ZeroSwap per un agregador DEX multi-cadena de nova generació

Aquest article explorarà les característiques i definirà la proposta de valor de ZeroSwap per a DeFi.

DEX i el seu estat actual

Els intercanvis són una de les parts bàsiques de l’ecosistema blockchain i criptogràfic. Els intercanvis centralitzats (CEX), com Binance i Kraken, han ajudat a facilitar l’adopció de criptografia en els darrers dos anys, encara que amb un parell de problemes associats a la centralització.

Actualment, la necessitat de solucions descentralitzades mai ha estat més demandada. Estem en un punt d’inflexió, on els usuaris s’allunyen de les cadenes de la censura i la centralització, a favor d’opcions descentralitzades com AMM i altres solucions DEX. Els intercanvis descentralitzats (DEX) estan en una posició clau. Tot i que els CEX segueixen tenint avantatge en àrees com la liquiditat, les rampes fiduciàries i les tarifes més baixes. Executant diverses fonts de dades criptogràfiques importants, es revela que els DEX estan recuperant i madurant ràpidament. 

Les dades mostren que el volum de comerç mensual de DEX va arribar al màxim en 12.000 milions de dòlars, amb uns 4.000 milions de dòlars processats l’any 2020. Les rendibilitats interanuals de les fitxes DEX a CEX són del 241% al 44%.. 


Això indica que la tendència d’adaptació criptogràfica canvia de CEX a DEX. Això es deu principalment a l’aparició de DeFi com una branca calenta, amb un creixement interanual del 300% i del 200% el 2019 i el 2020, respectivament. Actualment, més de 9 mil milions de dòlars de valor total estan bloquejats a DeFi. El creixement exponencial de DeFi es basa essencialment en DEX i agregadors DEX. 

Tot i això, l’accés de DEX a DeFi és limitat a causa de nombrosos reptes, com ara: 

 • La liquiditat del testimoni es fragmenta enmig de múltiples protocols i serveis DEX
 • Els elevats costos obligatoris del gas associats a les transaccions en cadena
 • Incórrer en taxes comercials
 • Absència de mecanismes de creació de mercats eficients
 • Interfícies d’usuari subpar

Hi ha alguns projectes com Uniswap, KyberSwap i ParaSwap que intenten resoldre aquest problema. Però han aconseguit un èxit variat.

Introduïu ZeroSwap

ZeroSwap tracta aquests problemes exactes. El seu objectiu és que el comerç sigui extremadament senzill per a usuaris no tècnics i proposa solucions noves que ajudin els DEX en múltiples àrees; reforçant així la columna vertebral de DeFi, amb l’esperit d’una autèntica descentralització. 

ZeroSwap és un protocol de negociació de diverses cadenes que admet quatre serveis públics:

 • Agregació DEX – Això permet intercanviar sense confiança els actius criptogràfics entre diverses solucions de capa 1. ZeroSwap utilitza una arquitectura veritablement multicadena que inicialment donarà suport a la cadena intel·ligent Ethereum i Binance, i donarà suport gradualment a més cadenes al llarg del temps, resolent així la fragmentació de la liquiditat en diferents cadenes.

 • Mineria de liquiditat – Això permet als usuaris agrupar tokens per a la provisió de liquiditat a través de diversos DEX mitjançant ZeroSwap. Els usuaris s’incentiven mitjançant recompenses en funció del volum de fitxes agrupades.

  La mineria de liquiditat és un factor important per al creixement de DeFi, responsable de conduir el trànsit DeFi d’Ethereum.

 • Suite de creació de mercats – El paquet de creació de mercats permet el veritable comerç en cadena mitjançant ZeroSwap SDK. L’SDK es pot integrar fàcilment amb els fluxos de treball existents dels usuaris.

 • Oferta de tokens DEX (DTO) – La plataforma d’oferta de tokens DEX és una plataforma per participar en els tokens inicials oferts a ZeroSwap. Els usuaris podran comprar fitxes i els proporcionaran una bona oportunitat per participar en l’oferta inicial, a diferència de l’actual Uniswap, on el comerciant no tècnic està en contra dels bots del backend. ZeroSwap tindrà un algorisme operatiu subratllat per gestionar-ho.

Característiques 

Amb totes les seves utilitats combinades, ZeroSwap presenta les següents funcions:

 • Transaccions sense gas – ZeroSwap utilitza la mineria de tarifes de transacció per oferir transaccions sense gas per a tots els comerços de la cadena i qualsevol addició o eliminació de liquiditat.

 • Comissió zero: Afegint o eliminant liquiditat i el comerç atrau zero càrrecs completament.

  Recompenses – Els usuaris obtindran recompenses per operacions en cadena, extracció de liquiditat i quan proporcionin liquiditat.

 • Agregació DEX – Ofereix liquiditat agregada de tots els protocols existents per proporcionar les millors taxes de token del mercat.

 • Governança – ZeroSwap utilitza un mecanisme de governança que canvia el temps per aportar la unanimitat al govern del protocol.

 • Apte per a desenvolupadors: El protocol ZeroSwap és completament compatible amb la tecnologia, és fàcil de desenvolupar i permet als usuaris crear fluxos de treball sense problemes..

El testimoni ZEE

El testimoni de ZeroSwap s’anomena ZEE. Serveix per a diversos propòsits de serveis públics, com ara habilitar transaccions sense gas i habilitar miners i comerciants de liquiditat.

El testimoni ZEE incentiva els participants comercials per al comerç en cadena i la mineria de liquiditat. Durant cada operació, el protocol complementa una part de les recompenses del testimoni a un retransmissor per finançar el gas. Així es fa que el protocol ZeroSwap sigui autosostenible.

El subministrament total de ZEE és de 100 milions, amb 22 milions en subministrament inicial en circulació. La resta es distribuirà mitjançant vendes privades i rondes de llavor.

Com és millor ZeroSwap que Uniswap?

Ara que les funcions que ofereix ZeroSwap són clares, és hora de fer una comparació amb el popular Uniswap.

 • La majoria de projectes com 1inch i Uniswap intenten resoldre el problema de la liquiditat. Tots aquests protocols també tenen una quota. ZeroSwap intenta resoldre el problema de la taxa de gasolina. Per tant, tots aquests projectes poden coexistir amb ZeroSwap ja que és un agregador que ofereix zero comissions i transaccions sense gas.
 • Uniswap cobra una taxa comercial del 0,30%, una mica per sobre de la mitjana global de la indústria, aproximadament el 0,25%. ZeroSwap no cobra aquesta tarifa.
 • Un simple intercanvi d’eters a DAI a Uniswap exigeix ​​una increïble taxa de gasolina de 55 dòlars. ZeroSwap promet transaccions sense gas pur mitjançant la seva mineria de tarifes de transaccions tal com es detalla anteriorment amb un model de retransmissió.
 • Uniswap només admet la cadena de blocs d’Ethereum, mentre que ZeroSwap és un protocol de diverses cadenes que admet diverses cadenes, inclosa la cadena intel·ligent Ethereum Binance, i molt més. Això obre oportunitats de liquiditat i exposició a diferents actius en diferents plataformes de capa 1
 • ZeroSwap ofereix mineria de liquiditat per agrupar recursos i obtenir-ne recompenses. Uniswap, fins ara, no en tenia, però la xarxa STP oferirà el seu testimoni STPT a través del programa de mineria de liquiditat d’Uniswap a la versió 2 d’Uniswap.

En comparació amb la versió actual d’Uniswap, les principals diferències de ZeroSwap inclouen costos de transacció zero, accés a diverses cadenes i una experiència d’intercanvi a nivell CEX una mica propera amb ordres límit amb operacions en cadena que accedeixen a diversos protocols DEX.

ZeroSwap vs. Altres

Uniswap recentment va superar el seu peer centralitzat, Coinbase, en volum de transaccions diàries: 426 milions de dòlars fins als 348 milions de dòlars de Coinbase registrats el 30 d’agost de 2020. Això mostra que els usuaris canvien cap a DEX. Tot i això, Uniswap és només un servei DEX de cadena única.

Una enquesta de finals de juliol revela que els agregadors DEX representaven aproximadament el 20% de tots els DEX. Això mostra clarament el potencial de ZeroSwap, que ofereix una autèntica instal·lació agregadora DEX amb comerç en cadena.

ZeroSwap té moltes més funcionalitats que altres serveis DEX habilitats per a swap, com KyberSwap, ParaSwap o 1inch – 

 • Cap d’ells té arquitectura de diverses cadenes. Basar-se en una cadena única limita les seves capacitats de liquiditat.

 • Cap d’ells ofereix transaccions sense gas.

 • Tot i que 1inch i Paraswap no incorren en taxes comercials, Uniswap i KyberSwap sí.

 • Excepte Uniswap, cap proporciona mineria de liquiditat.

 • Excepte KyberSwap, cap ofereix serveis de governança. 

Equip

 • Chandrashekar Ramu, conseller delegat & Cofundador – Més de 6 anys d’experiència en el comerç criptogràfic, l’arbitratge i el comerç algorítmic. Evangelista de DeFi amb una comprensió profunda dels DEX mitjançant la seva experiència de desenvolupament de comerç de bot.

 • Aayushi Jain, COO & Cofundador –  Amb més de 4 anys a l’espai blockchain, la seva experiència ha estat en la gestió de productes i en la creació de relacions amb els clients. Ajudar a donar forma a diversos productes, inclòs Frontier els primers dies.
 • Puneet Bagewadi, CTO & Cofundador – Té més de deu anys d’experiència en desenvolupament de programari. Un desenvolupador de pila completa, Puneet ha desenvolupat programari blockchain per a Visa Inc. Ex- Mobstack i Wipro.

Conclusió

ZeroSwap s’ha posicionat de manera única, ja que cap dels seus competidors potencials ofereix el que aporta al mercat. Això crea un immens valor que probablement canviarà el joc a l’espai DeFi.

Exempció de responsabilitat El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me