un altre Crypto Exchange Koinex anuncia el seu tancament; Heus aquí per què!


publicitat Phemex

Tot i que la comunitat criptogràfica encara està discutint sobre #CoinbaseDown, la comunitat criptogràfica índia s’expressa sobre l’anunci sobtat de “Shutdown” de Koinex, un dels intercanvis de criptomonedes més antic..

Tancament de Koinex

El 27 de juny de 2019, l’intercanvi de criptografia índia Koinex va publicar un nou anunci, que titulava “Anunci de tancament de Koinex – Terminació dels serveis d’intercanvi”, amb motius que citen retards normatius & pressió bancària al compte bancari dels empleats. Koinex va aconseguir ser un dels intercanvis de confiança en un curt període de temps després del seu llançament durant l’agost de 2017, però la veritat és que cal dir que el temor al tancament de Koinex va aparèixer a les xarxes socials quan van retirar els tokens NEO, GAS i ACT poc després de l’anunci de tancament de Coindelta durant l’abril de 2019.

Podeu trobar milers de persones que aguantarien $ neo durant tota la vida. És una pena que no tinguis prou volum.

– N Baramy (@ naseef36) 10 d’abril de 2019

De fet, durant aquests dies, els usuaris de Koinex cridaven a les xarxes socials per la seva petició de retirada pendent a l’intercanvi de Koinex. Hem arribat a la mà Nischal Shetty, El conseller delegat de Indian WazirX exchange i va preguntar quina seria la raó possible i bàsica que no fos la prohibició bancària. Segons la prohibició bancària de Mr.Shetty va ser, per descomptat, la raó més important per a tots els tancaments de borses índies fins ara, i va afegir que, va continuar;

Els seus volums s’havien reduït dràsticament i això fa que sigui difícil fer un canvi ja que els volums generen ingressos. Si tinguessin bons volums ara, estic segur que no s’haurien tancat.

Dit això, la borsa va anunciar finalment el tancament de la seva operació el 27 de juny i va declarar que la negociació es suspendrà a les 14:00 hores del dijous, 27 de juny de 2019.

Anunci de tancament de Koinex: finalització de l’intercanvi Els serveis de negociació d’actius digitals es desactivaran permanentment a totes les nostres plataformes a les 14:00 hores del dijous 27 de juny de 2019. Totes les comandes obertes després d’aquest termini es cancel·laran automàticament i els fons es retornaran al corresponent carteres. Es demana als usuaris que planifiquin amb deteniment la seva activitat comercial i tanquin les seves posicions comercials.

Però perquè?

Fins ara, hi ha moltes borses índies que van tancar la seva operació comercial a l’Índia, incloses Zebpay, Coindelta i Coinome, i la raó més comuna que cada intercanvi ha detallat als seus blocs és la incertesa reguladora de la criptomoneda al país. Posteriorment, l’intercanvi Koinex va escriure una publicació al blog, i va afegir que el motiu del tancament és “Múltiples retards per part de les agències governamentals a l’hora d’aclarir el marc regulador de les criptomonedes”. A més, en l’aspecte regulador, Koinex també va esmentar la dificultat que tenien els bancs i les passarel·les de pagament. Esmentava això;

Koinex ha afegit que sempre ens hem enfrontat a denegacions de serveis de pagament des de passarel·les de pagament. Una de les coses més difícils de manejar és explicar als membres del nostre equip per què reben una trucada del seu banc cada mes en el moment del crèdit salarial.

A més, hem preguntat als fundadors d’altres borses existents sobre la manera de gestionar el salari dels empleats, però la pregunta continua sense resposta fins al moment de la presentació d’informes..

Ara que?

A més, dirigint-se als seus usuaris, Koinex afegeix que, en les pròximes 5 setmanes, van escriure;

Durant les properes 5 setmanes, intentarem alliberar tots els dipòsits dels usuaris als seus comptes bancaris registrats després de cobrar una comissió de comoditat (entre 10 INR i 2000 INR, segons el saldo de la cartera INR). Les carteres d’actius digitals continuaran sent funcionals i els usuaris hauran de retirar tots els fons de la plataforma abans de les 21:00 hores del 15 de juliol de 2019

L’anunci de Koinex ha resultat ser l’oportunitat potencial per a intercanvis com WazirX, que ràpidament assenyala que ‘dóna la benvinguda a tots els usuaris de Koinex”. Mr.Shetty en una nova conversa amb Coingape va afirmar;

No cal entrar en pànic. Koinex ha donat prou temps per moure els vostres actius criptogràfics i WazirX dóna la benvinguda a tothom de Koinex.

Val la pena assenyalar que l’intercanvi anteriorment va rebre finançament de capital de risc que va llançar una nova pregunta sobre per què no permetre el permís de tenir la seva oficina registrada fora de l’Índia – Igual que altres intercanvis existents van anunciar el seu pla avançat – si en absolut els reguladors imposen un control estricte prohibició.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment