Les principals històries que van configurar la indústria criptogràfica el 2019

Quan el 2019 finalitza després d’un viatge accidentat durant tot l’any, recopilem algunes de les principals històries que van cridar l’atenció de la comunitat criptogràfica. Aquí teniu les meves tres millors seleccions de les històries que van configurar el món de les criptomonedes.

1. Anunci de Balança

En ple moment de l’intensitat del toro de 2019 al juny, que va suposar que Bitcoin es va disparar fins als 13.800 dòlars americans, Facebook va anunciar el llançament prospectiu de la Libra Association, la cartera Calibra i la seva moneda estable, Libra, un actiu digital recolzat per diverses monedes fiduciàries mundials. i productes bàsics. L’associació va començar amb 28 membres, incloses empreses destacades com Uber, PayPal, MasterCard, Visa, Coinbase i eBay, en un intent de proporcionar un banc digital als 2.100 milions de persones sense banc a tot el món..

Tanmateix, no ha estat un viatge tan fluix per al desenvolupament de la fitxa com el Congrés dels Estats Units va convocar a Mark Zuckerberg, CEO de Facebook, perquè expliqués la fitxa: els resultats de l’audiència al Congrés van mostrar una postura negativa per part dels legisladors. Moreso, altres països com França i Alemanya s’han presentat condemnant la moneda com a incompliment de les polítiques monetàries establertes pels bancs centrals.

L’increment de l’escrutini reglamentari i les infraccions a la protecció de dades per part de Facebook van causar un problema en la signatura de la Carta de l’Associació mentre els socis van optar per deixar Libra. Setmanes abans que les empreses es comprometessin a l’Associació Libra a l’octubre, els proveïdors de solucions de pagament, és a dir, PayPal, MasterCard i Visa, van optar per abandonar l’organització, seguit en breu per Stripe i eBay, i van deixar de citar problemes en la regulació.


Tot i que l’anunci de Balança va cridar l’atenció del públic fins al 2019 acostant els noobs a l’espai, el seu futur el 2020 sembla desolador tenint en compte els problemes normatius. Es llançarà Libra el 2020?

2. El president xinès Xi abraça blockchain

En el que ara es coneix com la “bomba Xi”, el president de la Xina, Jinping Xi, va demanar al seu país que adoptés les tecnologies blockchain, un moviment que va provocar una bomba de Bitcoin (BTC) de la regió de 7.000 dòlars i passat 10 K $ en un dia. Els comentaris de l’home més poderós del món probablement van ser mal interpretats ja que els informes successius del Partit Comunista de la Xina (PCCh) condemnaven la inversió en monedes virtuals.

No obstant això, amb el Banc Popular de la Xina (PBoC) llançat la seva pròpia moneda digital, els inversors estan mirant de prop el tractament de les criptomonedes de la Xina el 2020. A més, l’informe IDC publicat al novembre mostra que la inversió en blockchain al país augmentarà a més de 2 dòlars. mil milions de dòlars el 2023, tanta promesa.

3. Les finances descentralitzades arriben a màxims històrics

El 2019 va ser l’any de les finances descentralitzades, conegut popularment com DeFi. La indústria va créixer fins a proporcions que pocs analistes criptogràfics creien que serien possibles. DeFiPulse, un lloc agregador, mostra el valor total de dòlars USD bloquejats a la plataforma DeFi que va superar el màxim històric de 682 milions de dòlars el 28 de novembre de 2019. Això representa un augment del 150% en els darrers 12 mesos i la indústria no mostra signes de desacceleració el 2020.

DefiImatge de DeFipulse

4. Binance Coin (BNB) es dispara fins als màxims històrics

A banda de Chainlink (LINK) i Tezos (XTZ), BNB va experimentar el creixement més gran a tot el món altcoin guanyant un 110% fins al 2019. El testimoni d’intercanvi va assolir el màxim històric al juny i va arribar als 39,80 dòlars nord-americans quan el mercat es va tornar alcista..

El futur sembla brillant per al testimoni amb el llançament d’intercanvis locals de Binance, com ara Binance Jersey i Binance, un potencial de senyalització dels Estats Units per adoptar encara més BNB.

5. Els hacks d’intercanvi criptogràfic van arribar als 500 milions de dòlars

Al llarg del 2019, s’han robat prop de 500 milions de dòlars nord-americans d’inversors amb diners guanyats durament en pirateries o estafes que continuen amb una trista tendència a la indústria. Dos intercanvis de criptografia més importants, és a dir, Binance i Upbit, s’han enfrontat a un valor combinat de 100 milions de dòlars robat en criptomonedes.

El missatge? No mantingueu les grans participacions bloquejades en borses. No les vostres claus! No les vostres monedes!

6. Bitcoin a la meitat el 2020

A mesura que ens dirigim cap a l’any nou, la reducció a la meitat de Bitcoin [BTC] serà el moment clau de l’any molt abans que es produeixi l’esdeveniment. Bé, el 2019 tots els comerciants i influents podríem parlar de si la meitat té o no un preu i s’espera que la conversa durarà fins al 2020.

Mencions d’honor; Forquilles dures de Constantinoble i Istanbul d’Ethereum, creixement exponencial de Bakkt després d’un lent inici de la inversió institucional, disputes de Twitter a tota la comunitat, Jack Dorsey per millorar el desenvolupament de BTC i BTC que mostra signes d’aconseguir un nou ATH. 

Un 2019 favorable a la indústria criptogràfica, celebreu-ho!

Com celebrem les darreres hores de l’any … i de la dècada, el mercat i la indústria de les criptomonedes es sentiran força satisfets amb el desenvolupament general i les inversions realitzades. Bitcoin (BTC) ha augmentat més d’un 90% en l’últim any, Ethereum ha completat amb èxit dues forquilles, Litecoin ha apreciat més del 100% en previsió de reduir-se a la meitat, governs com la Xina, Rússia i l’Índia anuncien plans per llançar una moneda digital nacional, anunci de Balança, etc..

En aquests anys, sobretot després d’un cripto hivernal d’un any el 2018, hauríem de mirar enrere i pensar que hauria estat molt pitjor (excepte els inversors HEX). Celebra la família Coingape! Us desitjo el millor d’aquesta dècada!

La llista no és exhaustiva, atès el creixement experimentat a la indústria en els darrers dotze mesos. S’agrairà qualsevol addició.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me