Scam-Hit PMC Bank defrauda el regulador financer de l’Índia i milions de clients


publicitat Phemex

Confiar en una institució financera centralitzada ha demostrat ser un afer costós per a milions de consumidors a l’Índia. Punjab and Maharashtra Cooperative Bank (PMC) Bank, ha prohibit als consumidors l’accés als fons dels seus comptes, deixant així la seva vida en desordre. No només això, ho ha aconseguit llançant pols als ulls del principal regulador financer i banc central de l’Índia, Reserve Bank of India (RBI). És hora que els consumidors comencin a canviar a la criptografia? 

El PMC Debacle

PMC Bank va enganyar el RBI informant malament la seva informació financera al regulador financer. El banc va enviar informació financera manipulada, que no incloïa les dades de determinats comptes no revelats, al banc central per tal de comprovar-ne la mostra. Segons els informes, la majoria dels comptes eren els de Development and Infrastructure Limited (HDIL), que després de la inspecció del RBI, es va trobar que eren actius improductius (NPAs).

PMC Bank també ha sancionat els límits hipotecaris a una filial de HDIL i, curiosament, el director de la companyia no era un altre que el president del banc, Waryam Singh. Singh fins i tot havia dut a terme una reunió del consell per aprovar un descobert de la hipoteca, cosa que de nou constituïa una violació de les normes del banc central.

El cas ha sortit a la llum i Singh ha estat arrestat, però els clients del banc continuen passant de pilar a correu per recuperar els seus diners.

Com es va modificar la tecnologia

La tecnologia va jugar un paper important en aquest esquema fraudulent. Dels 1.800 empleats del banc, només 25 tenien codis d’accés especials als comptes HDIL. Sabien què passava amb els comptes, però la resta del personal no en tenia cas. A més, les parts de la conspiració van alterar els sistemes d’informació de gestió i el procés d’identificació de NPC per ocultar la informació relacionada amb els comptes HDIL. L’escriptura per a la identificació del sistema dels NPA no ha pogut reconèixer els comptes HDIL com a NPA, ja que s’havien omès dels comptes NPA i de la llista de comptes Overdrawn.

Així, es va falsificar la informació presentada a RBI i es van inflar els beneficis mostrats.

Que Blockchain i Crypto es converteixin en una necessitat?

La debacle de PMC reforça el cas tant de la criptografia com de la cadena de blocs. Criptografia: perquè la propietat de les monedes no es pot comprometre. Els propietaris de criptomonedes tenen un control total sobre ells i sobre com els volen. Diversos usuaris de Twitter compartien els mateixos sentiments sobre la criptografia en el context d’aquesta situació.

Shalini, influent de la criptografia índia, va destacar com fallaven els sistemes bancaris tradicionals a tot el món i, per això, calia canviar a Bitcoin.

La setmana passada va ser horrible per als bancs,

?Turquia va congelar 4 milions de comptes sense previ avís

?Els caixers automàtics de Hong Kong es van quedar sense diners

?Indian PMC Bank bloqueja milions de comptes

?La policia índia lluita contra els bancs als tribunals després que RBI Ban els impedeixi retirar Crypto confiscada

Aquesta és la raó #bitcoin

– Shalini⚡ (@DesiCryptoHodlr) 7 d’octubre de 2019

Un altre usuari va destacar com els bancs són llaminers i que el bitcoin pot ser un salvador per als éssers humans mitjans.

#PMCBankCrisis #PMCBankFraud La crisi bancària del PMC mostra el patètic estat dels bancs plens de cobdícia. Bitcoin va néixer perquè un humà mitjà tingués una opció per als bancs. #saynotocentralbanks #bitcoin # llibertat per a la gent #banksgoextinct #Crypto #BankFraud

– pranav rajan ?? (@ tonya1998) 6 d’octubre de 2019

Un usuari de Twitter amb el gestor de KryptoSuperman també va dir que la criptografia era la millor manera perquè la gent pogués mantenir els seus diners al control.

#IndiaWantsCrypto

PNB / PMC … Nirav Modi … Malya … I la llista continua!

En quin moment la gent de l’Índia s’adonarà que la criptografia és la millor manera de mantenir els seus diners a les mans i no un compte bancari on no hi tenen control?

– KryptoSuperman (@KryptoSuperman) 31 d’octubre de 2019

El problema també requereix la implementació de tecnologia blockchain al sistema financer. Blockchain garanteix que tots els registres es mantinguin de forma transparent i que el control sobre ells no estigui centralitzat. Qualsevol manipulació de les dades registrades a blockchain serà visible per als membres de la xarxa i, per tant, poden invalidar aquest registre. Per tant, blockchain té el potencial de minimitzar les oportunitats de frau i fer els sistemes financers més segurs i fiables per a tothom.

Creieu que blockchain és la resposta als problemes existents dels sistemes financers tradicionals? Comparteix les teves opinions amb nosaltres als comentaris següents!

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment