Comerciants de Happy Friday, durant la primera sessió comercial divendres asiàtica, el metall groc va aconseguir aturar la ratxa de pèrdues durant la nit, aconseguint algunes modestes ofertes al voltant del nivell mitjà de 1.800 dòlars nord-americans, com l’empitjorament de la situació del coronavirus (COVID-19) i l’enfrontament sino-nord-americà. va mantenir sota pressió el sentiment comercial del mercat, que, al seu torn, va donar un cert suport als preus del metall refugi segur. Les pèrdues del mercat de renda variable es van reforçar després que França introduís un nou tancament nacional, que instantàniament va generar preocupacions per la recuperació econòmica i va proporcionar un suport addicional als preus de l’or.

Mentrestant, la geopolítica a l’Orient Mitjà (tensions entre l’Iran i els Estats Units) i les tensions entre el Regne Unit i la Xina, per l’enduriment de les lleis d’importació, van afegir una pressió addicional al sentiment comercial del mercat, fonamentant el metall preciós. En contrast amb això, l’optimisme sobre les possibles vacunes contra el coronavirus i la probabilitat d’un paquet addicional d’ajuda financera nord-americana s’han convertit en factors crítics que mantenen la posada a punt de qualsevol altre augment del preu del metall groc. L’or cotitza actualment a 1.851,68 i es consolida entre 1.845,55 i 1.855,68.

No obstant això, els mercats de renda variable mundials no van poder aturar el seu comportament negatiu durant la nit i es van mantenir àcids, enmig de les tensions sino-nord-americanes i de les creixents pors del coronavirus. En el front sino-nord-americà, el president dels Estats Units, Donald Trump, va mostrar recentment la seva voluntat d’imposar noves sancions a funcionaris i empreses per presumptes fechories al mar de la Xina Meridional i imposar la prohibició d’inversions a nou empreses xineses més amb presumptes vincles amb l’exèrcit xinès, incloses Comac i el fabricant de telèfons Xiaomi (OTC: XIACF) Corp. A canvi, en resposta a les declaracions del Ministeri d’Afers Exteriors del 7 de gener, l’ambaixada xinesa ha acusat Washington de “fixar etiquetes polítiques i ideològiques en qüestions econòmiques i comercials i explotar el seu poder estatal per reprimeix les empreses estrangeres, amb l’excusa de la seguretat nacional “. Aquests moviments augmentaran encara més les tensions amb la Xina i els temors d’una guerra comercial / política de ple dret entre els EUA i la Xina han estat pesant el sentiment comercial del mercat i es consideren factors crítics que han mantingut la OR preus més alts.

A més, el motiu del sentiment comercial baixista també es podria associar a les preocupacions sobre l’augment del nombre de casos de COVID-19 i els bloquejos econòmics i dolorosos. Amb el ritme creixent de nous casos de virus, els bloquejos mundials també es tornen agressius. Segons l’últim informe, França ha introduït un nou tancament nacional, mentre que la cancellera alemanya Merkel, segons els informes, vol endurir el tancament alemany. A més d’això, més de 22 milions de persones es troben actualment en estrictes condicions de bloqueig a la província xinesa de Hebei, que envolta Pequín. Les restriccions es van imposar després que dimecres el país va registrar el major nombre de noves infeccions per Covid-19 en més de cinc mesos.

Com a resultat, el dòlar nord-americà de gran abast va aconseguir acabar amb la seva ratxa de pèrdues durant la nit, augmentant durant la primera sessió asiàtica, ja que els inversors van començar a preferir els actius de refugi segur, arran del sentiment del mercat amb risc. No obstant això, els guanys del dòlar nord-americà semblen relativament afectats pels avenços del paquet d’estímul nord-americà, que tendeixen a minar la moneda nord-americana. Com ja hem esmentat diverses vegades, s’espera que el president electe dels Estats Units, Joe Biden, reveli els seus plans per a la propera ronda d’estímul fiscal nord-americà (que podria valer 2T $) a les 00:15 GMT. D’aquesta manera, els guanys del dòlar nord-americà s’han convertit en un factor crític que ha limitat qualsevol augment addicional del OR preus, ja que el preu de l’or està inversament relacionat amb el preu del bitllet verd. Mirant cap endavant, els agents del mercat mantindran els ulls posats en el llançament de vendes minoristes bàsiques nord-americanes m / m, juntament amb les vendes al detall m / m A part d’això, també es seguirà de prop el discurs del president electe Biden. Mentrestant, també s’espera que el PIB m / m del Regne Unit i la Balança comercial de mercaderies es publiquin més tard avui. I, per descomptat, les actualitzacions que envolten la baralla sino-nord-americana i els problemes del virus no perden la seva importància el dia.

Suport i resistència diària

S1 1.803,95

S2 1.825,34

S3 1.835,82

Punt de pivot 1.846,73

R1 1.857,21

R2 1.868,12

R3 1.889,51

OR continua operant de manera lateral, dins d’un ampli rang de negociació entre 1.862 i 1.829. El metall preciós, OR, és probable que trobi resistència immediata a 1.853 i 1.863. A la part inferior, s’espera que el metall preciós trobi suport a 1.833. La violació d’aquest nivell de suport de 1.833 podria obrir un espai addicional per vendre fins al nivell de 1.820 d’avui. Els 50 períodes EMA i RSI donen suport al biaix de venda. Tot i això, la manca d’esdeveniments econòmics manté el mercat desordenat, entre els nivells 1.843 i 1.829. Bona sort!

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment