Revisió de Polkastarter: compilació DEX per a agrupacions de token de cadena creuada

Polkastarter és un intercanvi descentralitzat (DEX) creat per facilitar la interoperabilitat entre diferents protocols de blockchain. És un protocol DeFi que permet a les empreses recaptar fons en un pool de fitxes de cadena creuada en un entorn descentralitzat i segur. 

En aquesta revisió de Polkastarter, examinem el projecte realitzant una anàlisi fonamental detallada del projecte i també inspeccionant la tokenòmica del seu testimoni natiu.. 

Què és Polkastarter?

Polkastarter és un intercanvi descentralitzat (DEX) basat en el concepte de DeFi. La seva capa d’infraestructura permet que diversos protocols de cadenes de blocs puguin interactuar entre ells d’una manera descentralitzada. El factor d’interoperabilitat permet la interacció entre cadenes de cadenes de blocs construïdes en diferents ecosistemes de cadenes de blocs. El projecte Polkastarter es basa en la xarxa Polkadot. 

Polkastarter permet a les plataformes descentralitzades captar capital a través de la seva xarxa. Les empreses o organitzacions poden incloure els seus tokens natius a la plataforma DEX. Polkastarter també permet a les empreses recaptar fons mitjançant subhastes holandeses i subhastes amb ofertes segellades.  


Els usuaris poden participar i intercanviar actius sense estar obligats a cap estàndard de blockchain específic com ERC 20. Els usuaris també poden realitzar intercanvis de token de cadena creuada aprofitant un processament més ràpid de les transaccions. 

Pros i contres de Polkastarter

El projecte DeFi té avantatges i riscos en accedir al seu ecosistema.

Pros

 • Interoperabilitat amb diferents protocols blockchain.
 • Llistat de fitxes sense permís.
 • Intercanvis entre cadenes entre fitxes.

Contres

 • Dades limitades sobre els membres del seu equip. 
 • La volatilitat dels preus és elevada en el seu testimoni original.

Quines funcions ofereix Polkastarter?

Entre les característiques úniques que ofereix l’ecosistema Polkastarter DEX s’inclouen

 • Funcionalitat- En facilitar la interoperabilitat entre diferents cadenes de blocs, Polkastarter facilita l’accés fàcil als tokens d’intercanvi pertanyents a qualsevol xarxa. Utilitza tecnologia de sharding per canviar entre diferents protocols de blockchain. 
 • Velocitat de transacció- La plataforma Polkastarter està basada en la xarxa Polkadot, que té una gran capacitat per processar transaccions. A través de Polkadot, Polkastarter pot processar 160.000 transaccions per segon (TPS) i pot arribar fins a un milió de TPS. 
 • Governança- A través del seu token natiu POLS, els usuaris poden participar en l’ecosistema de Polkastarter. El seu testimoni natiu POLS permet als usuaris votar sobre les característiques del producte, la utilitat del testimoni i els tipus de subhastes. 
 • Compartir dades- A part de les transaccions entre cadenes, Polkastarter també facilita l’intercanvi de dades entre protocols pertanyents a diferents xarxes blockchain. 

Avaluació de Polkastarter i POLS

El testimoni natiu de Polkastarter és POLS. El subministrament total de token POLS és de 100 milions, amb un subministrament inicial de prop de 18 milions de POLS.

Utilitat de token

El testimoni natiu POLS és un testimoni d’utilitat de l’ecosistema Polkastarter. La seva aplicabilitat a la xarxa Polkastarter és de tres maneres diferents:

 • Governança- Els titulars de tokens poden participar en el desenvolupament de productes mitjançant la votació de la comunitat.
 • Estaca- Els usuaris poden apostar pel testimoni POLS per obtenir recompenses de pool que es distribuiran proporcionant liquiditat a l’ecosistema de Polkastarter. 
 • Mineria de liquiditat- El programa de mineria de liquiditat és una manera de participar en recompenses diàries de token, 

Distribució POLS

La distribució de token POLS es troba en les mètriques següents:

 • 15% per a la venda de llavors
 • 27,5% en venda privada
 • 22,5% per al fons de liquiditat que subministrarà liquiditat a Uniswap i altres borses
 • 15% per al creixement dels ecosistemes que inclou màrqueting, sensibilització, associacions i llistats d’intercanvi
 • 10% a l’equip i assessors
 • Un 10% a la Reserva Fundacional

Segons el seu llibre blanc, els tokens Team, Advisor i Foundational estan bloquejats durant almenys un any.

Ús de fons

Els fons recaptats es distribuiran entre els següents sectors

 • 45% a l’equip de desenvolupadors
 • Un 20% a accions de màrqueting que inclouen associacions, sensibilització i estratègia de comercialització
 • Un 5% a legal i comptable
 • 30% per subministrar liquiditat a les borses

Anàlisi fonamental de Polkastarter

Fonaments del projecte

El projecte Polkastarter proporciona un factor d’utilitat per integrar i interactuar amb múltiples protocols. Des de la popularitat de DeFi i de l’ecosistema de criptomonedes, es desenvolupen diversos projectes en diferents xarxes de blockchain que engloben múltiples casos d’ús. Per exemple, fins i tot a l’ecosistema DeFi, un sol usuari accedeix a múltiples casos d’ús de préstecs, préstecs i stablecoin. Per tant, un usuari interactua amb múltiples protocols desenvolupats en diferents xarxes blockchain. Polkastarter proporciona una plataforma única que permet la interoperabilitat entre aquests ecosistemes de blockchain. Amb els swaps de token de cadena creuada, els usuaris poden convertir instantàniament d’un token a un altre. A més, amb la xarxa Polkadot, els usuaris poden realitzar processos transaccionals més ràpids. 

L’equip

El projecte no té prou dades sobre els membres del seu equip. Actualment, només hi ha dos noms de fundadors esmentats al seu lloc web. No hi ha detalls sobre els desenvolupadors, cap de màrqueting, cap legal i cap altre departament del projecte. A part dels fundadors, el projecte Polkastarter esmenta dos assessors per al seu projecte. 

Equip Polkastarter

Tot i que els perfils de LinkedIn proporcionen detalls dels fundadors, el seu lloc web no conté cap informació sobre la seva experiència rellevant. Més investigacions també suggereixen que, tot i que els fundadors tenen experiència amb diferents projectes, no necessàriament pertanyen al domini de les criptomonedes. 

Full de ruta

El llibre blanc de Polkastarter proporciona detalls del full de ruta detallat definit fins a l’últim trimestre del 2021. L’últim trimestre del 2020 incorpora funcions que inclouen llistats sense permisos, grups privats, estafes de token i anti-correu brossa durant l’últim trimestre del 2020. El seu full de ruta suggereix avançats característiques del permutament de ràtio dinàmic i de la subhasta d’ofertes segellades per a l’any 2021. 

Polkastarter és una estafa?

No. L’anàlisi detallada no suggereix que el projecte sigui una estafa. Té un pla extens i una investigació acurada que es pot veure des del seu full de ruta. També ofereix funcions úniques dins del seu ecosistema DEX que satisfan les necessitats del futur proper. 

Tot i això, el projecte ha d’actualitzar i proporcionar més detalls sobre els membres del seu equip. A més, la manca d’experiència dels fundadors en projectes de criptomoneda és motiu de preocupació. A més, el projecte encara està en fase de desenvolupament. Analitzant el rendiment del projecte i les seves característiques en els propers mesos es donaran més detalls sobre com Polkastarter resisteix les seves declaracions. A més, el seu lloc web o fonts externes no mencionen detalls del seu contracte intel·ligent auditat pels proveïdors de serveis. 

Hi ha riscos amb Polkastarter?

Sí. De manera similar a qualsevol altre projecte DeFi de l’ecosistema, Polkastarter també presenta un conjunt propi de riscos i reptes. Un dels riscos inclou l’explotació del seu codi de contracte intel·ligent. Un atacant o un pirata informàtic pot manipular un codi de contracte intel·ligent de Polkastarter per dedicar-se a activitats injustes. Això pot tenir un impacte negatiu en el seu testimoni POLS i en el projecte general. És important tenir una verificació d’auditoria adequada del codi de contracte intel·ligent per trobar qualsevol escletxa prèviament. 

** Valoració mitjana: 8/10

Classificació de Polkastarter

Conclusió

Un dels primers projectes de la recentment llançada xarxa Polkadot, Polkastarter incorpora fonaments d’emmagatzematge que satisfan les necessitats del futur proper. També té un full de ruta detallat i accions posteriors per implementar els seus plans. Amb un nombre creixent d’aplicacions blockchain que es desenvolupen en diferents xarxes, Polkastarter sens dubte és el líder en proporcionar una plataforma que integri múltiples projectes..

Tot i això, Polkastarter té un llarg camí per recórrer. La majoria dels seus plans encara estan en fase de desenvolupament i encara s’han d’implementar sobre el terreny. Però aquest projecte DeFi és sens dubte una de les plataformes a buscar en els propers anys. 

Preguntes clau de Polkastarter, respostes.

On puc trobar el llibre blanc de Polkastarter?

Es pot accedir al llibre blanc de Polkastarter des del seu lloc web. També podeu fer-hi clic enllaç per accedir directament al seu llibre blanc. 

En quins intercanvis apareix el projecte?

Es pot accedir al seu testimoni POLS mitjançant ETH i USDT des d’Uniswap, Gate, MXC, Poloneix i Bilaxy. 

Quines són les estadístiques de la comunitat del projecte?

A l’octubre de 2020, hi ha 4 canals de xarxes socials de Polkastarter. Això inclou Medium, Telegram, Twitter i LinkedIn. 

Hi ha competidors del projecte Polkastarter?

Sí. Hi ha projectes en desenvolupament actualment centrats en la interoperabilitat entre protocols blockchain. Un d’ells és Alpha Finance. 

Exempció de responsabilitat El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me