Projecte Ren (REN): revisió, avaluació i anàlisi complet

Visió general

Ticker REN
Preu 0,369726 USD
Capitalització de mercat / rànquing de mercat 325.786.963 USD / # 51
Tot el temps alt 0,595017 USD
sempre baix 0,01548000 USD
Subministrament circulant 881.153.018 / 1.000.000.000
Tipus de testimoni ERC-20
Valor total bloquejat (TVL)  347.309.762 USD
Lloc web https://renproject.io/

Antecedents

El projecte Ren, llançat formalment el 2017, és un dels primers projectes DeFi. Tanmateix, es va anomenar formalment protocol de república. El projecte tracta la privadesa, la seguretat i la interoperabilitat en OTC. Segons els fundadors, la interoperabilitat, la privadesa i el protocol segur descentralitzaran OTC.

En conseqüència, Ren, fundat per Taiyang Zhang i Loong Wang, és una resposta a la manca de suport per al comerç de criptocurrency sense recepta (OTC). Permet als inversors o als comerciants negociar el mercat sense alterar-lo.

Què és el Projecte Ren?

Per facilitar la comprensió, Ren fa que la transferència de criptografia entre cadenes de blocs sigui fàcil, transparent i segura en un model privat.


En poques paraules, és una xarxa segura d’ordinadors virtuals, RenVM, que potencia la interoperabilitat per a aplicacions descentralitzades, cosa que permet el préstec entre cadenes, els intercanvis i la col·lateralització. & més.

Com funciona el Projecte Ren?

Ren es basa en una màquina virtual descentralitzada que es reprodueix en milers de màquines: RenVM.

Els quatre pilars bàsics que formen RenVM (a continuació) permet una de les úniques solucions pràctiques de privadesa + interoperabilitat que es pot escalar, i és l’única solució que permet fer càlculs privats en múltiples entrades i múltiples parts.

Ren utilitza RenVM per permetre piscines fosques descentralitzades i de confiança. Abans d’anar més enllà sobre com funciona Ren, piscines fosques consulteu els mercats OTC que permeten als inversors comprar anònimament grans quantitats d’un actiu. Podrien ser un mercat heretat o una criptomoneda. 

No obstant això, mentre es compra de forma anònima, hi ha una manca de confiança i seguretat dels actius. Per tant, la necessitat d’un protocol segur, descentralitzat i segur, anomenat RenVM. 

Semblant a una cadena de blocs, RenVM. Està descentralitzat, permet als usuaris executar nodes, a més de governar la màquina virtual. Al contrari del sistema heretat, podeu executar scripts fora de línia amb un alt grau de seguretat.

Màquina virtual Ren (RenVM) mitjançant una xarxa de “Darknodes”Que proporcionen la potència de càlcul necessària per identificar i processar ordres de criptomoneda entre cadenes.

La criptomoneda de cadena creuada sense confiança a RenVM es fa mitjançant un complicat algorisme anomenat “Esquema d’ús compartit secret de Shamir”, Que fragmenta les ordres. A diferència de les OTC convencionals, les ordres fragmentades són tals que els Darknodes no saben la quantitat ni la destinació de la criptografia que s’està tramitant. Permetent així la privadesa. 

Com funciona RenVM?

Com a protocol Ethereum, RenVM executa transaccions de cadena creuada mitjançant el testimoni ERC-20, com a utilitat i un equivalent dels actius subjacents. Al mateix temps, el testimoni compatible amb ERC-20 us permet moure o canviar actius de suport com Bitcoin, ZCash, Bitcoin Cash, etc. a la cadena de blocs Ethereum.

El testimoni Ren, REN, permet als usuaris realitzar el següent:

 • Incentiva els operadors de nodes perquè coincideixin amb les comandes.
 • Pagueu bons al registrador, cosa que permet als comerciants i als nodes participar al REN Dark Pool.

Què és el concepte del Projecte Ren?

El projecte Ren és una solució ideal per a transaccions OTC sense confiança, segures, descentralitzades i anònimes. Dit això, aprofita diverses tecnologies com RenVM entre les llúdrigues per construir una piscina fosca robusta i sostenible. Les seves paraules clau són protocol privat, obert i transaccions interoperables entre blockchain.  

El que va fer Ren Project de manera diferent?

Ren és una plataforma complexa amb múltiples casos d’ús, però en última instància està dissenyada per superar les barreres d’entrada i inversió dels projectes DeFi.

Com a complement, permet als projectes DeFi incorporar a les seves ofertes actius de criptomonedes estrangers com Bitcoin (BTC) i Zcash (ZEC). De manera més general, els usuaris poden, bàsicament, intercanviar qualsevol testimoni entre dues cadenes de blocs sense passos intermedis, com ara utilitzar les anomenades versions de fitxes “embolicades”, per exemple, Wrapped Bitcoin (WBTC) i Wrapped Ethereum (WETH).

RenVM és una xarxa d’ordinadors virtuals que formen una màquina virtual. Les màquines que alimenten la xarxa que compon RenVM s’anomenen Darknodes.

Ren cobra diverses comissions per operacions internes, però la majoria no van cap a la rendibilitat directa, en lloc de pagar-les als miners. Com a testimoni ERC-20, REN també atrau diferents taxes de gas a les transaccions elèctriques.

Actius i cadenes de blocs compatibles?

Amb l’èxit del projecte Ren, està donant suport a diversos actius i projectes. La majoria d’ells estan coberts sota el paraigua anomenat; Ren Alliance.

Ren Alliance és una iniciativa que se centra en la utilitat dels actius, la seguretat del protocol i el desenvolupament. Al mateix temps, les plataformes o actius membres inclouen Aave, Airswap, Bit Team, Curve Fiance, xarxa Matic, Futureswap, Portal.Network, Labrys, Formatic, Blockpool, entre d’altres. No obstant això, val la pena assenyalar que l’aliança membre constitueix els actius i els projectes de suport.

Domini i dinàmica del mercat?

En el moment de l’escriptura, tenia una capitalització de mercat de 250.841.730 $, volum: 60.666.663 $, subministrament en circulació: 885.405.088 i un subministrament total de 1B REN. i el valor total bloquejat és de 345 milions de dòlars.

RenFont: defipulse.com

Associació i lliuraments

Des que es va llançar anteriorment com a protocol de la república, Ren compta amb diverses associacions. Inclouen, entre d’altres, el següent;  

 • Protocol AZTEC, un protocol de privadesa de coneixement zero i intercanvi de socis estàndard de solució Ren per facilitar saldos, transferències i operacions privades.
 • Wyre, una empresa blockchain FX que opera un soci global d’infraestructura de pagament Ren per a KYC. També ajuden a la incorporació de comerciants OTC a RenEx i proporcionen liquiditat a RenEx.
 • TrueUSD, una stablecoin que compleix la normativa porta la stablecoin que compleix la normativa a RenEX
 • BitGo (servei de cartera de bitcoins multisignatura)
 • Xarxa Kyber (transaccions instantànies i sense interrupcions entre plataformes)

Detalls de l’ICO

El projecte Ren va iniciar una segona ronda de vendes d’ICO el 22 de febrer de 2018. Van recaptar fons de 34 milions de dòlars. Durant les vendes, tenen molts inversors notables, inclosos; Polychain FBG Capital, Hyperchain Capital, Infinite capital, Houbi Capital, Limitless Crypto Investment, Signum Capital, Aenigma Capital, Synapse Capital, BlockVC i ZhenFund.

república protocol icoFont: icodrops.com

Solucions i funcions assassines.

En afegir la capa de liquiditat privada, RenVM, el valor es pot moure entre cadenes de blocs en zero coneixement i amb total privadesa. Per tant, donant suport a plug and play, piscines fosques independents. Al mateix temps, Ren és un protocol de solució múltiple. Altres solucions inclouen;

 • Liquiditat entre blocs per DApps.
 • Permet transferir qualsevol testimoni entre qualsevol cadena de blocs.
 • Accediu a les fitxes de qualsevol blockchain mitjançant els vostres contractes intel·ligents existents sense haver de preocupar-vos per embolicar o desembolicar fitxes.
 • Infraestructura per connectar els desconnectats.
 • Utilitzeu RenVM per ampliar la capacitat de les dApps existents o crear casos empresarials completament nous dins del món descentralitzat.
 • Permet la integració d’actius de cadena creuada a DEX existents com Bitcoin i Zcash.
 • Com que és de codi obert i no custodi, no hi ha risc de contrapart.
 • Permet contractes intel·ligents de préstecs multilaterals, sense custòdia, per a actius de diverses cadenes.

Pros i contres del Projecte Ren

Igual que qualsevol altre projecte innovador, Ren té avantatges i desavantatges per igual. Els avantatges principals són que té menys possibilitats d’atac de préstecs flash, un equip experimentat i forts nivells de col·laboració. D’altra banda, la cadena de blocs d’intercanvi podria suposar un risc anomenat agravar el risc.

Seguretat

De manera intel·ligent, les auditories demostren que el protocol Ren és segur. Tot i això, operen solucions OTC semi-descentralitzades. En ser semi-descentralitzats, tendeixen a construir un protocol descentralitzat completament funcional abans de permetre als usuaris fons a les carteres.

A diferència d’altres protocols DeFi basats en Oracle, Ren no té Oracle. Això permet que el protocol sigui immune a errors d’oracle. No obstant això, hi pot haver riscos agravants. Els riscos aglutinants parlen del risc d’un actiu, per exemple, la cadena de blocs Bitcoin al protocol Ren. És a dir, un usuari s’arrisca a desafiar bitcoin blockchain mentre canvia bitcoin.

Mètriques de distribució de tokens (Tokonomics)

El testimoni Ren, anomenat REN, té un límit fix de subministrament de 1.000 milions (1.000.000.000) de tokens. És un testimoni compatible amb ERC-20 que es ven durant la venda de tokens. Durant les dues rondes d’ICO, el 60,2% de les fitxes es van vendre a inversors. Ren va realitzar una venda prèvia i pública de tokens el 2018, durant la qual es va vendre un total del 60,2% del subministrament a inversors.

Després de les rondes amb èxit, té un fons de reserva del 19,9% de l’oferta total. D’altra banda, el 9,9% del fons es va destinar internament a assessors, a l’equip i als seus fundadors. No obstant això, les fitxes d’equip van tenir un període de bloqueig de dos anys, amb un bloqueig de sis mesos per a assignacions d’assessor.

A més, el 10% del subministrament de REN és específicament per a associacions, desenvolupament i altres activitats relacionades.

A continuació es mostra el procés d’utilitat de token:

Utilitat de token Ren

Perfil de l’equip?

Ren va ser fundada especialment per Taiyang Zhang com a Protocol de la República el 2017. Zhang té experiència en l’espai de criptomonedes i ha cofundat el fons de cobertura criptogràfica Virgil Capital. Un altre membre de l’equip de primera línia és Loong Wang, que va ser desenvolupador de programari principal a Neucode i actualment el protocol CTO de Ren. 

equip del projecte ren

Acceptació de la comunitat?

El projecte Ren va rebre un impressionant suport de la comunitat de criptografia. Participen en un seguiment de 24,9 K, 1,8 K i 8 188 en Twitter, Reddit, i Telegrama respectivament.

A través dels mitjans de comunicació i de la llista de punts de venda, el projecte Ren té una reputació encomiable que es dedica molt a la viabilitat de les solucions Ren.

Llistat de projectes

REN també apareix en diverses plataformes. Entre les plataformes hi ha; Coingecko, Coinmarketcap, APNews, Coinbase, ABIT.com, Poloniex, Houbi Global, Binance, AEX, Uniswap, Shushwap, OkEx, etc.

Ocupa el lloc 57 i 58 a Coinmarketcap i Coingecko respectivament. I disponible als següents intercanvis: 

Binance, Coinbase pro, OKEx, Huobi, MXC, Gemini, Uniswap, Sushiswap, Balance i molt més.

Competidor?

El projecte Ren té diversos competidors. Tot i això, sembla que no hi ha cap competidor directe que ofereixi totes les seves solucions, inclosa la liquiditat, la interoperabilitat, la privadesa, etc..

Els competidors interoperables de Ren són Cosmos (ATOM), Polkadot (DOT), Aion (AION) i RootStock (RSK)

Els competidors de tokens i ponts Bitcoin són Synthetix, Keep, pTokens i TokenIon

** Puntuació mitjana 7,6 / 10

Qualificació del projecte Ren

Una nota per als inversors

Des de la viabilitat de l’equip, la gestió, la tecnologia i les associacions, hi ha indicis que Ren té un bon futur. Tot i això, queda a l’equip per satisfer les necessitats d’interoperabilitat i les creixents preocupacions de seguretat inherents als protocols DeFi.

Preguntes freqüents:

La REN està auditada?

Sí  

És de codi obert i sense custòdia?

Sí.

És descentralitzada?

Té la intenció d’aconseguir la descentralització, però encara no.

El projecte està auditat per auditors de seguretat de confiança?

El contracte intel·ligent Ren s’audita a l’octubre de 2018 per: Cadena de seguretat

S’ha verificat el contracte a Etherescan?

Sí, és verificable.

Què està registrat i basat en Ren??

Singapur

Exempció de responsabilitat El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me