Nimbus Platform Review: unint l’ecosistema DeFi al món financer tradicional

L’ecosistema de finances descentralitzades (DeFi) ha estat testimoni d’un creixement massiu durant l’últim any, superant els 26.000 milions de dòlars, des de menys de 700 milions de dòlars el gener passat. Tot i l’obscè creixement de l’espai DeFi, continua sent un repte connectar aquesta nova innovació financera amb els sistemes financers tradicionals. 

El projecte Nimbus, un nou ecosistema DeFi governat per DAO, té com a objectiu resoldre el problema oferint als usuaris un ecosistema DeFi tot-en-un, alimentat pel seu testimoni de plataforma natal, NBU. 

Llançament de l’ecosistema Nimbus DEFI 

Nimbus, es va llançar per primera vegada el 2019 i va adquirir ràpidament a la seva plataforma més de 50.000 usuaris de tot el món. A partir d’avui, 27 de gener de 2021, la plataforma llançarà oficialment el seu ecosistema DeFi governat per DAO i el seu símbol NBU natiu per iniciar una nova era de finançament. 

L’ecosistema Nimbus DeFi ofereix als usuaris una àmplia gamma de funcions financeres, incloses participacions, agrupacions de recompenses, recompenses de subministrament de liquiditat i funcions d’intercanvi. A més, Nimbus es connecta a les “finances tradicionals” mitjançant la generació de diversos fluxos d’ingressos per als usuaris en funció de les ofertes públiques inicials (IPO), el finançament participatiu, els préstecs P2P i el comerç d’arbitratge criptogràfic.


Nimbus DAO

Com a component clau de l’ecosistema Nimbus, Nimbus DAO és un protocol de governança que guia totes les decisions preses a la plataforma. Els titulars de tokens de governança de Nimbus DAO podran votar sobre els aspectes econòmics, de governança i tecnològics de la plataforma i rebre porcions de les comissions de transacció de la plataforma acumulades. 

El DAO crea valor per als usuaris descentralitzant el control a la plataforma, amb només un 10% de les fitxes de governança DAO en mans de l’equip de l’Organització Nimbus. També té com a objectiu prevenir el frau dels participants del mercat i crear un mecanisme estable per evitar esquemes de bombament i abocament de les seves fitxes. 

Les aplicacions descentralitzades Nimbus (dApps)

Els mecanismes de generació d’ingressos darrere del testimoni es basaran en les aplicacions descentralitzades de Nimbus, incloses:

 • DApp Crypto Arbitrage-Trading: 

L’aplicació d’arbitratge de criptografia s’ha estat executant durant el darrer any i va atraure els usuaris a unir-se a la plataforma. La dApp ofereix als usuaris una reducció del risc i una optimització de la recompensa mentre es negocia mitjançant l’aprofitament de la mecànica de l’agrupació a la plataforma.

 • Recompenses de l’agrupació dApp IPO Hub

IPO Hub és una eina única que permet a les persones de tot el món accedir a les accions de les OPI amb els seus actius criptogràfics mitjançant agrupacions, independentment de la suma que tinguin. Els usuaris de IPO Hub poden oblidar-se de les comissions d’intermediació addicionals i gaudir de mecanismes d’avaluació sofisticats i totes les analítiques rellevants en un sol lloc.

 • Agrupació de dApp de finançament participatiu

Nimbus Crowdfunding dApp és una eina descentralitzada única amb funcions fora de la cadena avançades que permet a qualsevol persona amb criptografia participar en el crowdfunding d’inici d’una manera regulada i segura. Els usuaris poden accedir a notes convertibles i recursos propis d’inici mitjançant contractes intel·ligents. 

Altres estratègies de guany a la plataforma Nimbus inclouen: 

 • Recompenses de Staking Pools
 • Recompensa d’intercanvi per a proveïdors de liquiditat
 • D2 de préstec P2P

Ara, el temps d’avaluació!!!

 • Fitxa NBU

El protocol DAO de Nimbus utilitza el seu testimoni NBU natiu, juntament amb dos tokens més: el testimoni de governança i la stablecoin STAN, per donar suport al funcionament perfecte de la plataforma. 

El Fitxa NBU, basat en l’estàndard ERC20, ofereix als titulars accés a més de deu grups d’estratègies de guanys, accés al testimoni de governança NBU i un permut amb altres actius i criptomonedes.. 

El Test de governança Nimbus, que s’espera que es llanci poc després del llançament de la NBU el 27 de gener, permet als titulars votar els canvis econòmics, tècnics i de governança de la plataforma i guanyar de les comissions comercials cobrades a Nimbus. A diferència d’altres plataformes, l’Organització Nimbus només posseirà el 10% de les fitxes que garanteixen un ecosistema DeFi realment descentralitzat.

Finalment, el fitxer STAN stablecoin, recolzat pel USD en una proporció 1: 1 oferirà als usuaris un testimoni estable que els permetrà obtenir diversos casos d’ús a la plataforma. El llançament de stablecoin està previst per al segon trimestre del 2021. 

 • Perfil d’equip i associacions

La plataforma està liderada per un equip experimentat d’11 membres, que forma l’Organització Nimbus, de diferents àmbits de la vida, inclosos fintech, criptografia, blockchain, ciberseguretat, IA i aprenentatge automàtic.. 

Fernando Martinho lidera l’equip com a conseller delegat, Waseem Mamlouk (director de tecnologia financera), Alexandra Serebrennikova (director de màrqueting) i altres assessors, inclosos David Mazaheri, Patricio Pozzi i Jorge Sebastião.. Aquí són més membres de l’equip. 

Malgrat tot, el projecte Nimbus ja forma aliances a tot Àsia afegint Mars Finance, Alphabit i Sanctum Pte. Ltd. com a socis estratègics. 

 • Comprovació d’antecedents legals

Llançat el 2019, Nimbus empra contractes intel·ligents totalment auditats per Zokyo, una empresa de ciberseguretat de cadena de blocs que afirma als seus clients que la tokenòmica també està “acuradament dissenyada i provada”. 

Nimbus és una empresa en solitari registrada a Malta a causa de les lleis de l’illa sobre criptografia. Actualment, l’empresa espera la seva llicència de finançament col·lectiu de la UE, que s’espera que arribi més endavant l’any, amb plans per adquirir SEC, FINRA i altres llicències també en marxa.. 

Programa de referència Nimbus

A mesura que la plataforma es llançarà el 27 de gener, els usuaris també presentaran un nou programa de referència a Nimbus per “millorar la motivació dels usuaris i incentivar la construcció més ràpida d’una comunitat sòlida”, diu una publicació de l’equip de Nimbus. 

Hi ha tres tipus de recompenses de referència disponibles per als usuaris:

 • Recompensa per l’adquisició del testimoni: Una recompensa del 10% un cop els àrbitres comprin les seves fitxes.
 • Canvia les recompenses: Guanyeu fins a un 0,15% de cadascuna de les transaccions de permuta dels vostres amics al llarg de 6 nivells d’àrbitres.
 • Recompenses d’aposta: Guanyeu fins a un 12% APY amb l’aposta de les vostres fitxes NBU. Heu d’adquirir i apostar com a mínim per 250 dòlars de tokens NBU durant almenys 6 mesos. 

Nimbus és una empresa legítima?

Segons la nostra investigació i diligència deguda, la plataforma Nimbus NO és un projecte d’estafa. El seu historial de tot l’any demostra que l’empresa ha estat treballant molt per oferir eines excel·lents basades en cadenes de blocs que realment van utilitzar milers d’usuaris a tot el món. Canviar a DeFi ara és només un següent pas lògic en la seva estratègia de desenvolupament i no simplement una manera de seguir publicitat (a diferència de moltes altres startups de l’àmbit).  

La plataforma ja ofereix una versió de demostració perquè els usuaris puguin provar els productes DeFi oferts i una plataforma molt segura i segura. 

La finestreta única converteix els actius digitals en productes d’inversió per a usuaris globals que ofereixen accés a actius mai coneguts en criptografia. 

Conclusió 

El llançament d’aquest dimecres s’espera que l’ecosistema Nimbus DeFi obri una nova via perquè els usuaris puguin fer front als sistemes tradicionals digitals i financers. Més de 50.000 clients s’han unit a la plataforma fins ara i esperen aquest nou llançament de la funcionalitat DeFi i accés únic a les OPI, finançament d’inici i altres oportunitats.

Preguntes freqüents

 • Què és el protocol Nimbus?

Nimbus és un ecosistema de dApps governat per DAO que genera múltiples fluxos d’ingressos per als usuaris basats en les OPI, el finançament participatiu, el préstec P2P i el comerç d’arbitratge criptogràfic. En total, ofereix més de 10 piscines diferents en un lloc accessible mitjançant un únic testimoni: NBU. 

 • Quant necessito per començar a cotitzar a Nimbus?

Qualsevol quantitat és acceptable a l’ecosistema Nimbus DEFI. Els usuaris hauran de connectar una cartera externa com Metamask i MEW per començar a utilitzar la plataforma. La versió de demostració ja està disponible aquí: https://demo.nimbusplatform.io/

Exempció de responsabilitat El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me