La veritat darrere del “desglossament de preus de Bitcoin” recent

És la correcció de bitcoins? Hi ha gent que obté beneficis abans del Nadal? O és només un signe de fi!

Un que viu al món de les criptomonedes sap exactament qui impulsa el mercat actual de les criptomonedes. Va haver-hi un moment en què el preu de Bitcoin va augmentar de 100 dòlars a 1.000 dòlars i es va estavellar o es va corregir després de dies a 200 dòlars. El 80% va caure des que el rei de la moneda ha estat a la carretera sense parar una vegada, de vegades fa pauses i després una altra.

Bitcoin és força volàtil, no hi ha cap dubte. Els nous compradors i l’entrada d’intercanvis regulats és només el principi del que estem mirant és la sortida del sol i no el matí.

desglossament de preus bitcoin


Com podeu veure al gràfic anterior, el mercat alcista de Bitcoin no va poder suportar la venda de l’inversor que buscava beneficis aquells que han ingressat a 10 K $.

El preu ha baixat fortament per a Bitcoin un 15,16% des del seu màxim de 20.000 fa només 2 setmanes. Ara veiem un fort patró de triangle de continuació que suggereix que el preu podria baixar encara més. El nostre suport principal és el 13434 (retrocés de Fibonacci, suport horitzontal horitzontal baix, formació de triangles) i un trencament d’aquest nivell podria fer baixar el preu fins al suport 11172 (extensió Fibonacci, suport horitzontal horitzontal baix). El nostre pròxim nivell de resistència principal és el 14757 (retrocés de Fibonacci, alta resistència a l’oscil·lació horitzontal).

A l’altra banda, els preus van augmentar creant un patró alcista que va trencar la resistència de 13434 i ara se situa en 15 K $.

Després de la nostra investigació, ens vam assabentar de possibles casos que podrien haver provocat un desglossament recent.

Mania de diners en efectiu de Bitcoin

Tothom és conscient de què és bitcoin? però la majoria dels usuaris que no pertanyen a tecnologia no tenen cap idea que la moneda de Bitcoin que utilitzen ja no és la mateixa. L’efectiu de Bitcoin és l’economia real, tal com ho descriu el desconegut fundador “Satoshi Nakamoto”, segons afirma Bitcoin Cash que són més fiables i tenen menys comissions a la xarxa, cosa que també és cert en comparació amb Bitcoin Cash, les comissions mitjanes ronden els $ 9. a 0,10 dòlars, però en cas de bitcoins no es pot moure de menys de 100 dòlars.

Recent pirateria informàtica d’intercanvis, nicehash, bitfinex i diversos intercanvis petits s’han piratejat a causa de la naturalesa central dels serveis que ofereixen, un té accés als seus servidors i pot acabar menjant bitcoins a tothom.

Shorting

recentment ha començat el mercat de futurs, on els principals intercanvis regulats s’han unit per proporcionar un entorn segur i segur per negociar amb jugadors reals i professionals del mercat, cosa que podria ser inútil per a Bitcoin.

Coinbase

Coinbase, que va introduir el teòric de l’efectiu de Bitcoin, suggereix que quan es va introduir l’efectiu de Bitcoin hi havia pujades de preus i algú de l’interior va filtrar la informació sobre el calendari comercial. Ara es culpa a Coinbase d’haver ajudat l’efectiu de Bitcoin a guanyar força al mercat.

Una altra raó important per seguir Bitcoin honoraris s’eleven de 100 a 1000 dòlars per transaccionar, ara els comerciants passen a l’efectiu de Bitcoin, que és més barat d’utilitzar i menys taxes.

Bitfinex esdevenint el proper Mt Gox. La gent comença a cridar al respecte.

Bombament i joc injust

Bombar artificialment el mercat pot canviar fonamentalment els valors junts i pot desestabilitzar el mercat. Qualsevol persona familiaritzada amb la crisi financera del 2007-2009 és conscient dels rescats. Es van imprimir bilions de milions de dòlars per afavorir l’economia nord-americana. Tether està apuntalant BTC ?. És suficient entre el 6% i el 17% del volum de negociació diària de BTC per canviar el seu preu? Aquesta publicació no tracta que BTC sigui o no sigui apuntalada per Tether. Es tracta únicament d’utilitzar diners falsos per comprar criptomonedes valuoses legítimes, que es poden convertir en dòlars americans o utilitzar per comprar béns i serveis reals..

Forquilles dures

Creieu-ho o no aquest any, gairebé tothom fa la seva pròpia forquilla, cosa que és bona per crear competència, però demostra falta d’integritat dins de la comunitat Bitcoin. Hi va haver tantes forquilles que algunes van fallar, poques van resultar ser fraus i algunes es queden enrere. El nouvingut està confós amb quina moneda treballar.

Risc experimental

Els desenvolupadors de Bitcoin promouen que Bitcoin està en fase de desenvolupament i ni tan sols es publica la versió 1. Aquest tipus de proves beta s’aturen.

L’anomenada correcció!

Bitcoin ara mateix és volàtil i encara és una bona inversió que podeu fer. Bitcoin és un programari que està sobrevalorat en la història de la humanitat, el desconegut fundador de Bitcoin volia que tothom fes servir bitcoin per a les micro transaccions. Es repeteix el mercat, la psicologia és simple empènyer el mercat cap avall perquè pugui comprar més, el que es coneix com a correcció.

Mantingueu HODL!

Feu-nos saber què en penseu als comentaris a continuació o escriviu-nos a [protegit per correu electrònic]

Aquestes són només les opinions de l’autor i estan subjectes a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de cap pèrdua econòmica personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me