Les crítiques de Goldman Sachs sobre Bitcoin són notícies en realitat alcistes

Tot invent nou i en evolució necessita un antagonista. I és possible que l’antagonista de Bitcoin del 2020 s’acabi de donar a conèixer. En una diapositiva de PowerPoint filtrada, Goldman Sachs va criticar que el bitcoin no és una classe d’actius i que els clients que no són comerciants orientats a l’impuls haurien de reconsiderar la seva inversió.. 

Tot i que les crítiques tan dures del gegant financer Goldman Sachs semblen un senyal desalentador, els creients criptogràfics segueixen sent positius en el rendiment del bitcoin o de les criptomonedes en general. D’acord amb Santiment Insights, l’informe de Goldman ha encès una àmplia discussió entre la comunitat de criptografia, amb la majoria de les publicacions rient o simplement passant per alt les seves crítiques. A diferència de l’enorme venda de pànic que probablement va ser causada per Satoshi Nakamoto, sembla que aquesta vegada poca gent comprarà el discurs de Goldman i deixarà els bitcoins. 

Abans de Goldman Sachs, l’antagonista més gran de Bitcoin era JP Morgan, el director general de la qual, Jamie Dimon, considerava bitcoin “un frau” i que “És pitjor que els bulbs de tulipa. No acabarà bé. Algú matarà “. Però ara, el banc més gran del país proporcionarà serveis bancaris als intercanvis de bitcoins Gemini i Coinbase. En vista d’aquest moviment, els crítics creuen que JP Morgan serà capaç d’obtenir un avantatge seriós sobre el seu major competidor Goldman. 

En estar més obert al bitcoin, JP Morgan no està sol. Mike McGlone, estrateg sènior de productes bàsics de Bloomberg, també va signar alcista per bitcoin dient que és un consentiment millor que l’or: “A diferència de l’or dels germans quasi monetaris, els preus més alts no seran un incentiu per a més oferta”.


En certa manera, la postura de Goldman contra el bitcoin no és del tot dolenta, ja que va demostrar que el bitcoin ha guanyat més atenció entre els inversors institucionals. Per a un actiu tan únic com el bitcoin, l’atenció i el reconeixement són els que el mantenen fort. 

Bitcoin agafa força!

Els inversors institucionals estan acudint a Bitcoin. L’escala de grisos ha accelerat el seu pas per acumular bitcoins comprant més de 1,5 vegades el total de BTC extret des de la meitat. El gerent de fons de cobertura, Paul Tudor Jones, dóna suport total a Bitcoin, dient que “és una gran especulació” i “poc més de l’1% dels meus actius a Bitcoin. Potser és gairebé 2. Sembla que ara és el número correcte “.

Fins i tot quan Bitcoin va llançar el 9% del seu valor el 2 de juny, els inversors institucionals continuen sent alcistes en el seu rendiment a llarg termini. Timothy Peterson, el gestor d’actius de Cane Island Alternative Advisors, va fer un comentari a Twitter que “si es manté la tendència del preu més baix, l’agost de 2020 serà l’última vegada que veiem # bitcoin per sota dels 10.000 dòlars”.

Aneu amb la tendència 

Bexplus és una plataforma líder en derivats criptogràfics que ofereix un apalancament de 100 vegades en contractes de futurs BTC, ETH, EOS, LTC i XRP. Sense KYC, sense comissions de dipòsit, els comerciants poden rebre els serveis més atents, inclòs el servei d’atenció al client les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. Bexplus ofereix serveis a tot el món, com ara EUA, Japó, Iran, Singapur i Sudan. 

  • Feu més BTC amb volatilitat

La volatilitat és una bona cosa, potser el millor de bitcoin per a la majoria dels operadors de futurs. En especular amb els moviments del mercat i utilitzar el palanquejament, els comerciants poden guanyar una bonica suma de diners amb un capital inicial reduït. 

Per exemple, el 100% apalancat subministrat per Bexplus us permet obrir una posició 100 vegades més que la vostra inversió inicial. El volum mínim de negociació de BTC / USD a Bexplus és de 0,1 BTC, cosa que significa que només cal invertir 0,001 BTC com a marge. Si obteniu un benefici del 10%, obtindreu 0,01 BTC, cosa que farà que el vostre ROI sigui del 1000% amb només 0,001 BTC d’inversió..

  • Reclameu el vostre 100% de bonificació

Doble dipòsit, doble benefici. Els usuaris poden obtenir un fitxer Bonificació del dipòsit del 100% per cada dipòsit a Bexplus. Si dipositeu 1 BTC, se us acreditaran 2 BTC al vostre compte i els beneficis obtinguts amb la bonificació es podran retirar. Tots els usuaris poden unir-se a la promoció i obtenir fins a 10 bonus de BTC. Ara els usuaris actius poden obtenir un 10% de descompte sobre la seva comissió de transacció.  

  • Apreneu a operar sense assumir cap risc

Fins i tot si sou principiant, encara podeu obtenir beneficis com altres veterans. Per ajudar els principiants a acostumar-se millor al comerç apalancat, Bexplus proporciona a tots els usuaris un compte de demostració després del registre. Hi ha 10 BTC reposibles al compte de demostració perquè els comerciants puguin practicar tant com vulguin. També podeu aprendre a analitzar el mercat i utilitzar el conjunt d’eines amb el compte de demostració. 

bexplus

  • Consulteu el mercat en qualsevol moment i en qualsevol lloc que vulgueu

Bexplus classificació d’aplicacions mòbils al Top 5 dels resultats de cerca de paraules clau relacionades amb el comerç de bitcoins a 56 països a App Annie. Aquesta aplicació amb totes les funcions us proporciona la mateixa experiència quan utilitzeu un ordinador, però és molt més convenient. 

Podeu consultar el mercat, introduir o tancar una operació o dipositar els vostres fons a la cartera que doni interessos allà on vulgueu. L’aplicació mòbil Bexplus té una notificació de mercat les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, per mantenir-vos informat de qualsevol moviment enorme del mercat.  

Es pot accedir a totes les dades i recursos mitjançant tot tipus de dispositius, inclosos Windows, Macbook, telèfons Android, iPhones i tauletes. L’aplicació Bexplus està disponible a Apple App Store i Google Play.

Seguiu Bexplus a:

Lloc web: https://www.bexplus.com/

Telegrama: https://t.me/bexplusexchange

Apple App Store: https://itunes.apple.com/app/id1442189260?mt=8

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lingxi.bexplus

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me