Milers de milions de raons per aportar la inclusió financera amb un ecosistema sense friccions

A nivell mundial, 1,7 mil milions d’adults continuen sense bancs, el que significa que més d’un terç de la població mundial no té serveis financers formals. Es creu que la incorporació d’adults i empreses sense banc a la plataforma financera formal podria generar uns ingressos nous de 380.000 milions de dòlars per als bancs.

LALA World espera crear un ecosistema financer per a tothom, on els serveis que incloguin remeses de baix cost, pagaments sense efectiu, préstecs peer-to-peer, préstecs fiduciaris, etc. prevalguin sota un mateix paraigua. Obre les portes a serveis financers regulats afirmant que té un gran potencial per protegir fins a 42.000 milions de dòlars del que anomena “el mercat gris”.

LALA World té la visió d’arribar a persones amb recursos limitats mitjançant blockchain, sense necessitat d’entendre la tecnologia subjacent.

LALA World argumenta que, actualment, les transaccions internacionals als països en desenvolupament són extremadament ineficients, un problema agreujat per molts immigrants que treballen a diverses parts del món. Segons UN DESA, avui el 3,4% dels habitants del món són migrants internacionals. El nombre de migrants residents a països amb ingressos elevats va passar del 9,6% el 2000 al 14% el 2017.

Diu que els pagaments a través del seu ecosistema serien sense fronteres i serien molt econòmics. Els pagaments també es processarien ràpidament, ja que cap intermediari no retarda la transacció. Totes les transaccions gestionades a través del seu ecosistema es registren immutablement en una cadena de blocs, cosa que les fa inalterables.


La companyia té previst oferir diferents serveis i productes en els propers mesos, alguns dels quals ja estan en funcionament. Cada producte és la fita bàsica perquè aquesta xarxa es concreti i esdevingui un ecosistema financer sostenible.                           

LALA Pay, els serveis de pagament s’han llançat amb èxit a l’Índia a principis d’aquest mes mitjançant l’aplicació LALA World amb funcions de

serveis de pagament de factures mitjançant els quals l’usuari pot pagar les seves factures de telefonia, gas, banda ampla, electricitat i mòbil postpagat de més de 25 proveïdors de serveis públics diferents a l’Índia.

Una altra oferta de LALA, LALA Lending, va començar a funcionar a l’Índia a principis d’aquesta setmana, ja que el seu primer préstec es va desemborsar amb èxit a través de la seva adquirida Companyia Financera No Bancària (NBFC) a l’Índia, la sol·licitud de la qual de canvi de consell es presenta al Reserve Bank of India l’autoritat governant. Amb garanties gratuïtes, fiat Lending i LALA Pay of LALA L’ecosistema financer sense friccions del món somia en tocar nombroses vides amb les seves generoses ofertes i serveis..

LALA, per començar, oferirà préstecs en dos segments en la seva primera fase:

1) Micro i Nano Credit (MANC) per a particulars.

2) Préstecs MSME: per a micro, petites i mitjanes empreses.

L’Índia és un mercat enorme per a aquestes dues ofertes. Segons el Banc Mundial, MSME indi ha donat feina a més de 50 milions de persones, augmentant les capacitats de fabricació, reduint les disparitats regionals, equilibrant la distribució de la riquesa i contribuint al sector PIB-MSME, el 8% del PIB. Amb Nano Credit, pot potenciar la joventut per convertir-se en empresaris d’èxit amb un suport financer que no es pot garantir amb la banca tradicional.

LALA World està explorant múltiples angles per arribar al màxim de persones a través de les seves plataformes socio-empresarials.  

El 23 de juliol de 2018 han previst llançar els serveis de recàrrega mitjançant LALA World App dels Emirats Àrabs Units mitjançant la seva col·laboració amb ManGo Point Payment Services L.L.C que és una empresa registrada a Dubai, als Emirats Àrabs Units, sota el Departament Econòmic de Dubai, per acceptar i processar pagaments als Emirats Àrabs Units. Després del llançament, qualsevol migrant als Emirats Àrabs Units podria recarregar el seu compte LALA World App a través dels quioscs ManGo presents a 450 ubicacions a través dels Emirats Àrabs Units. Després d’una recàrrega reeixida, els usuaris poden recarregar el seu propi número de mòbil o qualsevol altre número de mòbil pertanyent a deu països diferents dels Emirats Àrabs Units, estalviant-los de les visites freqüents als quioscos..  

El 2020 volen marcar la diferència en 100 milions de vides i construir l’acceptabilitat de LALA, fent que aquests llançaments individuals siguin passos cap a la megavisió!

En el futur, LALA World seria capaç de permetre els préstecs cripto-cripto entre iguals (peer-to-peer). Aquesta seria la forma de préstec més ràpida i capacitaria els migrants que necessiten urgentment crèdit, que podrien demanar prestat als seus éssers propers i estimats..

Amb nivells d’ingressos creixents, la inclusió financera és ara una de les agendes més importants per a les institucions financeres públiques i privades. És el moment adequat perquè tots els instituts financers tinguin en compte el mercat no bancari i poc bancari. Es pot fer canviant el seu model operatiu actual per servir eficaçment aquest mercat rendible i de ràpid creixement. Els reptes dels serveis bancaris i de préstecs actuals han de tenir una base comuna de la solució per incorporar-los a la mateixa plataforma i sembla que LALA World té un fort potencial per aconseguir-ho..

Organitzacions com LALA World poden millorar significativament els ingressos anuals de les nacions mitjançant:

  • Tancar la bretxa de crèdit per a petites empreses a diferències mitjanes de préstecs i proporcionar serveis conservadors basats en comissions.
  • Incloure adults no bancaris al sistema financer formal i augmentar els nivells de despesa en serveis financers formals.

Recursos:

(Accenture: https://www.accenture.com/us-en/insight-billion-reasons-bank-inclusively)

(http://www.iamwire.com/2017/09/importance-of-msme-sector-in-india/166912).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me