Token2049: Timothy Tam entrevista el fundador de NEO, Da Hong Fei

A Token2049, l’esdeveniment d’actius digitals més gran d’Àsia, CoinFi va tenir el privilegi d’entrevistar el fundador de NEO, Da Hong Fei. Mireu el vídeo següent per conèixer la visió de Da Hong Fei sobre el futur de NEO i el que més li entusiasma NEO el 2018.

 

Gràcies Da pel teu temps. Ho aprecio. Som a Token2049 a Hong Kong i a CoinFi ens encantaria obtenir més informació sobre NEO.

Ens pots explicar un fet divertit sobre tu mateix que poca gent coneix?

“Si no m’afaito el bigoti, estalviaré 15 minuts cada dia”.


Així que un bon regal de Nadal per a vosaltres és enviar-vos una navalla elèctrica jaja!

Per tant, poca gent sap que NEO va començar com AntShares com a plataforma de finançament col·lectiu?

Sí, vam començar com una plataforma per emetre actius digitals. Per tant, el finançament col·lectiu és bàsicament com un ICO.

I ara heu passat a una economia intel·ligent. Voleu dir al públic què és una economia intel·ligent i què us va impulsar a pivotar cap a això??

Al principi no ens vam centrar realment en el contracte intel·ligent. Però és una eina molt potent. Així que vam decidir inventar el nostre propi sistema de contractes intel·ligents. Es diu contracte NEO. Hi ha 3 pilars fonamentals dins de NEO

– Actiu digital

– Identitat digital

– Contracte intel·ligent

Per tant, les tres majors seran els ingredients principals per a l’economia intel·ligent.

I imaginem que la nostra economia intel·ligent serà:

– Totalment digitalitzat

– Economia programable

– Economia sense confiança

NEO ha tingut molt èxit a l’espai ICO. Quina opinió teniu sobre el mercat ICO actual? Com es projecta que arribi l’ICO aquest any?

Crec que el mercat es refreda de manera espectacular. Crec que recapten massa diners. La majoria de projectes no necessiten tants diners. Vam recaptar 4 milions de dòlars i encara en teníem reservats per part d’ICO. La majoria dels projectes recapten massa diners. I dormen amb aquests diners. I sé que alguns projectes es desenvolupen força lentament. Van fer el seu ICO fa dos anys i, amb el preu ETH, dormen amb molts diners i el desenvolupament és bastant lent.

Creieu que la gent que acumula diners ara (amb un preu ETH i NEO volàtil)? Creieu que haurien de fixar la quantitat que recaptin en USD o en ETH o NEO??

La majoria dels projectes tenen un preu en finançament en dòlars americans. Calculen la quantitat de dòlars que necessiten i després la converteixen en la quantitat de fitxes. Per tant, crec que ja ho estan fent.

Heu estat molt públics sobre l’objectiu que NEO sigui el blockchain número 1 el 2020. Com definiu el número 1: quina és la vostra mètrica? Com a director general, què voleu fer??

(Riu) No sóc el conseller delegat, no hi ha cap conseller delegat amb NEO. Suposo que el títol seria Fundador de NEO.

Per tant, la meva definició no és la capitalització de mercat ni el preu més alt. La meva definició és que és la millor plataforma per crear-hi una aplicació descentralitzada. Per tant, hauria de tenir el millor rendiment, una ecologia diversificada. I també tenen solucions preparades per al compliment.

NEO es distingeix contra moltes altres cadenes de blocs: el que diferencia NEO?

La filosofia: em dic idealista pragmàtic. La diferència és l’enfocament. Un idealista pur probablement només seguiria endavant, aniria directament a la porta. Però crec que vaig veure moltes barreres, molts obstacles i m’agradaria treballar-hi.

Com seran els intercanvis descentralitzats una gran part del futur de la criptomoneda? Es pot parlar més sobre això i sobre com s’ajusta NEO a la imatge??

L’intercanvi descentralitzat fa anys que es desenvolupa. Però la primera generació d’experiència d’usuari descentralitzada realment és una merda perquè ho fa tot allà. Tot està a la cadena de blocs i és molt lent.

La segona generació de DEX: normalment sol·liciten coincidències fora de la cadena de blocs. Ho fan amb un sistema centralitzat, però la liquidació és blockchain, de manera que els actius dels usuaris encara són segurs perquè l’usuari controla els seus actius. La plataforma de DEX només fa coincidències d’ordres. Per tant, l’experiència de l’usuari estarà al mateix nivell que els intercanvis centralitzats.

Creieu que els intercanvis centralitzats, especialment els més grans, aniran inevitablement a descentralitzats? I què us sembla que Binance entri a l’espai? Com competeix amb NEO?

Crec que hem de posar un termini. 30 anys o 50 anys: diré que Descentralitzada definitivament assumirà els intercanvis centralitzats. Però crec que en pocs anys, com ara tres anys, els intercanvis descentralitzats i centralitzats probablement compartiran el mercat. Encara crec que en els pròxims 2-3 anys, l’intercanvi centralitzat serà per a la mainstream. Però després d’això, els intercanvis descentralitzats compartiran la meitat de la meitat amb els intercanvis centralitzats.

Per tant, heu mencionat que es necessiten cinc coses que tenen èxit per obtenir un DEX reeixit? Voleu parlar encara que siguin? I les empreses que interactuen amb NEO que satisfan alguns d’aquests components?

És clar, els 5 factors són:

Alt rendiment

Finalitat: la transacció es confirma molt ràpidament; no s’hauria d’invertir.

Interoperabilitat: necessiteu un protocol de cadena creuada.

Solucions d’identitat digital

Moneda estable

Enhorabona per Ontologia i això està solucionant el costat de la identificació digital. Podeu comentar com NEO intenta resoldre el desafiament de la moneda estable?

NEO en si no construirà una moneda estable, sinó alguns projectes comunitaris que s’estan construint a sobre de NEO. Estan construint diferents solucions i he vist els avantatges i els problemes en les primeres solucions. Tinc moltes ganes de veure com funcionaran les coses. És força complicat.

I Da, heu estat molt públics sobre el NEO Global Capital Fund. Havien fet una inversió en ontologia. Quina és la visió estratègica de LT d’aquest Fons? Podeu comentar la seva estratègia general d’inversió?

En realitat NEO Global Capital o NGC: la primera prioritat és guanyar diners. El seu objectiu és fer sostenible la nova consulta. Per tant, no només invertiran en NEO. Invertiran en diferents projectes de blockchain, especialment en aquells que intenten resoldre alguns problemes fonamentals.

Així que recentment heu obtingut una qualificació A de Weiss (Agència de valoració de criptomonedes)? Enhorabona. Es pot parlar una mica sobre el que hi havia a la qualificació i per què NEO va obtenir una A?

Primer he de dir que encara no he parlat amb ningú d’aquí.

Tenen 4 factors: risc, volatilitat dels preus, recompensa i tecnologia, fonaments (quants intercanvis importants enumeren aquests tokens)

Per tant, ho jutgen des del punt de vista dels inversors. És força controvertit perquè han classificat Bitcoin amb C. És el que és. La qualificació no ens afecta, encara ens queda molt per recórrer.

Finalment, què és el que més us fa il·lusió el 2018 per a NEO?

Dissenyarem una versió més nova de DBFT. No m’agraden molt les especulacions sobre el testimoni i el preu, perquè molts dels nous titulars de tokens el mantenen per a la inversió. Vull que els titulars de tokens NEO siguin més actius en el govern de la cadena de blocs. El nou model econòmic és animar la gent a participar en la governança de la cadena de blocs.

Un 2018 molt emocionant, gràcies pel vostre temps Da i gaudiu de la resta del vostre temps aquí.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me