TRON s’associa estratègicament amb el protocol de banda per a una tecnologia Oracle escalable i integracions àmplies

publicitat Phemex

TRON Network, un dels sistemes operatius basats en cadenes de blocs més grans del món, s’ha associat estratègicament i ha completat la integració amb Band Protocol per aportar oracles descentralitzats segurs i verificats per alimentar el seu ràpid creixement DeFi i l’espai d’aplicacions descentralitzats. Tots dos equips resolen el problema d’escalabilitat de la cadena de blocs i han unit forces per aportar oracles d’alt rendiment, personalitzables i descentralitzats per a tots els desenvolupadors de TRON, així com per a diversos DApps líders de l’ecosistema TRON. A més, es crearà un testimoni TRC20 BAND específicament perquè DAONs TRON DeFi els utilitzin com a actiu col·lateral, magatzem de valor, mitjà d’intercanvi i molt més!

Com a part de l’associació estratègica, la Fundació TRON ja treballa estretament amb Band Protocol per integrar i protegir totes les aplicacions TRON que cobreixin empreses, DeFi governamentals, apostes, jocs, RNG i molt més que processen milions de dòlars en valor i que acumulen centenars de milers d’usuaris. La primera integració DApp Protocol Band és amb JUST, el protocol stablecoin líder a TRON, per assegurar més de 30 milions de dòlars en garantia.

Band Protocol està molt orgullós de ser la primera solució oracle externa triada per integrar-se a TRON.

La implementació pont de la xarxa d’oracle descentralitzada BandChain s’ha completat amb l’assistència de desenvolupadors bàsics de TRON que també han afegit oficialment Band Protocol a la documentació de desenvolupadors de TRON. La documentació proporcionava als desenvolupadors una guia completa sobre com aprofitar les eines per consultar les dades ja disponibles al contracte de pont BandChain o crear un oracle descentralitzat personalitzat amb paràmetres ajustats. Amb aquesta integració, els desenvolupadors de TRON tenen el poder de crear aplicacions descentralitzades altament segures que siguin realment escalables sense les limitacions de costos excessius de dades o problemes de congestió habituals en els oracles basats en cadenes de blocs natives..

< Captura de pantalla de TK de TRON Documentation Developer >

Per garantir l’èxit de la integració de Band Protocol amb TRON, tots dos equips han iniciat el treball amb les principals aplicacions descentralitzades de l’ecosistema TRON. Això significa que els següents parells de preus estan disponibles actualment per llegir-se al contracte intel·ligent pont BandChain BTC / USD, ETH / USD, BNB / USD, BUSD / USD, BAND / USD, XAU / USD, XAG / USD, EUR / USD, CNY / USD, JPY / USD, GBP / USD i KRW / USD. Els feeds de preus de criptoactius de Band Protocol s’actualitzen automàticament un cop cada 5 minuts amb els feeds de productes bàsics i de divises que s’actualitzen una vegada cada hora.

Els desenvolupadors de TRON no es limiten als tipus de dades esmentats, es pot crear qualsevol script oracle addicional sense permís i personalitzar-lo a partir de fonts de dades, mètode d’agregació, actualització i paràmetres de seguretat per adaptar-se a qualsevol demanda de les aplicacions descentralitzades basades en TRON..

“Estem encantats de millorar TRON amb el producte oracle més valuós del mercat. Aquesta integració marca una nova era de migració de socis, protocols i serveis d’alta qualitat a la cadena de blocs de TRON. El futur de la tecnologia blockchain és brillant a l’iniciar una sèrie d’associacions TRON DeFi que vindran. L’ecosistema de TRON creix més de pressa que mai i tenir el protocol de banda segur de les nostres aplicacions principals ens ajuda a accelerar l’adopció de DeFi i DApp a tot el món “.

Justin Sun, conseller delegat de BitTorrent i fundador de TRON.

La cadena pública TRON es considera un dels sistemes de cadena pública més segurs i eficients en la indústria de la cadena de blocs i confiada per un extens ecosistema de socis importants com Samsung, Opera, empreses i departaments governamentals. La xarxa descentralitzada està operada per més de 925 nodes únics i actius en què la creació i l’emmagatzematge de dades no depèn d’una persona o organització concreta.

“Band Protocol està encantat de ser la primera solució oracle integrada a la cadena de blocs pública TRON, una plataforma pionera en tecnologia de blockchain escalable i sistema operatiu líder mundial per a gairebé 1.000 aplicacions descentralitzades. Treballar estretament amb l’equip de TRON per donar suport i aportar tecnologia oracle segura, personalitzable i descentralitzada impulsarà la propera generació d’aplicacions escalables que alimentaran la propera onada d’adopció de blockchain. “

Soravis Srinawakoon, consellera delegada & Cofundador de Protocol de banda

L’associació estratègica amb TRON és un procés continu i una col·laboració profunda que s’estendrà a llarg termini. Els dos equips jugaran un paper fonamental en la creació d’un estàndard segur per al tractament d’oracles i dades en aplicacions descentralitzades per garantir el màxim nivell de garantia de seguretat i usabilitat per apropar la indústria a l’adopció massiva..

Estigueu atents mentre anunciem el progrés del desenvolupament i la integració amb TRON DApps en les properes setmanes!

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment