Stratus: un ecosistema de xarxes socials per governar-los tots

Les plataformes de xarxes socials existeixen des de fa molt de temps com una manera d’interactuar amb individus a escala mundial. Es troben entre els principals casos d’ús del web que ofereixen accés a mitjans digitals, faciliten la missatgeria i les trucades, introdueixen a la gent oportunitats, vies de màrqueting i molt més.. 

Actualment, estadístiques demostren que més de 3.400 milions d’individus estan actius a les xarxes socials, amb més del 95% d’aquest nombre en almenys quatre plataformes de xarxes socials. A nivell mundial, les persones passen una mitjana d’unes 3 hores diàries en aquests llocs. Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram i YouTube es troben entre les plataformes socials més utilitzades. Més del 90% dels usuaris accedeixen a aquests llocs mitjançant telèfons mòbils. Més del 90% dels professionals del màrqueting utilitzen aquestes vies per donar a conèixer la marca a través de pàgines patrocinades. 

Quins són els desavantatges de les plataformes socials actuals?

És tan clar com la llum del dia que les plataformes de xarxes socials són aquí per quedar-se. Els entusiastes de blockchain a tot el món entenen la necessitat del canvi mitjançant l’exploració de problemes actuals que afecten aquestes plataformes.

  • Les plataformes multimèdia existents estan plenes de biaixos que es veuen en la difusió de contingut i en obtenir resultats de cerca. A través del conjunt selecció algorítmica, les plataformes escullen el que tu, com a usuari, veuràs a cada canal d’informació. Per tant, presenten allò que suposen que és possible que vulgueu veure segons com us consideren com a persona. El problema aquí és que haureu de decidir què us convé més en lloc d’algoritmes informàtics.
  • La inseguretat és el segon problema a tenir en compte, ja que les plataformes són fàcilment accessibles pels ciberdelinqüents. L’evidència més aparent d’aquest factor és la atac més massiu de Twitter això va passar recentment, comprometent els comptes dels personatges més notables en finances i tecnologia. Bitcoin els titulars van patir elevades pèrdues a causa de l’estafa. YouTube també ha estat implicat en permetre anuncis fraudulents en diferents canals. Aquestes no són les úniques discrepàncies que corren per les plataformes pel que fa a seguretat.
  • Altres qüestions inclouen la recopilació d’informació dels usuaris per crear un anunci d’opinions. És una manera indirecta d’incidir en les decisions dels consumidors sobre qüestions que afecten la gent a tot el món o transmetre directrius equivocades a la gent per al benefici de les plataformes.. 

Què és Stratus?


Apollo Fintech és una empresa de tecnologia fintech que lidera el desenvolupament de solucions rellevants per als punts de dolor presents i futurs de tots els sectors. La plataforma de xarxes socials Stratus serà l’ecosistema més inclusiu del món que oferirà les capacitats de totes les plataformes de xarxes socials que s’executen actualment. El concepte que l’envolta sona complicat i us podeu preguntar: “Com puc solucionar tot això?” És senzill; Estratus facilita un entorn fàcil d’utilitzar per a la comoditat de l’accessibilitat.

Com a plataforma de xarxes socials que aprofita la cadena de blocs, Stratus utilitzarà la cadena de blocs Apollo per proporcionar a tots els usuaris les funcions necessàries. El conseller delegat d’Apollo Fintech, Steve McCullah, menciona que les plataformes de Stratus seran accessibles a través d’un lloc i d’una aplicació centrals.

Característiques de la plataforma Stratus

Apollo espera llançar la primera fase el tercer trimestre del 2020 com a Stratus 1.0. La primera fase integrarà els components de Facebook, Twitter, Mitjà, i Paypal. A més, la gran varietat de funcions que cal esperar inclouen, amics propers, descàrrega de dades, trucades d’àudio i vídeo, transaccions entre iguals, carteres i comptes universals, mode dia i nit, històries, fòrums, articles, el mercat, esdeveniments , pàgines, grups, aplicacions, retina, insígnia blava, etiquetes, mencions, comentaris al núvol de paraules i molt més.

La segona fase introduirà la funcionalitat d’Instagram, Coinbase, Robinhood i YouTube. La tercera fase, al seu torn, introduirà les de TikTok, LinkedIn, WhatsApp i Telegram. Per últim, podeu esperar el rendiment de Travelocitat, Godaddy, Treball i Envato

A partir de les extenses funcions esmentades anteriorment, Stratus serà una xarxa de xarxes socials basada en cadenes de blocs que substituirà les conegudes a Internet actualment. A més, espera eliminar els punts de dolor en les plataformes de mitjans operatius.

Part superior de l’ecosistema Stratus

  • El primer i més important avantatge de Stratus és la comoditat gràcies a la disponibilitat de tots els serveis en un sol lloc. A més de ser una plataforma social, Stratus ofereix altres serveis, com ara finances i banca, viatges, compres i altres. Per tant, els usuaris poden navegar per tots els serveis a través d’un únic compte, tauler i cartera. 
  • La seguretat i la privadesa són una de les principals prioritats d’Apollo Fintech. La tecnologia Blockchain facilita un entorn segur per dur a terme totes les activitats sense por a pirates informàtics, pèrdua de dades i molt més. A més, elimina les possibilitats de vendre dades de consumidors a altres entitats, mantenint la credibilitat del sistema. 
  • La usabilitat del sistema és indubtable. Stratus separa les activitats segons les seves diferents categories. Un usuari pot crear un perfil diferent a cada grup. Tot i així, poden accedir al feed general del feed principal. Per als pagaments, Stratus admet l’intercanvi criptogràfic i fiat a través de Cartera Apollo i cartera fiat. 
  • Stratus treballa en la visió d’un ecosistema lliure per dir el que tingueu en compte. En aquest cas, és un entorn lliure de censura amb algorismes imparcials. No obstant això, no permetrà el contingut il·legal a la plataforma per a la seguretat de l’usuari i el manteniment normatiu. 

Nota de l’autor

És un món revolucionari en què vivim, i Apollo Fintech ho demostra. La companyia es dedica a empènyer la tecnologia blockchain fins als seus límits, proporcionant portes d’entrada adequades a diferents problemes que afecten la societat. La plataforma de xarxes socials Stratus és una xarxa de xarxes socials centralitzada que treballa sota la cadena de blocs Apollo i espera embolicar totes les funcions dels centres socials populars actualment..

A diferència de la majoria dels llocs convencionals, Stratus pretén aportar fiabilitat, seguretat i un entorn lliure de censura. A més, posa les deficiències de les altres plataformes i preveu un futur millor per a Internet, serveis i interaccions. Hi haurà més coses que la plataforma experimentarà actualitzacions a temps.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me