostin per la moneda durant més d’un any reben un rendiment del 3,9%. La moneda també es pot comprar a qualsevol banc a través de l’ISIN suís i també es pot canviar per fiats com USD, CHF, EUR o altres cryptos..

Sistema de picades

Els usuaris de comptes SSO de la plataforma Counos que dipositen la seva moneda Counos o Counos X segons el simple condicions de joc, rebrà un percentatge de les seves monedes en funció del període i del pla que hagin seleccionat.

Per tal d’apostar monedes i obtenir recompenses, els usuaris hauran de triar entre plans anuals de tres mesos i emmagatzemar monedes en carteres especials a les que només tinguin accés..

Digitalització d’Actius

Les persones i empreses poden utilitzar la plataforma Counos (Counos.io) per crear els seus propis actius digitals fungibles i bancables. Els clients poden securititzar i simbolitzar tots els actius, amb la plataforma que ofereix solucions d’emissió en els següents productes d’inversió: certificats gestionats activament, certificats de seguiment, actius no bancables, deute privat, capital propi, béns immobles, bitllets protegits amb capital, bitllets vinculats al crèdit i Valors vinculats a les assegurances.

Carteres

Counos ha desenvolupat una sèrie de serveis de cartera, en què els clients poden emmagatzemar monedes per apostar o negociar. L’empresa té una cartera de navegador web, una cartera bàsica i també l’opció de generar carteres de paper. Per als usuaris en moviment, hi ha el fitxer Cartera mòbil Counos, que és compatible amb dispositius Android i iOS.

Conclusió

Counos és una plataforma de criptografia completa que permet a usuaris i empreses individuals invertir i capitalitzar en el comerç de criptografia, la integració de pagaments i la participació. L’intercanvi permet a tothom de tot el món comprar fàcilment monedes digitals estables i segures de qualsevol banc.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment