Ledger Nano X

Durant els darrers dos anys, les criptomonedes s’han convertit en una gran cosa per a moltes persones de tot el món. Independentment de que sigueu un HODL-er de poca durada o un inversor criptogràfic de gran abast, no cal evitar la necessitat d’una cartera criptogràfica per contenir les vostres claus privades..

La indústria de les carteres criptogràfiques ha recorregut un llarg camí des dels vells temps, i actualment estem mimats amb una infinitat de molt bones opcions. I, tot i que el mercat de les carteres de maquinari és probablement el més rendible (i el més emocionant), cap nom destaca més que Ledger, el fabricant de maquinari de llarga durada.

Fins ara, la companyia Ledger amb seu a París ha venut més d’un milió de dispositius de cartera de maquinari Ledger que inclouen el famós Ledger Nano S i el Ledger Nano Blue, semblant al nínxol. Anunciat recentment al CES 2019, el Ledger Nano X és l’últim producte de la companyia i va ser dissenyat per canviar el joc de la indústria de la cartera de maquinari criptogràfic..

Què fa que Ledger Nano X sigui especial?

Per començar, val a dir que Ledger Nano X va ser dissenyat per millorar tots els aspectes del Ledger Nano S. Tot i que sembla relativament similar al producte anterior (en realitat és el doble de pesat i una mica més gran), té molts nova tecnologia sota el capó.Ledger Nano X compra araLa diferència més significativa entre el Nano S i el nou Nano X és la facilitat per a mòbils. Es tracta d’una cartera compatible amb Bluetooth (igual que el CoolWallet S), la qual cosa significa que gastar els fons del Nano X és tan fàcil com connectar-lo al telèfon mitjançant Bluetooth, instal·lar la nova aplicació Ledger (disponible tant per a iOS com per a Android), i gravar unes quantes vegades a la pantalla del telèfon.

El Ledger Nano S es va convertir en un competidor llegendari del mercat gràcies a una barreja de practicitat, versatilitat i seguretat extrema, de manera que el Nano X només segueix els seus passos. Un dels aspectes més atractius d’aquest nou producte és el fet que admet més de 100 aplicacions i que permet emmagatzemar-hi 100 criptomonedes diferents d’un total de 1100.

Altres diferències a més de la compatibilitat Bluetooth inclouen una memòria molt més gran per a més aplicacions i emmagatzematge de criptografia (com es va esmentar anteriorment), una pantalla de major qualitat (ara té 128 × 64 píxels en lloc de 128 × 32 píxels) i un xip més potent i segur.

Seguretat

Seguretat Ledger Nano XLa seguretat és el focus principal, especialment quan es vol comprar una cartera de maquinari. Al contrari del que molts podrien creure, el nou element Bluetooth no afegeix cap tipus de risc de seguretat al producte. Convé tenir en compte que la connexió Bluetooth permet que l’aplicació del telèfon accedeixi a la cartera per completar una transacció (de manera que no haureu de fer-ho manualment com en el cas del Nano S mitjançant els seus petits botons). Bàsicament, les claus privades es porten al telèfon.

La bona notícia és que la connexió Bluetooth està xifrada d’extrem a extrem i la cartera encara té un sistema PIN súper segur. A més, les vostres claus privades estan aïllades a l’interior del dispositiu mitjançant la tecnologia certificada CC EAL5 + (s’utilitza el mateix xip per protegir passaports i targetes de crèdit).

Feu una còpia de seguretat de la cartera de maquinari de Ledger amb CRYPTOTAG

La clau privada i la llavor s’emmagatzemen al xip segur. Les claus privades aïllades mai s’exposen a Internet ni a cap dispositiu, com ara un ordinador. L’únic que heu de fer és mantenir la llavor de recuperació en un lloc segur, que podreu utilitzar per accedir als vostres fons o recuperar la cartera si es roba o es fa malbé. No és una bona idea conservar la llavor de recuperació en un tros de paper o a l’ordinador. Podeu consultar el millor sistema de còpia de seguretat de criptografia disponible CRYPTOTAG que utilitza titani i està dissenyat per durar tota la vida.

CRYPTOTAG

Com puc configurar el meu llibre major Nano X?

Si alguna vegada heu configurat un Ledger Nano S, és bàsicament el mateix, només hi ha un element de telèfon. No obstant això, el procés és extremadament fàcil d’utilitzar. Val a dir que la cartera s’envia amb un cable USB, un fulletó / fulletó d’instruccions, tres fulls de recuperació de claus privades i una corretja per al clauer.

Hi ha dues maneres de configurar la cartera: connecteu-la a un ordinador (com Nano S) o bé al telèfon intel·ligent mitjançant USB o Bluetooth. Per configurar-lo mitjançant un ordinador normal (compatible amb Windows 8+, MAC OS 10.8+ i Linux), descarregueu el programa Ledger Live i seguiu les instruccions simples.

Per configurar-lo mitjançant el telèfon intel·ligent (compatible amb iOS 9+ i Android 5), baixeu l’aplicació Ledger des de l’App Store o des de Google Play Store i seguiu el procediment d’instal·lació pas a pas. Independentment de l’opció que trieu, el procés és pràcticament similar: connecteu la cartera a qualsevol dispositiu, seleccioneu o introduïu les dades d’inici de sessió i el PIN, feu una còpia de seguretat de la frase de recuperació o del full de recuperació proporcionat ”i instal·leu totes les aplicacions desitjades.

Configuració del Ledger Nano X

99bitcoins.com

Com puc aconseguir-ne un??

El Nano X està disponible en reserva prèvia al lloc web oficial i té un preu de 199 dòlars als Estats Units i 119 euros a Europa i altres parts del món..

Paraules finals

Ledger Nano XNano X ha canviat sens dubte la nostra manera de percebre i relacionar-nos amb les carteres de maquinari. En comparació amb la seva competència (en aquest moment, l’única cartera de maquinari que ofereix un kit similar és el CoolWallet S), el Ledger Nano X arriba a la part superior.

El principal avantatge és que aporta funcionalitats mòbils, cosa que us permet portar el vostre Ledger a qualsevol lloc on sigueu, amb compatibilitat mòbil Bluetooth.

Tot i així, també val la pena recordar que el dispositiu millora en altres àrees. Aporta emmagatzematge addicional, una pantalla més gran i nítida i molta més facilitat d’ús gràcies a una interfície relativament simplificada. Realment parlant, el preu tampoc és tan dolent, ja que és una mica més barat que el seu principal rival.

Imatge destacada: aboutbitcoin.io

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment