publicitat Phemex

Robinhood, la popular aplicació comercial, ha anunciat la retirada de les accions populars de Gamestop (GME) després d’haver restringit el seu comerç ahir a la venda només. La decisió va rebre una forta reacció de tothom, especialment de la comunitat criptogràfica.

El que va fer RobinHood és realment repugnant. Espero que la gent deixi aquesta aplicació massiva i que s’enfronti a prou accions judicials per deixar-la fora del negoci. $ AMC $ GME $ BB $ NAKD

– Frederick Joseph (@FredTJoseph) 28 de gener de 2021

L’aplicació de negociació Robinhood també es va enfrontar ahir a diverses caigudes a causa de l’augment del preu i l’elevat volum de negociació in situ i la forta liquidació de les posicions curtes, en un moment superior als 13.000 milions de dòlars.

Les aplicacions de corretatge com Robinhood s’enfronten a grans interrupcions després d’augmentar el volum de negociació mentre continua la saga comercial de Reddit / Wall Street Bets. https://t.co/03gnvDK02K pic.twitter.com/5FrbIwsqGk

– CNBC (@CNBC) 28 de gener de 2021

Les accions de Gamestop s’han convertit en la conversa de la ciutat després de la seva pujada de preus ahir per sobre de 300 dòlars, que va ser impulsat en gran mesura per un grup de Reddit wallstreetbets en el que finalment es va convertir en batalla comercial minorista contra banquer.

El Nasdaq va rescatar molts compradors curts quan va aturar el comerç de fitxes GME, que el van denominar manipulació a causa del seu bombo a les xarxes socials. Robinhood va seguir la suite i va aturar totes les operacions de compra per spot i opcions.

AOC i Ted Cruz demanen investigació sobre el bloqueig de Robinhood Trading GME

Robinhood s’ha endinsat en aigües calentes que podrien conduir al seu tancament, ja que les demandes de demanda judicial contra l’aplicació comercial han cridat l’atenció de la congressista nord-americana Alexandria Ocasio-Cortez, que va demanar una investigació sobre l’aplicació comercial per bloquejar el comerç d’accions GME al màxim del seu preu per a inversors minoristes, mentre que els fons de cobertura encara poden negociar-lo lliurement sense restriccions.

Això és inacceptable.

Ara necessitem saber-ne més @RobinhoodAppLa decisió de bloquejar els inversors minoristes de la compra d’accions mentre que els fons de cobertura puguin negociar lliurement les accions que considerin oportunes.

Com a membre del Comitè de serveis financers, donaria suport a una audiència, si cal. https://t.co/4Qyrolgzyt

– Alexandria Ocasio-Cortez (@AOC) 28 de gener de 2021

La congressista va arribar al punt que la investigació no es limitarà a Robinhood i inclouria altres intercanvis seguint una pràctica similar.

Les consultes sobre congelacions no s’han de limitar únicament a Robinhood.

Es tracta d’una qüestió seriosa. Els investigadors del comitè haurien d’examinar qualsevol servei minorista que congelés les compres d’estoc en el transcurs d’investigacions potencials, especialment aquelles que permeten les vendes, però congelant les compres.

La congressista va demanar una investigació sobre Robinhood i altres intercanvis que recorressin al bloqueig del comerç de GameStop també ha donat lloc a un moment molt rar quan el senador republicà Ted Cruz va acordar amb AOC retirar Wall Street per dictar termes sobre els minoristes.

Totalment d’acord. &# 128071; https://t.co/rW38zfLYGh

– Ted Cruz (@tedcruz) 28 de gener de 2021

Robinhood atrau una forta reacció enmig de les peticions de descentralització

La decisió de l’aplicació de comerç de robinhood no va caure bé en molts, especialment en la comunitat de criptografia, que buscava que Gamestop liquidés posicions més curtes. La supressió i aturada del comerç també va elevar les demandes d’una plataforma més descentralitzada on no estigui impulsat per un monopoli d’uns pocs a la part superior.

YOLO: el món pertany a la nova era .. és hora d’ajustar-se.

Les accions de criptografia són el següent de la dècada 2020-2030 ?#GME $ YOLO $ SNM $ BTC $ Binance $ BNB $ BSC $ Blockchain

– SONM (@sonmdevelopment) 28 de gener de 2021

La comunitat criptogràfica es va reunir darrere de GME, ja que comparteix la creença similar d’escurçar els banquers i ja demanava a la companyia que invertís en bitcoins i enumerés les seves accions en intercanvis criptogràfics mitjançant tokenització..

Molts creuen que Wall Street ha recorregut a tàctiques d’assetjament a mesura que perd el joc comercial contra els minoristes.

el fet que els rics facin tot el que puguin per pressionar el robatori i altres aplicacions per deixar de comprar accions a GME AMC, etc., només demostra que tenen por del que som capaços col·lectivament. Faré tot el possible per seguir aguantant el temps que pugui

– Michael Kovach (@kovox) 28 de gener de 2021

Ara tots els ulls estan posats en Gamestop per veure què fan després amb diverses plataformes de negociació que recorren a aturar les operacions de borsa i eliminar-les.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment