Rarible Review: una introducció al mercat NFT més popular

Visió general

Ticker RARI
Preu 4,22 USD
Capitalització de mercat / rànquing de mercat 8.824.730 USD / # 392
Tot el temps alt 10,91 USD
sempre baix 0,264878 USD
Subministrament circulant 1.655.238 / 25.000.000
Tipus de testimoni ERC-20
Tipus de testimoni Fitxes no fungibles (NFT)
Lloc web https://app.rarible.com/

Al costat de DeFi, les fitxes no fungibles (NFT) són un dels sectors en creixement de l’ecosistema de criptografia i cadena de blocs. Un NFT és una representació digital d’articles únics com art, jocs, col·leccionisme, etc.. 

Rarable és un mercat NFT que permet als usuaris crear i vendre objectes de col·lecció digitals a través de la seva plataforma. Rarible facilita als usuaris la creació i l’encuny dels seus col·leccionables digitals sense la necessitat d’habilitats de codificació. En aquesta revisió de NFT Rarible, examinem el producte i com funciona. També aprofundim en els fonaments de Rarible i en el cas d’ús del seu testimoni natiu RARI. 

Què és Rarible??

Llançat a principis del 2020 per Alexei Falin i Alexander Salnikov, Rarible és un mercat de codi obert perquè els usuaris puguin encunyar, vendre i crear objectes de col·lecció. Qualsevol usuari pot accedir al mercat per crear i mostrar les seves obres d’art. Els usuaris també poden recollir les obres d’art que es mostren comprant-les en fitxes Ethereum. 

És un mercat sense custòdia i, per tant, teniu completament les vostres fitxes. La plataforma també ofereix drets de propietat intel·lectual (IP) a un usuari mitjançant una prova de procedència. Els compradors i venedors poden fer transaccions de col·leccionisme que s’ofereixen al mercat de NFT Rarible amb costos gairebé insignificants. 


Com funciona el mercat NFT rar?

Un usuari pot crear un col·leccionable o explorar el mercat Rarible. L’usuari ha de connectar una cartera Ethereum com Metamask, Fortmatic, Walletlink o Walletconnect a la interfície de Rarible. 

Un usuari pot crear un col·leccionable mitjançant els serveis de Rarible o explorar el mercat per comprar un col·leccionable digital. Una de les funcions úniques de Rarible és que un usuari no necessita tenir cap experiència de codificació per crear el seu art. 

És un mercat obert i, per tant, qualsevol persona pot accedir-hi. El testimoni natiu de Rarible és RARI. 

Pros i contres de Rarible

Pros

 • Mercat de codi obert i sense custòdia
 • Facilita als usuaris la creació i la creació de les seves pròpies fitxes digitals
 • Una experiència fàcil d’utilitzar per a no programadors
 • Negociació entre iguals amb baixos costos de NFT o col·leccionables

Contres

 • Els actors dolents poden manipular el mercat per accedir falsament al testimoni RARI
 • El projecte encara està en les seves primeres fases i no hem pogut trobar cap llibre blanc ni cap full de ruta
 • Només és compatible amb fitxes de la xarxa de blocs Ethereum

Com pot accedir un usuari a RARI?

El testimoni RARI no es pot comprar directament al mercat Rarible. En lloc d’això, s’accedeix participant al mercat mitjançant diferents mètodes. El 10% de l’oferta total de RARI era de llançat als col·leccionistes NFT el juliol de 2020. Després, el testimoni RARI es distribueix als compradors i venedors del mercat Rarible.

Cada setmana, cada diumenge, els tokens RARI es distribueixen mitjançant un procés anomenat mineria de liquiditat Marketplace. En aquest procés, el 50% de les fitxes es distribueixen als compradors i el 50% de les fitxes es distribueixen als venedors del mercat Rarible.

Avaluació de RARI

L’oferta total de RARI és de 25.000.000. El testimoni es distribueix de la següent manera:

Distribució del testimoni

 • El 10% de tokens es van llançar al juliol de 2020. D’aquests, el 2% es va assignar a usuaris de Rarible i el 8% a tots els titulars de NFT.
 • El 60% de les fitxes s’assigna a la mineria de liquiditat del mercat. Cada setmana s’alliberen 75.000 fitxes RARI que es desemborsen als compradors i venedors. 
 • El 30% dels tokens RARI s’assigna als inversors i a l’equip. 

Utilitat de token

RARI és un testimoni d’utilitat que té els casos d’ús següents al mercat Rarible. 

 • Governança – Una de les principals utilitats del testimoni RARI és que funciona com a testimoni de governança a l’ecosistema Rarible. Amb el testimoni RARI, els creadors i col·leccionables poden votar sobre les diverses funcions, inclosa l’actualització del sistema. Els titulars de tokens RARI tindran un vot sobre les comissions de negociació de Rarible, el seu desenvolupament i les noves funcions que s’implementaran al mercat de Rarible. 
 • Conservadors – Rarible marketplace pretén establir un mercat basat en la comunitat a través dels titulars del testimoni RARI.
 • Obres d’art destacades- Els titulars de tokens RARI també poden impulsar i votar una obra d’art destacada al seu mercat. 

Finançament

El setembre de 2020, Rarible va rebre finançament de CoinFund, una empresa d’inversió blockchain amb seu a Newyork. Tot i això, no s’han divulgat els detalls ni l’import del finançament. Segons una declaració oficial, el finançament s’utilitzarà per construir un mercat NFT impulsat per la comunitat que permeti la interacció directa entre col·leccionistes i creadors.. 

Anàlisi fonamental de Rarible

Fonaments del projecte

Rarible és un dels primers d’un ecosistema NFT emergent. A més, ofereix una oportunitat única perquè els compradors i venedors de col·leccionisme interactuïn entre ells. La seva plataforma està dissenyada per atendre els usuaris des d’un entorn no tècnic. En habilitar un mercat de codi obert, incentiva una comunitat inclusiva perquè tothom participi en un mercat de NFT. 

Rarible també pretén transformar-se en una organització autònoma descentralitzada (DAO). Amb aquest objectiu, ha introduït un model de governança amb els titulars de RARI. La governança de token permet la participació de la comunitat que contribueix al creixement del mercat. 

Un altre avantatge de Rarible NFT és la seva fusió amb l’ecosistema DeFi. La connexió de Rarible amb la iniciativa yInsure de Yearn Finance facilita l’emissió d’assegurances en forma de fitxes. yInsure permet als usuaris contractar una assegurança simbolitzada en diverses activitats DeFi a través del mercat Rarible. 

L’equip

El lloc web oficial de Rarible no proporciona molta informació sobre els membres de l’equip ni els seus fundadors. Després d’investigacions externes, vam trobar que Alexei Falin i Alexander Salnikov són els fundadors del mercat NFT Rarible. Tanmateix, al lloc web no hi ha dades sobre els altres equips de desenvolupadors i divisió de marcatge. 

Equip rar

Tot i que no hi havia prou informació disponible sobre Alexei Falin, el seu altre cofundador Alexander Salinkov té més de set anys d’experiència en formació tècnica. Alexander també s’ha associat amb alguns projectes criptogràfics destacats, inclòs Humaniq. 

Full de ruta

Un dels inconvenients d’aquest projecte és que no té un full de ruta direccional adequat de les futures agendes del Rarible. Tot i que una de les seves publicacions detalla algunes de les funcions que Rarible està investigant, no hi ha cap llibre blanc ni full de ruta que detalli cap llançament o durada d’aquestes funcions. Una de les seves publicacions suggereix que l’equip de Rarible està treballant actualment en mecanismes de detecció de preus, DeFi NFT, aplicació mòbil, propietat fraccionada de productes, etc.. 

Rarible és una estafa?

No. Rarible és un producte genuí que participa en la creació d’un mercat per als tokens NFT, inclosos els que s’adapten als casos d’ús de DeFi. Proporciona un mecanisme innovador per a compradors i venedors per aprofitar les aplicacions de la tecnologia blockchain. 

Tanmateix, també té una sèrie d’escletxes tant en els seus fonaments com en el seu producte inherent. Per exemple, al seu lloc web no hi ha prou informació sobre el seu producte, el seu equip, full de ruta, etc. El mercat de Rarible tampoc no disposa d’un llibre blanc per obtenir detalls sobre el seu producte.  

Hi ha riscos amb Rarible?

Sí. Una de les escletxes de l’estructura Rarible és l’explotació de la plataforma mitjançant el comerç de rentats. En aquest escenari, un usuari compra art enganyosament per obtenir el testimoni RARI. La manipulació del mercat i del testimoni RARI pot conduir a la devaluació del projecte.

** Puntuació mitjana 8,2 / 10

Classificació rar

Una nota per als inversors

Rarible ha aconseguit establir un buzz i actualment és un dels projectes emergents a la infraestructura NFT. Ofereix una interfície d’usuari relativament senzilla i intuïtiva per a la interacció de tots els usuaris. A més, la seva integració amb els casos d’ús DeFi el converteix en un projecte potencialment interessant a tenir en compte. 

No obstant això, al mateix temps, el projecte té un llarg camí per recórrer. Hi ha escletxes del comerç de rentats que els atacants poden explotar. La plataforma també ha de tenir un full de ruta correctament definit per a les seves futures agendes. En general, Rarible és sens dubte un dels projectes a tenir en compte en un futur proper.

Preguntes clau rares, amb resposta.

On puc trobar el llibre blanc de Rarible?

Rarible no té cap llibre blanc al seu lloc web. 

En quins intercanvis apareix el projecte?

Es pot accedir al seu testimoni RARI mitjançant intercanvis descentralitzats com Uniswap, Equilibrador, MXC etc..

Quines són les estadístiques de la comunitat del projecte?

A l’octubre de 2020, hi havia 4 canals de xarxes socials de Rarible. Això inclou Mitjà, Twitter, Telegrama, i Discòrdia.

Hi ha competidors del projecte Rarible?

A hores d’ara no hi ha competidors directes del projecte Rarible. Tanmateix, a partir d’octubre de 2020, hi ha diverses fitxes i mercat NFT en desenvolupament.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me