Blockchain, no és criptomoneda? Hedera, Hyperledger, TON de Telegrams Desafia la reclamació

Tot i que els comerciants de criptografia continuen sufocant la millor cadena de blocs i criptografia de l’espai, les grans empreses tecnològiques s’estan infiltrant més ràpidament del que percep el mercat.

Si no esteu en aquest camp, podeu plantejar-vos de llegir-ne què és la tecnologia blockchain & conèixer els conceptes bàsics que condueixen al gran creixement de la indústria en general.

Després de la bombolla criptogràfica del 2017, els reguladors de tot el món van intentar posar fi a les ICO. El SEC (Comissió d’intercanvi de valors) va perseguir alguns dels ICO més populars del 2017, com Kik, Veritaseum, etc. La mania ICO es considera morta per ara.

No obstant això, fins i tot quan els ICO són ​​pràcticament inexistents, els nous projectes de cadena de blocs segueixen trobant el seu camí al mercat. Aquesta vegada està recolzat per grans empreses tecnològiques o inversors professionals.

Hedera, Hyperledger, TON de Telegrams i molt més


Segons els informes, Telegram començarà les proves públiques de la seva plataforma blockchain – TON (Telegram Network) l’1 de setembre de 2019. La firma ha accelerat el seu pla per complir el termini del 31 d’octubre. Si el blockchain no es posa en marxa per aleshores, segons el SAFT (Simple Agreement for Future Tokens), els inversors poden reclamar els seus diners.

NYTimes recentment reportat que la cartera de criptomoneda GRAM estaria disponible per als 200-300 milions d’usuaris de Telegram. A més, també va emfatitzar la incertesa amb una aplicació de missatgeria que opera una criptomoneda. Tanmateix, hi ha més coses del que sembla.

Llegiu també: Les fitxes Telegram ICO per valor de 1.700 milions de dòlars circulen al mercat negre?

Telegram adopta un enfocament prudent “centrant-se en la privadesa en lloc de les regulacions”, va dir Mati Greenspan a CoinGape en un comentari enviat per correu electrònic. Creu que es produirà el llançament del projecte.

Recentment, Hedera Hashgraph també va anunciar el llançament beta per al setembre de la seva plataforma blockchain. Està avalat per IBM, Tata Communications, Nomura, etc. La utilitat, la governança i el model d’inversió dels projectes també són similars. S’han associat amb inversors acreditats basats en l’acord SAFT.

Hyperledger també està avançant significativament en l’establiment d’un estàndard per a les aplicacions de blockchain. Recentment, les empreses darrere de Hyperledger van iniciar les integracions de clients Ethereum.

Per tant, el projecte blockchain s’iniciarà en breu. Només la informació sobre la viabilitat de les fitxes criptogràfiques a l’espai de pagament no està clara.

És privat invertint la nova tècnica?

A principis d’aquest any, al maig, Bitfinex va realitzar una venda privada del seu testimoni LEO UNUS LED amb suport d’intercanvi. Com que ja s’enfrontava a considerables problemes amb el fiscal general de Nova York, aquest projecte semblava un inacabable al principi. Tot i això, la venda privada va suposar uns 1.000 milions de dòlars, que aviat van iniciar la seva negociació en menys de deu dies.

Hedera i Telegram també han dissenyat un mòdul similar. En lloc de dur a terme una ICO que podria caure sota la responsabilitat d’una seguretat no registrada, estan desenvolupant la xarxa amb la inversió de professionals. Mati Greenspan es va assenyalar sobre la xarxa TON davant dels obstacles regulatoris. Diu que no els compliria, perquè,

El primer és que no van oferir el seu ICO al públic. Va ser només per a inversors acreditats i professionals. Això els dóna molta marge de maniobra, ja que la majoria dels reguladors se centren a protegir els comerciants al detall i els professionals tenen molta més llibertat per fer la seva pròpia investigació.

Blockchain, no Bitcoin ni Cryptocurrencies: ratlla això

Els projectes proposats per Telegram i Hedera inclouen un component de criptomoneda: Grams i Hbar, respectivament. Això contradiu dràsticament les crítiques a la utilitat de les criptomonedes. Per a una xarxa pública sense permisos, un inventiu per a un “bon comportament” és un aspecte vital que no es pot ignorar.

Es preveu que la distribució de criptomonedes de la cadena de blocs per a Hedera durarà 15 anys. Telegram també ha planejat una distribució a llarg termini de les seves fitxes Gram.

A més, ambdues organitzacions estan construint efectivament una plataforma per a contractes intel·ligents i Dapps. Plataformes com Ethereum, EOS, Cardano (ADA), Tron i altres ja lideren l’adopció a l’espai. No obstant això, la majoria d’aquestes plataformes es van iniciar a través d’ICO.

ICO o SAFT (Simple Agreement for Future Tokens), la majoria d’aquestes plataformes no estan del tot descentralitzades en aquest moment. Encara no està clar sobre com els veuran els reguladors en el futur.

Semblen títols financers per ara. La seva transició a la moneda i l’aprovació de les autoritats probablement trigaran més.

L’ús de la fitxa Grams amb 200-300 milions a tot el món també plantejarà qüestions amb les lleis de seguretat. A més, l’aspecte de pagaments de TON podria tenir una reacció similar a la de Facebook balança. Però això és per al futur, ja que el procés de distribució de fitxes es reparteix durant un llarg període.

Quins d’aquests projectes de blockchain podran operar una moneda aprovada mundialment? Comparteix les teves opinions amb nosaltres. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me