Nexus Mutual Review: un producte d’assegurança descentralitzat basat en criptomonedes

Visió general

Ticker NXM
Preu 37,1 USD
Capitalització de mercat / rànquing de mercat 246.077.431 USD / # 54
Tot el temps alt 75,73 USD
sempre baix 6,96 USD
Subministrament circulant 7.520.846 / 7.520.846
Tipus de testimoni ERC-20
Valor total bloquejat 69.589.587 dòlars
Lloc web https://nexusmutual.io

Nexus mutual és un producte d’assegurances basat en criptomonedes que ofereix als seus usuaris protecció contra les vulnerabilitats dels contractes intel·ligents. Ofereix als inversors de Defi protecció per a activitats específiques dins de l’ecosistema criptogràfic. Podeu referir-vos-hi a assegurança, però l’equip no pot anomenar-lo així per implicacions legals.

Mentrestant, és diferent del nostre coneixement fonamental sobre finances tradicionals. Tot i que les companyies d’assegurances tradicionals ofereixen un servei essencial, també incentiven els beneficis, com els bancs. De vegades, poden prioritzar els seus beneficis per sobre de les necessitats dels clients. 

En tot el nostre dia a dia necessitem una assegurança. Tot i això, podem millorar-lo per atendre millor els clients i no les grans empreses. Nexus Mutual té un llarg camí per recórrer abans que pugui alterar l’statu quo, però actualment ens està ajudant a tornar a imaginar l’ocurrència actual. 

És per aquest motiu que hem optat per revisar el projecte basat en blockchain de Nexus Mutual per explorar les seves possibilitats potencials i futures.

Hi ha avantatges i desavantatges en cadascun d’aquests models d’assegurances; Nexus Mutual incorpora les millors característiques d’ambdós. El projecte Nexus Mutual encara és jove, d’aquí el caràcter limitat de les seves aplicacions. Tot i això, les aplicacions mereixen la nostra atenció. Heu d’entendre que Nexus no us protegeix de terratrèmols, accidents de cotxe ni danys. En lloc d’això, se centra únicament en un cas d’ús només criptogràfic; Falla de contracte intel·ligent. 


Els veterans i els principiants del criptoespai entenen que l’ecosistema està ple de vulnerabilitats. Heu llegit sobre el canvi piratejat d’intercanvis o el mal funcionament de les carteres de fitxes o els errors de greix. Mentrestant, la preocupació habitual avui en dia, especialment en finances descentralitzades (Defi), és la de les vulnerabilitats dels contractes intel·ligents. 

Hem vist que alguns contractes intel·ligents que van ser auditats per tercers notables van ser víctimes d’alguns atacs complexos. En la majoria dels casos, tant els usuaris com els fundadors de plataformes pateixen una pèrdua de fons. Nexus Mutual treballa per mitigar aquesta vulnerabilitat en particular. És “Cobertura de contracte intel·ligent”Proporciona als usuaris un nivell addicional de seguretat per a esdeveniments com ara el DAO hack del 2016. Hi ha definicions fermes del tipus d’esdeveniments que justificarien un pagament. 

Estadístiques mútues de Nexus

i l’import de la cobertura activa per contracte és el següent:

nexe mutu - actiuFont: nexustracker.io

Els usuaris no rebran cap pagament per atacs de pesca o problemes creats a causa de la congestió de la xarxa. Tampoc no es cobreixen els oracles, els miners i altres entitats alienes al contracte intel·ligent. Per tant, sempre és important revisar les condicions del tipus de cobertura que voleu adquirir.  

Com funciona Nexus Mutual Insurance?

En termes senzills, Nexus Mutual permet als membres de la seva comunitat comprar Cover contra un risc concret de contracte intel·ligent. Es tracta d’una proposta atractiva, però, com realitza aquesta tasca? Vostè va la seva lloc web i feu clic a “comprar portada” a la pàgina inicial. Vostè decidirà el protocol concret per al qual voleu la cobertura. Inclou tots els protocols principals de Defi 1 polzada d’intercanvi, yEan Finance, Opyn, i molts altres. 

Un cop hàgiu acabat aquesta etapa, aneu endavant per seleccionar la quantitat de cobertura que desitgeu i el temps. Un cop hàgiu completat aquest pas, si no sou membre existent, se us demanarà que us uniu a la mútua. Abans de convertir-vos en membre de Nexus Mutual, haureu de pagar 0,002ETH i completar els processos estàndard de KYC / AML. 

Ser membre també significa que sou un Testimoni Nexus Mutual (NXM) titular. Tots els membres són responsables d’arbitrar les propostes de govern, les reclamacions i totes les avaluacions de riscos. Els membres han d’avaluar el nivell de risc associat a cada contracte intel·ligent. En el cas d’una explotació, els membres votaran per decidir si la reclamació és legítima i, per tant, requereix un pagament. 

Els membres de Nexus Mutual també poden apostar per les seves fitxes amb certs contractes intel·ligents proporcionals a la seguretat que creuen els membres. Com més fitxa NXM participi en un contracte intel·ligent concret, més barat serà per a altres membres comprar cobertura. En teoria, vol dir que els membres de la comunitat Nexus han posat en perill diners reals per dir que un intel·ligent en particular és un risc baix. 

quantitat total apiladaImport total apilat

Per exemple, si jugueu el vostre testimoni NXM en un contracte intel·ligent d’alt risc, arrisqueu a perdre una part d’aquesta participació si aquest contracte intel·ligent es pirata i es fa una reclamació sobre aquest pirateig.

D’acord amb Kayleigh Petrie, el director de compromís comunitari de Nexus Mutual;

Qualsevol jugador que pugui identificar quin contracte té menys risc abans que altres membres obtingui recompenses pel seu primer senyal. 

Un cop iniciada una reclamació, es demanarà als titulars de NXM que votin si la reclamació (pirateig de contracte intel·ligent) és legítima. Votar d’acord amb el consens més ampli guanya al titular més fitxa NXM mentre que votar en contra del consens bloquejarà la fitxa d’un elector durant un període. Qualsevol usuari que intenti complir reclamacions que quedin fora de la definició de cobertura pot tenir les seves fitxes destruïdes. 

Els casos d’ús & Membres de Nexus Mutual

A continuació, es mostren les diverses maneres de participar en la plataforma Nexus Mutual.

 1.   Compra de la cobertura del contracte intel·ligent

El primer producte de Nexus Mutual és la Smart Contract Cover, que cobreix “els usos no desitjats del codi”. 

Tots els membres que comprin Smart Contract Cover trien una quantitat fixa coneguda com l’import de la cobertura. L’import de la cobertura es pagarà si el procés d’avaluació de les reclamacions aprova la reclamació. La implicació és que el pagament no seria necessàriament igual a les pèrdues ocasionades pel pirateig de contractes intel·ligents. Hi ha alguns passos que heu de fer per comprar una coberta com a primer usuari de la plataforma Nexus. 

 • Seleccioneu “Comprar coberta” al tauler
 • Introduïu l’adreça intel·ligent del contracte per a la qual vulgueu comprar una coberta
 • Introduïu l’import en Dai (USD) o Ether que vulgueu com a import fix de la cobertura.
 • Introduïu el temps que desitgeu que duri la cobertura

Un cop hàgiu fet tot això, es genera un pressupost i es pot comprar la coberta si teniu prou capacitat a un preu cobert. En aquest moment se us demanarà que us feu membre de Nexus Mutual si no sou membre. 

Els avantatges de comprar una cobertura intel·ligent de contracte

La compra de cobertura és la principal activitat que duen a terme els membres de Nexus Mutual. La gent s’uneix a la comunitat per proporcionar cobertura als riscos comuns. Un cop s’ha comprat una cobertura, l’aportació del membre flueix al fons de capital i millora la posició de la mútua. La cobertura té un preu per generar un excedent a llarg termini que es comparteix conjuntament entre la base de membres.

 • Fer una reclamació

Un titular de la cobertura pot presentar una reclamació dins del període de cobertura o fins a 35 dies després del període de cobertura. L’import fix de la cobertura mostra que l’avaluació de les reclamacions és un simple “sí” o “no” i no té en compte la quantitat de danys que es van fer. Per presentar una reclamació, el Titular de la Coberta ha d’apostar el 5% de les fitxes NXM bloquejades en el moment de comprar la Coberta.

Si el 10% dels tokens NXM estan bloquejats a la compra de la coberta, el titular de la coberta pot presentar la reclamació per a la seva avaluació dues vegades. Aquest “cost” és un incentiu per mitigar les reclamacions fraudulentes. Quan la reclamació té èxit, la participació es torna a l’usuari. Mentrestant, si es denega la reclamació, es perd la participació. 

Tot i que a curt termini, els altres membres no es beneficien d’una única reclamació reeixida, a llarg termini és de l’interès de la base de membres que la mútua pagui reclamacions legítimes. Sense tal ocurrència, la confiança dins del sistema s’erosionarà. Per tant, serà difícil per als nous clients o proveïdors de capital participar en el futur.  

 • Avaluació de reclamacions

Nexus Mutual no aprova ni rebutja reclamacions com les companyies d’assegurances tradicionals. A la plataforma Nexus, es decideix mitjançant el procés de votació dels membres. Els membres actuen com a assessors de reclamacions votant sobre les reclamacions presentades per altres membres a la plataforma. Aquest procés de votació dels membres té la discreció absoluta sobre si pagar una reclamació o no, i la seva opinió és definitiva. Tot i que no hi ha cap oportunitat d’escalar una reclamació a cap regulador, té l’avantatge de la flexibilitat. Els membres poden decidir pagar reclamacions segons vulguin, i això inclou aplicar positivament la seva discreció. Tanmateix, això pot incloure el pagament d’una reclamació que es pot rebutjar d’acord amb termes i condicions estrictes, però hi ha una pèrdua real. 

Perquè això funcioni, hi ha d’haver un incentiu perquè les persones votin les reclamacions i també un fort desincentiu per mitigar les activitats fraudulentes. Per aconseguir-ho, es reparteix el guardó a aquells assessors de reclamacions que votin amb el resultat consensuat i castiguen les persones que voten en contra. 

Ara, el temps d’avaluació!!!

 • El concepte del projecte & Tecnologia de suport

Nexus Mutual té com a objectiu revolucionar la indústria de les assegurances mitjançant el poder de transició per a les empreses de tornada a la gent. Qualsevol persona pot fer-se membre i participar, ja que la mútua és propietat total dels membres de la comunitat Nexus Mutual. Els membres aporten Ether (ETH) a la piscina a canvi del testimoni natiu de Nexus (NXM). Nexus Mutual desplega sistemes complexos de contractes intel·ligents a Internet Ethereum Mainnet

 • Import total bloquejat, dominància del mercat i dinàmica

Nexus Mutual es va convertir en l’últim projecte basat en Ethereum per superar Lightning Network pel volum total bloquejat. En el moment d’escriure aquest article, Nexus Mutual ha bloquejat actius per valor mínim de 9,6 milions de dòlars, mentre que Lightning Network ha bloquejat 9,5 milions de dòlars..

nexus valor total bloquejat mutuFont: Defipulse.com

El projecte ha estat dominant la indústria i ha superat els 74 milions de dòlars en cobertura activa. Actualment, Nexus Mutual cobreix 206.763 ETH; que representa aproximadament l’1% del mercat total de Defi. 

 • Comprovació d’antecedents legals de l’empresa

Nexus Mutual s’estableix com a societat anònima amb garantia al Regne Unit i ha estat aprovada per la Financial Conduct Authority (Bank of England) per utilitzar la paraula protegida “mutual” al seu nom. Com a membre d’aquesta comunitat, cada usuari es converteix en propietari parcial de la mútua, amb els drets de pertinença representats per tokens NXM.

 • La seguretat 

Nexus Mutual col·labora amb Laboratoris Somish Blockchain com a soci d’auditoria de seguretat. Aquesta associació permet que els potencials Nexus distribuïts puguin ser auditats pels seus contractes intel·ligents per Somish Blockchain Labs. L’informe d’auditoria està disponible aquí

El contracte intel·ligent es verifica a Etherscan. L’aprovació pel banc d’Anglaterra i la seva verificació a Etherscan són proves suficients per demostrar que el projecte no és una estafa i que és segur per als membres. 

 • Paper blanc

Nexus Mutual disposa d’un document tècnic detallat. Podeu llegir-lo aquí.

 • Perfil de l’equip

Equip Mutu NexuxNexus Mutual Team

Hugh KarpLa companyia està fundada per Hugh Karp, professional de les assegurances i entusiasta de Blockchain des del 2011.

Roxana Danila – Roxana Danila és la directora tècnica i té més de cinc anys d’experiència en el lideratge i construcció de productes de programari.

Els membres de la junta directiva són: Nikita Arora, Reinis Melbardis, Graeme Thurgood i Nick Munoz-McDonald, Kayleigh Petrie és el director de comunicacions i compromís. Més de 22 anys d’experiència en serveis financers, Steve Barker; el fundador i CEO de SwapForex serveix com a assessor de projectes. Evan Van Ness, el fundador de WeekInEthereum.com, també és assessor. 

 • Llista d’intercanvis

El testimoni natiu (NXM) es compra a través del seu pàgina web oficial. A més, és versió embolicada apareix a borses com Binance, Huobi, Uniswap, poloniex etc.. 

 • La competició 

No hi ha competència coneguda 

 • Acceptació de la comunitat 

L’equip que hi ha darrere de Nexus Mutual té una comunitat i un seguiment molt rics a tota la meda. Entre els seus seguidors a les xarxes socials s’inclouen; 

Twitter -13,4 k,

Telegrama – 2105 membres,

Discòrdia – 5.864 membres

etcètera. 

Els pros i contres

L’avantatge significatiu d’aquest projecte és la protecció de les persones contra les vulnerabilitats dels contractes intel·ligents, i els membres en tenen els beneficis.

No obstant això, el projecte té un desavantatge. Les directrius estrictes perquè els membres puguin accedir a les reclamacions poden evitar que algú amb pèrdues reals accedeixi a una reclamació. 

** Valoració mitjana: 8/10

Classificació mútua de Nexus

La nostra opinió sobre el projecte

Nexus Mutual Insurance té el potencial de revolucionar l’espai Defi assegurant-se contra els riscos relacionats amb els contractes intel·ligents. Tot i que hi ha pocs obstacles contra el flux complet de les assegurances Nexus Mutual, el futur és, sens dubte, brillant. 

 Preguntes més freqüents (FAQs)

 • El Nexus s’audita mutuament?

Els fundadors han dut a terme nombroses proves internes i auditories externes per assegurar-se que no hi ha possibilitat de tenir un error al contracte intel·ligent de Nexus. 

 • Nexus està descentralitzat? 

Segons l’equip, la plataforma no està descentralitzada per al millor interès dels usuaris, especialment com a startup. Tot i això, tenien un pla per descentralitzar-se amb el temps. 

 • Cal comprar NXM prèviament per comprar la coberta?

No, podeu utilitzar ETH i DIA per comprar la coberta. El sistema està dissenyat per convertir automàticament el DIA o ETH de NXM per permetre la cobertura. 

 • Com fixar el preu d’una cobertura de contracte intel·ligent?

El preu d’una cobertura de contracte intel·ligent es basa en la quantitat de NXM participada pels avaluadors de riscos en relació amb el contracte específic.

 • Hi ha un esdeveniment de generació de fitxes? 

No hi ha cap esdeveniment de generació de testimonis. 

 • Com adquirir una coberta intel·ligent de contracte?

La compra de la coberta és tan senzilla com connectar la cartera MetalMask a la interfície d’usuari de Nexus Mutual https://nexusmutual.io.

Comptem amb un equip de professionals sòlids que valoren Projectes DeFi de forma totalment imparcial.

Voleu que el vostre ICO sigui revisat per Coingape? Fes-nos-ho saber

Precaució: Coingape publica les revisions del projecte només amb finalitats informatives. No és una invitació a la inversió. A l’hora de prendre decisions d’inversió, realitzeu la vostra avaluació individual i consulteu un assessor.

Exempció de responsabilitat El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me