Toast Wallet Review

Si esteu interessats en XRP i esteu buscant una cartera fantàstica per emmagatzemar la moneda, hauríeu de llegir el nostre document Cartera de pa torrat revisió.

Descripció general de la cartera de pa torrat

torrada-carteraToast és una cartera sense custòdia Ripple (XRP) que va ser creada el 2017 per una empresa anomenada StarStone Unlimited, amb seu a Nova Zelanda, Dunedin..

La corporació StarStone també va ser creada el 2017 per Richard Holland i sembla que la cartera és el seu únic producte llançat fins ara. Afirmen que la cartera va ser creada per ser “prou senzilla per a la vostra àvia, però prou segura per a un banquer suís”.

Monedes i països disponibles admesos

Toast Wallet només admet una moneda digital, el testimoni XRP de Ripple.

Pot ser utilitzat per persones de tots els països (sempre que tingueu accés a Internet per descarregar l’aplicació).

Compatibilitats de la cartera de pa torrat

Toast Wallet és compatible amb sistemes d’escriptori i mòbils, i està disponible per a iOS, Android, Windows, Mac, Linux i Chrome.

Interfície d’usuari i experiència

La interfície té un disseny molt senzill i, tot i que no impressiona per la seva estètica, és extremadament fàcil de navegar i molt intuïtiu. El menú inferior inclou tres pestanyes: inici, enviament & i també teniu l’opció de configurar diverses adreces Ripple amb els seus propis sobrenoms i frases de contrasenya.

Interfície Toast Wallet

Com aconseguir una cartera de pa torrat

 1. Baixeu-vos la versió Toast Wallet per al sistema operatiu del vostre dispositiu;
 2. Feu clic a “crea una cartera nova”.
 3. Configureu un PIN de 6 dígits;
 4. Introduïu una contrasenya;
 5. Definiu una frase de recuperació de 6 paraules. Escriviu-lo per utilitzar-lo en cas que perdeu tant el PIN com la frase de contrasenya;
 6. Configureu una adreça Ripple anant a “Pantalla d’inici” i feu clic a “Afegeix un compte”.
 7. Feu clic a “Genera adreça nova” o “Afegeix una adreça existent” si teniu una adreça de cartera Ripple existent;

En fer clic a “Genera adreça nova” es mostraran els camps següents:

 • “Generar adreça del compte”: el vostre nou XRP;
 • “Àlies del compte”: opcional;
 • “Introduïu la vostra contrasenya”: per crear una adreça Ripple.
 1. Feu clic a “Importa”.

 Activa el compte

Totes les carteres Ripple requereixen 20 XRP per activar-les, de manera que haureu de traslladar els vostres fons a la cartera des d’un intercanvi o cartera (explicarem aquest requisit més endavant a la nostra Revisió de cartera Toast)..

 • Feu clic a l’adreça de la cartera a la “Pantalla d’inici”.
 • Copieu l’adreça Ripple;
 • Enganxeu aquesta adreça al camp de la vostra cartera o adreça d’intercanvi.

Com s’utilitza la cartera Toast

Per enviar XRP des de la cartera Toast a una altra adreça, seguiu els passos següents:

 • Feu clic a la pantalla “Enviar”;
 • Al camp “A adreça”, introduïu l’adreça Ripple del receptor;
 • Poseu 0 al camp “Etiqueta de destinació” si l’envieu a una cartera personal. L’enviament a una cartera d’intercanvi sol requerir una etiqueta de destinació;
 • “L’identificador de factura” és un camp opcional;
 • Introduïu al camp corresponent la quantitat de XRP que voleu enviar;
 • Feu clic a “Paga”.

Tarifes de cartera de pa torrat

icona-de-tarifa-24Toast Wallet no cobra cap comissió. L’únic cost seria el mínim de 20 XRP que heu d’enviar per activar l’adreça de la cartera, però això és obligatori per a totes les carteres Ripple.

Ripple Company va establir aquesta reserva de 20 XRP com a requisit de xarxa, de manera que la gent no crearà múltiples carteres innecessàries a la seva xarxa. La companyia ha declarat que podrien reduir la reserva de 20 XRP en el futur si augmentés el preu de XRP.

Mètodes de Pagament

Com hem esmentat al començament de la nostra revisió de Toast Wallet, es tracta d’una cartera només XRP, és a dir, que els dipòsits i les retirades només es poden fer en la moneda XRP.

Temps de transacció

S’ha informat que les transaccions de carteres torrades solen ser ràpides. Però durant la congestió de la xarxa, quan molts usuaris intenten processar simultàniament les transaccions, els temps de processament poden ser una mica més lents.

Límits de transferència

No hi ha límits quant a la quantitat que podeu dipositar a la cartera, però en retirar-vos sempre heu d’assegurar-vos que queden 20 XRP a la vostra cartera..

Funcions de seguretat

Seguretat de la cartera de pa torratEl codi de la cartera Toast és de codi obert, és a dir, el programari és accessible al públic, de manera que qualsevol desenvolupador pot comprovar el codi i informar dels errors que puguin existir.

El seu programari facilita la interacció entre l’usuari i la xarxa Ripple, sense emmagatzemar cap de les vostres dades ni enviar cap informació als seus servidors. L’usuari i només l’usuari tenen el control complet de les seves claus privades.

El XRP emmagatzemat a la cartera Toast està protegit mitjançant un xifratge fort. La cartera està protegida per un PIN i també genera una frase de recuperació de 24 paraules. El PIN i les dades de la frase inicial es guarden en una base de dades de codi obert JavaScript xifrada de forma segura PouchDB, que s’executa dins del connector del navegador i us permet emmagatzemar dades localment en mode fora de línia.

La cartera també ofereix l’opció d’exportar la còpia de seguretat a una cartera diferent important la frase de contrasenya Ripple.

Tingueu en compte que, si perdeu el PIN, la frase de contrasenya o la còpia de seguretat, no podreu accedir a la vostra cartera mai més.

La nostra revisió de la cartera Toast no estaria completa si no esmentéssim els hacks, però, per sort, no n’hi ha hagut fins ara.

Atenció al client

Assistència al client de Toast WalletEs pot arribar al suport de Toast Wallet mitjançant Discord, correu electrònic, telèfon, entrada en línia, aplicació de xat de text o canals de xarxes socials (Facebook, Twitter) si un usuari té algun problema amb la seva cartera o els seus fons. S’ha elogiat l’equip d’assistència per la seva capacitat de resposta i la varietat de mètodes de contacte indica que estan molt dedicats a servir els seus clients.

Reputació de la cartera de pa torrat

La cartera Toast es considera generalment com una bona cartera per emmagatzemar XRP, senzilla i directa al punt. Fins i tot si no disposa de funcions avançades, els usuaris nous no han experimentat cap problema en utilitzar aquesta cartera.

Revisió de la cartera de pa torrat: veredicte

Toast Wallet és una bona cartera per emmagatzemar XRP, que la comunitat confia i que permet controlar les claus privades.

Cartera Toast: avantatges i inconvenients

Pros:

 • Interfície fàcil d’utilitzar;
 • Programari de codi obert;
 • Suport dedicat i sensible;
 • Múltiples funcions de cartera XRP;
 • Admet còpies de seguretat.

Contres:

 • 20 activació i reserva XRP;
 • No hi ha funcions de blockchain;
 • Només admet XRP;
 • La cartera només es pot accedir des del dispositiu de configuració inicial.

Imatge destacada: facebook.com

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment