Trust Wallet

Avui revisarem les funcions, seguretat, avantatges i desavantatges de la cartera ERC20 més popular, Trust Wallet.

Descripció general de Trust Wallet

Trust Wallet és una cartera criptogràfica dissenyada per a usuaris de mòbils que els permet enviar, rebre i emmagatzemar tokens basats en criptografia i Ethereum.

Logotip de Trust WalletEl fundador de l’empresa, Viktor Radchenko, tenia l’objectiu de crear una cartera que tingués una compatibilitat perfecta amb els tokens ERC20. L’empresa que hi ha darrere del producte cartera Trust es diu Six Days LLC.

Amb altres carteres, afegir tokens ERC20 manualment és un procés complicat, però Trust els ha detectat automàticament i ha permès una fàcil integració, cosa que ha fet que el producte guanyés uns quants milers d’usuaris en poques setmanes.

L’aplicació Trust Wallet és estable i lleugera, ja que es va escriure completament en Java per a Android i Swift per a iOS. Quan es va llançar, es va considerar un producte únic.

Més tard, la cartera va integrar aplicacions descentralitzades o DApps per tal de permetre als usuaris interactuar amb les seves fitxes, de manera que van llançar una altra solució nativa per connectar la cartera amb aquests dapps. Més endavant ens centrarem en aquest aspecte a la nostra revisió de Trust Wallet.

La cartera també ha integrat un intercanvi descentralitzat mitjançant la seva col·laboració amb Kyber Network, així com amb un navegador Web3, que facilita la interacció amb aplicacions descentralitzades directament des de la cartera..

A més, els usuaris d’Android poden comprar ETH directament des de la cartera mitjançant Coinbase, Shapeshift o Changelly.

Monedes i països disponibles admesos

Al principi, la cartera Trust només admetia els tokens Ethereum ERC20 i ERC223, però ara també funciona per a Bitcoin, XRP, Monero, Binance Coin, Stellar Lumens, Zcash, Dogecoin, Bitcoin Cash, Guió, Litecoin, i altres.

Altres fitxes compatibles amb la cartera Trust són:

Aeternitat Aion Algorand Augur
Cal·listo Cosmos Decret Digibyte
Ethereum Ethereum Classic Groestlcoin ICONA
IoTeX Kin Creador Nano
Nebuloses Nimiq OmiseGO Ontologia
Populós Qtum Ravencoin Estat
Tezos THETA Token de tro TomoChain
Tron VeChain Viacoin Wanchain
Onades Zcoin Zilliqa

Les persones de tots els països poden descarregar i utilitzar la cartera, sempre que sigui legal segons la jurisdicció de la seva nació. La cartera també admet criptografia d’aposta, inclosos VeChain, Tron, Callisto, TomoChain, Tezos, Cosmos, IoTeX, Algorand i Digibyte.

Compatibilitats de Wallet de confiança

Trust wallet és compatible amb dispositius mòbils amb versions d’Android 5.0 i versions posteriors, així com amb versions d’iOS 10.0 o versions posteriors.

Interfície d’usuari i experiència

La cartera té un disseny net i senzill. La paleta de colors és neutra i les funcions són fàcils d’entendre, ja que tot s’explica en termes simples, sense termes tècnics ni relacionats amb la criptografia..

Podeu navegar fàcilment cap a i des de la pàgina d’inici i les altres funcions de l’aplicació. També ha integrat els preus en directe a la pàgina principal, que mostra els preus actuals del mercat de criptografia.

Imatge relacionada

Font: Github

Com obtenir la cartera de confiança

 • Aneu a la botiga de la vostra aplicació i baixeu l’aplicació Trust Wallet per a la vostra versió d’Android o iOS.
 • Després de descarregar-la, haureu d’executar l’aplicació.
 • Després de la instal·lació, haureu de crear o importar una cartera.
 • Quan opteu per crear una cartera nova, haureu de triar 12 paraules per a la vostra frase inicial.
 • Anoteu-los i guardeu el paper en algun lloc segur.
 • Feu clic a la casella de selecció que diu: “Entenc que, si perdo les paraules de recuperació, no podré accedir a la cartera”.

Com s’utilitza Trust Wallet

Afegir criptografia a la cartera:

 • Inicieu sessió a la cartera;
 • Toqueu “Rebre”.
 • Escaneja el codi QR o copia la teva adreça de cartera;
 • Enganxeu aquesta adreça a la cartera externa a la secció que requereix una adreça del receptor;
 • Aneu a la pestanya “Transaccions” per veure si s’han completat les transaccions.

S’està enviant el xifratge:

 • Accediu a la vostra cartera;
 • Toqueu el botó “Envia”;
 • Copieu i enganxeu l’adreça de la cartera del destinatari al camp en blanc o escanegeu el codi QR;
 • Escriviu quant voleu enviar i toqueu “Següent”.
 • Consulteu els detalls de la transacció;
 • Toqueu “Envia”.

Confieu en les tarifes de cartera

Trust Wallet es pot descarregar gratuïtament des de Google Play i l’App Store d’Apple i no hi ha cap comissió per cap dels seus serveis.

Els costos de transacció es defineixen en tres categories: barat, regular, & Ràpid. També haureu de tenir en compte les tarifes de xarxa i gas quan realitzeu transaccions, però aquestes són les tarifes que cobra la cadena de blocs, no Trust Wallet..

Mètodes de Pagament

Quan utilitzeu la funció de compra de l’aplicació, podeu utilitzar la vostra targeta de crèdit per comprar criptografia Coinbase.

Confieu en el navegador DApp

Trust llançat a principis d’aquest any Navegador DApp, permetent als usuaris interactuar amb aplicacions descentralitzades directament des de la seva cartera.

Una altra solució que facilita la interacció amb les aplicacions és MetaMask, però l’aplicació només és per a usuaris web, de manera que els desenvolupadors de Trust van crear una solució nativa propietària.

El seu navegador Web3 és completament funcional i pot interactuar amb qualsevol aplicació descentralitzada mitjançant una interfície integrada optimitzada per a mòbils.

Dapps primer passa per un procés de verificació i optimització abans d’integrar-se a l’aplicació Trust Wallet. El dapp apareix al Marketplace, on qualsevol desenvolupador pot publicar el seu propi DApp perquè tots el puguin utilitzar i avaluar.

Confieu en el navegador DApp

Funcions de seguretat

La cartera de confiança és una cartera sense custòdia, és a dir, que no guarda cap de les claus dels usuaris, ja que les claus romanen en tot moment als dispositius dels usuaris..

La cartera també té una funció de còpia de seguretat que us permet recuperar la cartera i els fons.

No es requereixen dades personals a l’hora de configurar una nova cartera de confiança i l’equip que hi ha darrere de l’aplicació afirma que no emmagatzema cap dada personal. El codi també és de codi obert, és a dir, pot ser revisat per qualsevol desenvolupador i pot ser sotmès a auditories per experts en seguretat.

El sistema de cartera va ser auditat l’any passat per una empresa líder en seguretat anomenada Stateful, que va comprovar la integritat completa de les dades, i també podeu trobar la revisió completa a la seva pàgina web oficial. L’empresa està estudiant diversos aspectes de la cartera, com ara la base de codis i l’arquitectura, així com les proves d’aplicacions.

També podeu afegir diferents sistemes de marcadors biomètrics per a l’autenticació, com ara l’escaneig d’empremtes digitals o el PIN.

Confia en la seguretat de Wallet

cheddur.com

Atenció al client

Els usuaris poden contactar amb Trust Wallet mitjançant un sistema de venda de bitllets per obtenir problemes relacionats amb les funcions de wallet, les promocions, els problemes amb les aplicacions i altres qüestions. La resposta de l’assistència s’ha considerat bastant lenta.

Confia en la reputació de Wallet

L’aplicació va rebre 4,5 estrelles de cada cinc a Play Google de 10.000 ressenyes i 4.8 estrelles a l’Apple Store de 3,8 mil valoracions. En general, l’aplicació té una puntuació positiva i l’equip de Trust respon a tots els problemes publicats a la secció de comentaris de Google Play i Apple Store..

Trust Wallet Review: veredicte

Trust Wallet és una cartera multi-criptogràfica fàcil d’utilitzar i de gran reputació que incorpora funcions d’intercanvi útils que permeten a l’usuari comprar directament criptos amb targetes de crèdit.

Trust Wallet Review: avantatges i inconvenients

Pros:

 • Preu assequible;
 • Emmagatzematge en fred 100%;
 • La confirmació de la transacció només es pot fer mitjançant els botons del dispositiu;
 • Mida compacta;
 • Admet una àmplia gamma de criptomonedes i tokens;
 • Es pot utilitzar fins i tot en ordinadors infectats per programari maliciós.

Contres:

 • No determinista jeràrquicament;
 • Carcassa de plàstic.

Imatge destacada: Asia Crypto Today

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment