A la nostra revisió de CoinPayments, coneixereu les funcions que proporciona, les tarifes i la forma d’utilitzar la plataforma.

Pagaments amb moneda és una empresa llançada el 2013 al Canadà que processa pagaments amb criptomonedes.

Mitjançant la implementació d’una sèrie de connectors, API i interfícies TPV, permeten als comerciants acceptar Bitcoin i més de 600 altcoins com a pagament pels seus productes i serveis. La seva xarxa de proveïdors està formada per 2.000.000 de minoristes distribuïts en 182 països de tot el món, cosa que la converteix en la plataforma multi-criptomoneda més inclusiva del mercat..

Font: Google Play

 

Quant a CoinPayments

També integren diversos connectors de carretons de la compra utilitzats per les botigues de comerç electrònic, inclosos Woo Commerce, PrestaShop, Opencart i Magento..

A més, també inclouen terminals PoS (punt de venda) per acceptar pagaments presencials a botigues físiques.

La plataforma ha assolit popularitat entre els propietaris de botigues, tant en línia com fora de línia, que volen acceptar criptos com a pagament en el seu negoci, però prefereixen simplificar el procés d’acceptació de cada criptografia individualment.

Característiques

CoinPayments té una infinitat de funcions per processar els pagaments:

 • Cartera multi-moneda La cartera en línia de CoinPayments permet als usuaris emmagatzemar i gestionar més de 600 tipus de monedes.
 • Assentaments Fiat: Els comerciants dels Estats Units o d’Europa poden establir les seves participacions fiduciàries directament als seus comptes bancaris vinculats.
 • Punt de venda (PoS): CoinPayments presenta una interfície fàcil d’utilitzar que es pot incorporar a la vostra botiga o empresa per acceptar pagaments en persona.
 • Connectors de la cistella de la compra: CoinPayments té connectors per a tots els populars carrets web existents.
 • Confirmacions instantànies GAP600: S’admeten confirmacions instantànies GAP600, cosa que fa que els pagaments de Bitcoin siguin més ràpids.
 • Conversions de monedes automàtiques: CoinPayments admet una característica que converteix algunes monedes entre elles, estalviant-se així les comissions i la molèstia d’intercanviar pel vostre compte.
 • $ PayByName: aquesta característica permet als comerciants crear el seu propi nom únic que pot utilitzar per acceptar monedes i fiat.
 • Volta: els usuaris tenen l’opció d’assegurar les seves monedes emmagatzemant-les en una cartera freda i establint el període de temps necessari abans d’accedir-hi per gastar-les.
 • Aplicacions per a mòbils: hi ha aplicacions CoinPayments disponibles per a dispositius iOS i Android que ofereixen comoditat i facilitat d’ús en moviment.
 • CoinPayments ICO Marketplace: Hi ha disponible una plataforma d’allotjament ICO que ofereix solucions de pagament, que també inclou un sistema de dipòsit en garantia.
 • AirDrops: CoinPayments ajuda a nous projectes que busquen llançar les seves noves monedes i fitxes a nous usuaris.

Tarifes

CoinPayments afirma tenir els preus més competitius del mercat. La seva estructura de quotes és la següent:

 • Els pagaments entrants comporten una comissió del 0,50%
 • Pagaments entrants: el més aviat possible / cada nit (els fons s’envien a una adreça externa) tenen una comissió del 0,50% + comissió TX de moneda
 • Els dipòsits comercials (adreces de devolució de trucada creades amb la seva API) cobren una taxa del 0,50%
 • Retirs: comissió de transacció de monedes (Tx).
 • Els dipòsits personals (adreces fetes a la pàgina de la cartera o adreces de dipòsit a la seva API) són gratuïtes durant els primers 30.000 USD equivalents mensuals, després dels quals es cobra el 0,50%.
 • Conversions: comissió de moneda TX + comissions del soci de conversió

Polèmica de CoinPayments per Ripple piratejat

CoinPayments va experimentar el juny de 2017 un problema tècnic que va provocar la pèrdua d’una gran quantitat d’usuaris de Ripple.

La companyia va declarar que això va passar a causa d’un error a la seva cartera calenta que altres usuaris de CoinPayments van explotar per retirar XRP i formar altres comptes a la plataforma. Es van treure grans quantitats de Ripple de les carteres de l’usuari que no sospitaven. Només aquells que guardaven les seves monedes XRP a les cases voltes es van salvar de l’atac.

“Ens agradaria recordar a tothom que qualsevol moneda emmagatzemada durant un període prolongat sempre hauria d’estar protegida”. – va afegir CoinPayment a un dels seus notes.

L’empresa va reconèixer el problema i va començar a treballar per solucionar l’assumpte i reembossar tots els usuaris que van perdre el seu XRP.

“Hem fet una revisió completa dels nostres sistemes i hem afegit controls i proteccions addicionals per assegurar-nos que no es produeixin problemes similars en el futur”.

Es van fer declaracions addicionals i, després de 6 mesos des del pirateig, el desembre del 2017, la companyia va aconseguir reemborsar tots els usuaris afectats.

Com utilitzar CoinPayments

Després d’entrar al lloc web de CoinPayments, registreu-vos per obtenir un compte mitjançant l’identificador de correu electrònic i el nom. Rebrà un missatge de correu electrònic que haurà de ser confirmat, després del qual haurà d’iniciar sessió amb el seu codi d’autenticació 2-FA.

Al vostre compte, podeu explorar la secció de cartera, crear el vostre $ PayByName o utilitzar altres funcions disponibles a la secció “Eina de comerciant”..

Conclusió de la revisió de CoinPayments

Amb això concloguem la nostra revisió de CoinPayments, i val la pena esmentar que és un processador de pagaments per a cryptos que ofereix moltes funcions útils per als comerciants que vulguin ampliar les seves opcions de pagament..

La seva única culpa seria la bretxa de seguretat que va patir el 2017 que ha provocat que molts desconfien del servei i de les seves implementacions de seguretat.

Font de la imatge: Google Play

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment