Stellar Lumens (XLM / USD) Predicció de preus per al 2021: correcció baixista en joc


XLM / USD: resum de la previsió

Previsió XLM / USD: H1 2021

Preu: 0,6065 $ – 0,8105 $

Conductors de preus: dòlars més febles, trencament de triangles simètrics, enfonsament alcista

Previsió XLM / USD: 1 any

Preu: 0,8105 $ – 1,2609 $

Controladors de preus: MACD & Suport EMA, extensió Fibonacci del 161,8% i 227,20%

Previsió XLM / USD: 3 anys

Preu: 1,2900 $ – 0,8105 $

Controladors de preus: indicació de sobrecompra, correcció baixista

 

El parell de criptografia XLM / USD ha presentat recentment una forta tendència alcista, seguint els passos dels seus companys. Actualment, el parell XLM / USD cotitza al nivell de 0,4066 dòlars, havent guanyat un 32,55% durant el darrer mes. Tenint en compte el rendiment dels darrers sis mesos, el parell XLM / USD ha guanyat + 0,3098 dòlars, elevant-se massivament un 320,21%. Simultàniament, els lúmens estel·lars han guanyat + 0,3460 dòlars, augmentant un 571,22% durant el període d’un any.. 

Actualment, el gràfic de preus en viu XLM / USD suggereix que Stellar Lumens (XLM) cotitza a 0,4066 dòlars. La capitalització de mercat de Stellar Lumens és de 11,21 milions de dòlars. 

 

Preu actual XLM / USD:XLM / USD $

 

Canvis recents en el preu XLM / USD

Període  Canvi ($) Canvi (%)
30 dies  +0,3254 32,55%
6 mesos  +0,30984 320,21%
1 any  +0,34605 571,22%

 

 

La criptomoneda, Stellar Lumens, es va crear per proporcionar als usuaris la característica de trencar els límits inherents a l’hora de fer transaccions internacionals. Concretament, els límits es podrien definir com el llarg temps de transacció i els elevats honoraris associats. Els desenvolupadors de Stellar van crear una moneda per resoldre els obstacles esmentats, proporcionant una forma ràpida i barata d’enviar i rebre diners a tot el món. No obstant això, la xarxa Stellar va crear la criptomoneda per operar dins del sistema. Els desenvolupadors de la moneda Lumen van entendre que la gent de moltes zones del món no té un accés convenient als serveis financers i, on aquests serveis estan disponibles, són molt costosos. 

Amb aquesta visió en ment, els desenvolupadors de XLM van fer accessibles els seus serveis financers amb només dos requisits de maquinari i accés a Internet. Lumen va ser dissenyat per salvar les diferències entre els diferents instituts financers i donar suport al sistema financer existent, en lloc de desafiar-los. XLM té una característica única que li permet crear un entorn sincronitzat per a tot tipus de xarxes financeres.

Stellar és una àrea d’intercanvi descentralitzada peer-to-peer, que utilitza Lumen com a moneda a la plataforma. Des del seu llançament a la plataforma estel·lar el 2014, Lumen (XLM) s’ha convertit en les 20 criptomonedes més populars. Stellar, que va ser llançat pel cofundador de Ripple, Jed McCaleb, es coneixia inicialment com “el projecte secret de Bitcoin”. La capitalització de mercat actual és d’11,21 milions de dòlars. Durant els darrers sis anys, la xarxa Stellar ha estat capaç d’atreure l’atenció de diverses empreses de gran perfil. Stellar impulsa aplicacions i sistemes de pagament per a algunes de les empreses més grans del món, com IBM i Deloitte.

Stellar mai va aconseguir un creixement significatiu durant anys després del seu llançament. Tot i això, va començar a agafar ritme el desembre del 2017, superant el preu de 0,10 dòlars. Al gener de 2018, el XLM va superar els 0,50 dòlars i, a mitjan 2018, els preus de l’XLM van assolir el màxim històric de 0,8755 dòlars. Tot i això, la pujada va ser curta i els preus aviat van tornar al seu nivell i van ser relativament estables durant tot el 2020. El valor actual de XLM no es pot comparar en cap cas amb el que valia el 2018. Ha augmentat significativament en comparació amb els primers dos anys de la seva existència. Recentment, Stellar s’ha convertit en la 9a criptomoneda més gran i en una de les monedes amb millor rendiment entre els seus companys. La setmana passada va créixer més d’un 160%.

Predicció de preus XLM / USD per als propers 5 anys

L’any 2020 va ser un any únic per a Stellar, a causa de la pandèmia de coronavirus i la crisi econòmica. Tant els factors globals com els interns van continuar impulsant el valor de l’XLM el 2020. L’abril de 2020, la Fundació Stellar Lumens va publicar el seu informe del primer trimestre del 2020, que mostra un creixement ecosistèmic notable. L’informe suggeria que l’ús total de Lúmens estel·lars i els volums de transaccions havien augmentat el primer trimestre del 2020 en comparació amb el quart trimestre del 2019. No obstant això, el nombre total de comptes registrats de Stellar va disminuir aproximadament un 1,79% entre el quart trimestre del 2019 i el primer trimestre del 2020. Això significa que l’augment de l’activitat del volum de transaccions es va deure als usuaris existents. 

Al llarg del primer trimestre del 2020, es va informar d’un augment del 113% en les operacions diàries de Stellar. Un altre esdeveniment que va donar suport a Stellar Lumens va ser l’ús de la xarxa de l’empresa per part de CoinQvest per al processament de pagaments internacionals. Això va permetre un procés de transaccions més ràpid i més barat, ja que Stellar va poder moure milions de dòlars en només un parell de segons i al preu d’uns quants cèntims. Això va fer que Stellar fos molt rendible tant per a l’emissor com per al destinatari, tot i estar separats per milers de quilòmetres.

Al juliol, l’empresa va anunciar la cooperació amb Samsung, que va permetre l’accés de cadena de blocs estel·lar als telèfons intel·ligents Samsung Galaxy. El propietari i creador de Stellar, Jed McCaleb, va informar que tenien una associació amb 30 bancs i empreses, i això també va contribuir a la fortalesa de Stellar Lumens. XLM es negociava entre 0,08 i 0,10 dòlars fins a mitjans de novembre. Tanmateix, els preus van augmentar i baixar al final de l’any, però van tancar l’any amb 0,12 dòlars.

Durant les primeres setmanes del 2021, Stellar Lumens va experimentar un augment de la seva demanda, ja que els comerciants començaven a passar de Ripple (XRP) a Lumens (XLM). El Ripple passava per moments difícils a causa de les demandes judicials de la SEC, que van obligar els comerciants a passar a la xarxa de pagament de la cadena de blocs Stellar. A més, Stellar va començar a cooperar amb el govern ucraïnès per digitalitzar la seva moneda nacional fiduciària, cosa que va augmentar la força de Stellar Lumens. El gener de 2021 va ser un mes excel·lent per a Stellar, ja que durant aquest mes el valor del XLM va augmentar aproximadament un 60% els darrers dies del mes. Recentment, Stellar va assolir el seu nivell més alt en dos anys, a 0,40 dòlars, i aquesta pujada dels preus de Stellar el va situar a la llista Top 10 de les criptomonedes més grans del món. Les perspectives de Stellar al llarg del 2021 i dels propers anys semblen ser alcistes i poden conduir els seus preus a 1.290 dòlars. No obstant això, els següents factors poden tenir un paper essencial a l’hora de decidir el moviment de XLM / USD el 2021. 

Factors que afecten el Lúmens estel·lars:

Impacte social – Com que és una organització sense ànim de lucre, és una mica inusual que Stellar estigui al mercat de criptografia. L’organització estel·lar no té previst operar les seves funcions per obtenir recompenses monetàries, però els objectius de l’organització inclouen eliminar la pobresa i la inclusió financera de persones sense banc. Com a resultat, l’impacte social juga un paper vital en el valor del XLM. Com que l’Organització Estel·lar ha tingut poc impacte fins ara i a causa de la seva missió social, la majoria de la gent ignora la inversió en Stellar Lumens. Juntament amb IBM, Stellar ha iniciat un projecte del Pacífic Sud per proporcionar serveis financers, especialment en illes remotes. Stellar ha participat activament en aquests projectes i ha entrat en el punt de mira, cosa que significa que, en el futur, es poden esperar coses bones dels preus de Stellar.

Monedes competidores: Bitcoin és un dels reis de les criptomonedes i també és líder del mercat. Molts altcoins han intentat destronar-lo, però han fracassat cada vegada, ja que Bitcoin té un gran impacte al mercat. La majoria de les criptomonedes es correlacionen positivament amb Bitcoin, inclòs Stellar, el que significa que qualsevol canvi a Bitcoin afectarà el mercat i els preus de Stellar. A més, Stellar també es coneix com a forquilla dura de Ripple (XRP), a causa de la similitud entre les dues monedes. Es percep que els altcoins són competidors forts, cosa que significa que els canvis a Ripple poden alterar fàcilment els preus de XLM. Això implica que també s’haurien de tenir en compte els preus de Bitcoin i Ripple a l’hora de projectar el preu de Stellar Lumens.

Adopció – Stellar té una plataforma molt similar a PayPal, i aquesta característica de Stellar el fa ideal per a micropagaments, transaccions a l’estranger i intercanvis de divises. L’organització Stellar té com a objectiu convertir-se en la plataforma principal de pagaments digitals i intercanvis de divises. Recentment, Samsung ha establert una associació amb Stellar i, amb l’augment de l’adopció d’empreses de gran perfil, s’espera que el valor de l’altcoin augmenti aviat, ja que l’adopció augmentarà la demanda de Stellar, que finalment augmentarà els seus preus. Les perspectives actuals de Stellar suggereixen que Stellar està preparant el camí per convertir-se en la plataforma preferent per als pagaments digitals i és probable que la seva adopció augmenti, augmentant aviat els preus de XLM.

Anàlisi tècnica: aparell per a una correcció baixista en XLM / USD? 

La vessant tècnica de XLM / USD presenta un fort biaix alcista al gràfic mensual. Estel·lar va formar un patró de triangle simètric que estenia la resistència a la zona al voltant de 0,2397 dòlars. El gener de 2021, el parell XLM / USD es va disparar dràsticament, violant el patró del triangle amb una espelma alcista que va engolir. Una ruptura alcista del parell XLM / USD ha desencadenat una compra espectacular del parell XLM / USD, que el va conduir a un màxim de 0,6072 dòlars. Tot i que el parell mostra una correcció baixista ara mateix, les probabilitats de continuació de la tendència alcista segueixen sent força sòlides.

A la banda superior, el parell XLM / USD pot enfrontar-se a una resistència immediata a 0,4391 dòlars, que s’amplia amb un doble nivell superior. Una ruptura alcista al nivell 0.4391 podria conduir a la compra addicional del parell XLM / USD, fins als propers nivells de resistència de 0.5421 i 0.6434. La mitjana mòbil exponencial de 20 períodes dóna suport a una tendència alcista a Stellar. El MACD i el RSI mensuals suggereixen un fort biaix alcista a Stellar; per tant, una ruptura alcista a 0,6434 podria conduir el parell XLM / USD cap al nivell 0,8075, ampliat en un 161,80% de nivell d’extensió de Fibonacci. En el període de temps mensual, és probable que el parell XLM / USD trobi suport a 0.3410 i 0.2397, ampliat per un nivell de resistència de la línia de tendència anteriorment incomplert. 

Fent una ullada al marc setmanal, el parell XLM / USD ha entrat a la zona de sobrecompra i ara es dirigeix ​​enmig de la captació de beneficis pels inversors. A la part inferior, és probable que Stellar vagi després de 0,4056, que marca un 38,2% de nivell de Fibonacci, mentre que una ruptura baixista a 0,4056 podria generar més vendes fins als nivells de 0,33433 i 0,2811, que s’amplien un 50% i un 61,8% de Fibonacci. nivells de retrocés respectivament. Malgrat això, és probable que el parell XLM / USD continuï cotitzant alcista, ja que els indicadors avançats i endarrerits donen suport a una tendència de compra. Una sèrie de mitjanes mòbils exponencials, com els períodes EMA de 20, 50 i 100, admeten el parell al voltant de 0,1350, 0,1760 i 0,2823 respectivament. Considerem mantenir-nos alcistes per sobre de la zona de 0,2758, per assolir nivells objectiu a llarg termini de 0,6084 i 0,7580. Bona sort.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment