Projectes de blockchain on podeu guanyar criptomonedes? Comprensió de l’adopció de blockchain

Per tant, el món criptogràfic complet està inundat de notícies i articles centrats al voltant negociació de criptomonedes. I per què no, el comerç de criptomonedes ha donat a llum a molts milionaris en els darrers 3 anys? Però els assessors no corren cap risc i molts també han perdut la seva riquesa en caure presa d’estafes i ombres de projectes de criptomoneda. Una qüestió que sovint s’ignora i que ha desencadenat molts debats és “Fins a quin punt parlem sobre l’adopció de criptomonedes?”. Així que vam assumir el repte.

Per què aquesta adopció “real” de blockchain és crucial?

Perquè les criptomonedes siguin realment convencionals, és molt necessari que les criptomonedes formin part de l’economia diària i es comercialitzin per serveis del món real. Dit d’una altra manera, en lloc d’adquirir criptomonedes mitjançant “comprar”, s’haurien de guanyar a canvi de serveis. I després hauria d’haver una infraestructura que permeti ‘gastar’ les criptomonedes a canvi d’elements diaris de necessitat.

Per tant, es redueix a l’existència de maneres de guanyar criptografia i de gastar-les paral·lelament. Aquí teniu una breu llista d’alguns projectes populars de blockchain on realment podeu guanyar criptomonedes considerables.

Projectes de blockchain on podeu guanyar criptomonedes amb les vostres habilitats

  1. Steemit

A la part superior de la llista hi ha Steemit, sens dubte, hi ha casos com un a continuació en què steemit ha demostrat ser digne per als editors. En poques paraules, steemit és bàsicament una xarxa de publicació de contingut on els usuaris reben un pagament per les seves activitats com vots positius,


Un cas excepcional de guanys elevats per steemit

El Cadena de blocs Steem encunyant constantment nous tokens STEEM i afegint-los a una comunitat de recompenses. Després, STEEM s’atorga als usuaris per les seves contribucions, en funció dels vots que rebi el seu contingut. Creeu contingut valuós i obtingueu recompenses, de manera que la teoria continua.

No és fàcil guanyar amb steemit tal com s’afirma. Un autor va informar que:

“Dels 230 articles aproximadament 5 van tenir rendiments notables, cap dels quals va compensar el cost d’escriure’ls. També tenen una vida útil sempre que un tuit […] hauré de donar a Steemit una “D” per als creadors de contingut “.

Un article al·lega que el procés de distribució inicial de tokens es va arreglar i que Steem no és realment una xarxa descentralitzada.

  1. Guia LBRY

LBRY és una plataforma descentralitzada de codi obert per compartir contingut de vídeo que us recompensa pel consum de contingut. Sí, ho has llegit bé. No només es premia per la creació de contingut, sinó pel consum de contingut.

A la llarga, l’economia de LBRY pot proporcionar un mecanisme per a la remuneració dels creadors de contingut, concretament amb consells dels usuaris de contingut al testimoni LBC natiu de l’aplicació (abreviatura de LBRY Credit). L’aplicació inclou una cartera LBC dedicada. Altres maneres d’obtenir LBC són les contribucions al projecte LBRY i la mineria

Per utilitzar LBRY, heu d’instal·lar l’aplicació disponible per a Linux, MacOS i Windows.

Quant es pot guanyar amb LBRY? Aquí teniu una explicació que hem trobat al lloc web de LBRY:

“Amb la monetització de YouTube, els creadors guanyen una quantitat variable en funció del compromís dels espectadors amb els anuncis. No hi ha una fórmula definida, però hem trobat una estimació raonable de prop de 2 $ per cada mil visualitzacions. Això funciona fins a un cèntim per a 5 visualitzacions. Per tant, a LBRY, si només cobreu un cèntim per visualització (un preu que pagaria qualsevol espectador sense pensar-s’ho bé), és possible que obtingueu 5 vegades els guanys per visualització que obtindreu de YouTube a l’instant “.

Llegiu també: 5 millors prediccions de preus de Bitcoin que indiquen un gran creixement per a Bitcoin el 2018

  1. D.Tube

D.tube és un altre projecte que es construeix a la part superior de la cadena de blocs steemit. Tot i que no és tan popular com Steemit, el projecte ha guanyat força durant l’any passat.

El projecte D.tube utilitza la mateixa cadena de blocs i mecanismes econòmics subjacents que en steemit. En poques paraules, D.tube, una plataforma de vídeo descentralitzada basada en el protocol InterPlanetary File System. D.tube és YouTube sense els anuncis (i la base d’usuaris); en canvi, utilitza la moneda Steem integrada per premiar els productors de contingut. D.sonor és un altre exemple, en aquest cas per a la transmissió d’àudio.

  1. Cadena SMS

Què passa si una aplicació us premia per la vostra única existència: alguna cosa que no sol fer la vostra pròpia mare, oi? Es diu l’aplicació que fa això SMSChain. Els seus fundadors anomenen SMSChain com a passarel·la SMS descentralitzada, i això és essencialment el que és.

Qualsevol persona que compri un testimoni SMSCHAIN ​​i instal·li l’aplicació pot guanyar diners automàticament venent els seus nous missatges SMS. Els usuaris del programa poden configurar el nombre total de missatges diaris enviats per SMSCHAIN, a més del tipus de contingut que s’envia (exemple: missatges transaccionals de Google, Facebook, WhatsApp, etc.).

S’afirma que podeu començar a vendre els vostres missatges SMS que no utilitzeu per obtenir una recompensa econòmica i, possiblement, guanyar automàticament uns 6.000 dòlars al mes des del vostre dispositiu mòbil després d’establir el compte. Si no teniu cap SMS important que no utilitzeu o no voldríeu vendre molts missatges, encara podeu fer uns quants centenars al mes amb l’aplicació..

  1.  Per descomptat, compreu i activeu “hodl”

Aquest és potser el mitjà més senzill per participar en el creixement de les criptomonedes sense haver de ser massa actiu al respecte. Si heu estat veient el preu de Bitcoin, ha crescut significativament en gairebé una dècada d’existència. Per tant, les persones que han comprat i han mantingut la seva criptomoneda es veuen a si mateixos collint els fruits d’un augment de valor.

Conclusió

El “bany de sang” del gener del 2018 va provocar la caiguda de molts projectes de blockchain. Tot i que el mercat criptogràfic encara està molt lluny del que es pot anomenar “adopció” o “mainstream”. Però les recents controvèrsies sobre Facebook i la prohibició dels anuncis criptogràfics per part dels principals llocs de xarxes socials, així com de Google, han obert les portes a les oportunitats.

Els usuaris estaran més inclinats a buscar alternatives ja que el comportament monopolista d’aquests gegants continua augmentant. El futur de la cadena de blocs és brillant i la creixent demanda donarà lloc sens dubte a projectes més dignes.

Hem trobat a faltar algun projecte important de blockchain que utilitzava per guanyar criptos? Esmenta en els comentaris següents.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me