Upland.Me: un joc de comerç de propietats virtuals assignat a adreces del món real

Les propietats descentralitzades basades en EOS i el joc de col·leccionisme de terres són molt comparats amb Monopoly, que ofereix un valor educatiu i monetari als jugadors..

Les propietats descentralitzades basades en EOS i els jocs de col·lecció de terres són molt comparats amb Monopoly, que ofereix un valor educatiu i monetari als jugadors. Actualment, el joc està disponible en diverses plataformes, és a dir, al web i a Apple iOS App Store i Android Play Store.

S’ha descrit en tons similars com una barreja de Monopoly (comerç de propietats) i Pokémon Go (basat en adreces del món real), el popular joc de taula / col·leccionisme, però difereix per la seva composició bàsica i els seus objectes. Upland.me, una plataforma de joc descentralitzada basada en la cadena de blocs EOS, permet als jugadors col·leccionar terrenys i propietats únics en lloc de carrers a Monopoly i les famoses criatures Pokémon.

La propietat d’immutabilitat de les cadenes de blocs permet que les propietats comprades continuïn sota control permanent dels usuaris. Podria Upland.me sigui la propera revolució per a les plataformes de jocs de col·leccionisme un cop es llanci més tard el 2020 al mercat massiu?


A la llum del creixement de Upland.me en el passat recent, aprofundim en el projecte de joc descentralitzat. Vegeu de més a prop les directrius de l’article:

  • Redefinició de les economies de joc tradicionals.
  • Propietats virtuals a la cadena de blocs EOS.
  • Obriu el llançament beta
  • “Propietat real” descentralitzada de la propietat virtual.
  • Upland recapta més de 2 milions de dòlars en finançament de capital risc.

“Redefinició de les economies tradicionals del joc”

El mercat dels jocs tradicionals permet als usuaris jugar i comprar fitxes del joc, que malauradament només es poden gastar al joc. Això significa que les fitxes que s’ofereixen a la majoria d’aquests jocs manquen de “propietat real”, ja que no es poden vendre ni transferir a un altre jugador. Upland.me té com a objectiu resoldre aquest problema amb el seu joc de col·leccionisme immobiliari descentralitzat virtual basat en la cadena de blocs EOS.

“Un dels problemes amb el model de compra des de l’aplicació actual és que els jugadors no són propietaris ni controlen els seus productes digitals. No els poden vendre ni canviar, i aquests béns normalment no tenen valor fora dels jocs per si mateixos “, va dir Dirk Lueth, cofundador d’Upland.me.

La plataforma Upland.me crea fitxes no fungibles (NFT) que són exclusives per a àrees i propietats específiques del joc, que també ofereixen un mercat perquè els usuaris puguin comprar, canviar i vendre aquestes NFT. Això permet un aspecte de monetització del joc a mesura que el mercat creix. Els preus inicialment s’establiran mitjançant preus del món real.

 “Upland està desenvolupant un joc virtual de col·leccionisme que representa propietats immobiliàries; inicialment a San Francisco i posteriorment a altres ciutats i regions de tot el món. […] La propietat de la propietat a Upland és independent de la propietat de la vida real. “

Idan Zuckerman, cofundador d’Uplandme, Inc..

Propietats virtuals d’Upland.me a la cadena de blocs EOS.

L’híbrid d’un joc d’estil Pokémon i Monopoly li dóna una sensació similar, ja que permet als usuaris acumular una gran riquesa comprant propietats, guanyant-ne i venent-les després amb beneficis (tots els càrrecs calculats en UPX, la moneda nativa del joc). O poden anar a buscar caça del tresor per guanyar UPX com a recompensa. UPX té una tarifa fixa en dòlars EUA i es pot comprar directament al web mitjançant targetes de crèdit i dèbit, paypal o criptomonedes. Com que Upland està disponible a les botigues d’aplicacions, també són possibles compres des de l’aplicació. La companyia ha anunciat que també treballa en una possibilitat de sortida a finals d’aquest any que permetrà als jugadors vendre NFT a altres jugadors del mercat d’Upland per diners reals.. 

Un cop comprat UPX, l’usuari busca propietats a les ciutats i cada propietat té un títol únic. Les propietats són recursos escassos: cada propietat és única i només pot ser posseïda per un jugador en cada moment.

El llançament beta obert d’Upland.me

La companyia va completar amb èxit el seu llançament beta tancat a la xarxa principal EOS a mitjan 2019. Des de principis de 2020, el joc també estava disponible com a versió beta oberta a través de Terres altes. A partir de la redacció d’aquest post, els usuaris poden buscar propietats digitals exclusives a San Francisco. 

En els propers mesos, l’equip té previst llançar-se a la ciutat de Nova York. L’equip té com a objectiu habilitar i activar un sistema de viatges perquè els usuaris puguin enviar les seves peces de joc anomenades “explorador de blocs” de San Francisco a Nova York i viceversa. Aquells jugadors que tinguin paquets a l’OFS (aeroport de San Francisco) o al JFK (aeroport de John F. Kennedy a Nova York) es beneficiaran de les taxes que els jugadors han de pagar quan vulguin viatjar entre les ciutats. Els paquets terminals nacionals de SFO s’han venut majoritàriament pocs minuts després d’haver estat posats a la venda. Aviat els paquets JFK sortiran al mercat. Es pot esperar que alguns d’ells també es venguin ràpidament. 

L’informe es llegeix,

“Preveiem l’obertura de la ciutat de Nova York a la segona meitat del 2020”.

“Propietat real” descentralitzada de la propietat virtual.

Quan us inscriviu a Upland, obtindreu un bo de registre UPX. Es converteix en un visitant que té un visat que s’ha de renovar cada 7 dies per evitar que es reciclin tots els actius. Utilitzeu el vostre explorador de blocs per descobrir les propietats disponibles per a la compra. Un cop hagueu acumulat 10.000 UPX, el vostre compte de visitant canviarà a “Uplander”, un ciutadà de la plataforma. A continuació, també podeu comprar i vendre al mercat d’Upland.

Ser Uplander ofereix al jugador una “veritable propietat” descentralitzada de la propietat virtual. Els jugadors són propietaris dels drets de propietat per sempre i tenen el poder de comprar, vendre, guanyar possessió o canviar la propietat a perpetuïtat.

Si no us agrada cap a on us ha portat l’Explorador de blocs a la ciutat, la funció “Envia l’explorador” us permet enviar la vostra petita peça de joc a altres llocs mitjançant les funcions següents;

·     Enviar a La meva propietat

Envieu l’Explorer a qualsevol de les propietats que tingueu quan vulgueu. L’enviament del vostre Explorer a les vostres pròpies propietats és gratuït i il·limitat.

·     Enviar a altres propietats

També podeu enviar l’Explorer a propietats d’altres jugadors. L’enviament de l’Explorer a altres propietats de propietat costarà una tarifa UPX, que es pagarà al propietari de la propietat, i la funció es limita a tres enviaments al dia..

La recerca del tresor 2.0

Upland llança el més recent al maig de 2020 actualització de la seva famosa sèrie Treasure Hunt amb jugadors que experimentaran noves funcions, incloses; curses per superar el rellotge i nous tipus de descoberta de tresors competitius. També hi ha esdeveniments en curs a Upland. L’última va ser una caça d’ous de Pasqua que la comunitat Upland ha gaudit molt.

Desenvolupar propietats

En una perspectiva que els fundadors van donar durant una AMA, també han anunciat que els Uplanders podran desenvolupar la terra que posseeixen. Els Uplanders podran dirigir tot tipus d’empreses que podrien ser una sala d’escoles o un viver que permetin a altres jugadors comprar plantes virtuals per millorar l’aspecte dels seus objectius.

Què està en joc?

El fons UPX de 100.000 milions. Aquesta quantitat es divideix en dos grups principals;

1. La piscina d’Upland

La meitat de la piscina es destina a la venda d’UPX per a fiat i criptografia als jugadors. Aquests ingressos s’utilitzen per finançar les operacions d’Upland.me, Inc., la companyia que hi ha darrere Upland. Per garantir el finançament del desenvolupament i creixement continu de la plataforma, el grup d’Upland rebrà una quantitat variable d’UPX per jugador actiu (recentment creat pel sistema d’encunyació d’Upland) una vegada que Upland surti de la versió beta.

2. La piscina comunitària

L’altra meitat, 50.000 milions d’UPX, s’han encunyat per dirigir i mantenir l’economia. Aquest grup es caracteritza per diversos fluxos d’entrada i sortida d’UPX. Alguns dels fluxos d’entrada inclouen UPX encunyats setmanalment al sistema d’encunyació d’Upland, comissions per transaccions dins del joc entre jugadors i ingressos per la venda inicial d’una propietat. Alguns dels fluxos de sortida inclouen guanys recurrents i augmentats per la propietat de propietats, recompenses puntuals per completar col·leccions i missions, així com campanyes de màrqueting.

El creixement de les plataformes de joc descentralitzades

La plataforma permet als usuaris comprar, vendre i canviar el seu testimoni natiu dins del joc, UPX, que es construeix a sobre del programari EOSIO i s’executa a la xarxa principal EOS tal com s’ha esmentat anteriorment. Les plataformes de joc descentralitzades ocupen una part important en l’espai blockchain de contractes intel·ligents. Tot i això, el creixement expansiu del volum encara no es tradueix en usuaris actius diaris.

El món del joc lidera el mercat d’aplicacions descentralitzades en creixement i Upland.me pretén jugar un paper important en aquest creixement. Upland.me entra al mercat dels jocs en el moment oportú, ja que la indústria de les dApps de jocs a EOS té problemes actualment i és la clau per a un possible augment del nombre d’usuaris actius diaris fins als nivells que es van veure per última vegada el gener del 2020. Des de que Upland s’ha creat amb tenint en compte l’adopció del mercat massiu, té el potencial d’avançar no només l’EOS, sinó fins i tot tot l’ecosistema blockchain al següent nivell.

Novetats: Upland.me recapta 2 milions de dòlars a la ronda de la sèrie A.

En una aposta per un desenvolupament addicional del joc, Upland va recaptar 2 milions de dòlars en una ronda de finançament de la sèrie A liderada per Finlab EOS VC Fund el juny de 2019. El cofundador de Upland.me, Idan Zuckerman, va dir,

“Blockchain presenta tantes oportunitats emocionants per als jocs, permetent ecosistemes sencers al voltant de productes digitals únics. Hem simplificat l’experiència, emmarcada en un context familiar, per demostrar els avantatges del blockchain d’una manera divertida i accessible ”.

Fins ara, el desenvolupador de jocs blockchain s’ha associat amb Second Life Creator, Linden Lab, per permetre als jugadors vendre els seus articles al joc per a moneda fiduciària al món real. La plataforma s’utilitzarà Tilia Pay per obtenir ingressos amb les activitats del joc de comerç de propietats virtuals d’Upland.

“És fantàstic treballar amb un soci com Upland que comparteixi la nostra visió sobre economies reals del joc i propietat real”, va dir Aston Waldman, director general de Tilia i director financer de Linden Lab. “Agraïm la visió d’Upland d’introduir els avantatges de la cadena de blocs en el corrent principal i sacsejar la manera com es gestiona la propietat de béns digitals en els jocs”.

Upland.me contra COVID-19

Finalment, Upland també va bé. Mentre el món continua la seva batalla contra la pandèmia del virus COVID-19, la comunitat de criptomonedes dóna suport a la lluita contra la propagació i l’alleujament dels efectes del virus. Upland.me, a l’uníson, juga el seu paper en tenir va donar el 100% dels ingressos des de les vendes de la seva caça d’ous de Pasqua fins al fons de resposta i impacte COVID-19 de Nova York.

Quant a Upland.me

Uplandme, Inc. és una empresa amb seu a Silicon Valley fundada el 2018 per Dirk Leuth, doctor en doctorat per l’European Business School, Idan Zuckerman i Mani Honigstein. Aquest equip d’emprenedors en sèrie té una sòlida experiència i experiència en blockchain, fintech i espais de joc. La missió de la firma és potenciar una economia de mercat on la realitat i el digital es combinin en un món que ofereixi tot tipus de noves oportunitats de guanys.

Contactes

Si teniu més preguntes a Upland.me sobre el joc, el procés de registre o com podeu obtenir un bo d’inscripció, podeu contactar amb l’equip a Discòrdia, Mitjà, Telegrama, Facebook o bé Twitter.

Per obtenir més informació, visiteu https://upland.me/.

Exempció de responsabilitat El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me