Revisió del producte: trobeu els preus més competitius al mercat d’intercanvi de divises digitals a BestChange.com

Intercanviador que ofereix controls intensius de seguretat a la plataforma i alts estàndards de compliment abans d’enumerar qualsevol canvi a la plataforma.

La demanda del mercat d’actius virtuals i criptogràfics ha experimentat un creixement explosiu en els darrers anys, cosa que ha provocat l’aparició de diversos mercats de canvi. Aquests intercanvis centralitzats ofereixen tarifes i preus diferents per als actius, amb alguns més cars que altres. Els nous participants del mercat lluiten per determinar el millor intercanvi, cosa que fa que de vegades gastin més del que haurien de tenir en un actiu.

Agregador de preus, BestChange.com, que es va llançar el 2007, és un agregador d’intercanvi de diners electrònics que proporciona una interfície d’usuari intuïtiva que permet la conversió ràpida, la comparació i el seguiment de monedes digitals en diversos intercanvis. La plataforma ofereix una àmplia i única gamma de serveis gratuïts i ràpids per als comerciants de primera parada que vulguin comprar criptografia.

A continuació, examinem amb detall les funcions que ofereix BestChange.com, els seus avantatges i com treure el màxim profit de la plataforma.

Els reptes de les plataformes d’actius digitals


Com s’ha explicat anteriorment, la indústria de la moneda digital s’enfronta a diversos reptes malgrat la creixent demanda d’aquests actius. Els reptes també es reflecteixen en els intercanvis centralitzats que intenten oferir una plataforma comercial per a monedes digitals.

Els usuaris estan molt desafavorits amb els intercanvis actuals, ja que els problemes senzills com la conversió de divises criptogràfiques a divises, operacions de criptografia a criptografia, la conversió de divises digitals com PayPal USD a efectiu i la conversió de remeses internacionals a efectiu líquid segueixen sent un problema. Aquests problemes són causats principalment per les elevades comissions que cobren els intercanvis en aquests serveis, les limitacions geogràfiques i normatives i les interrupcions dels intercanvis de tant en tant..

BestChange.com proporciona una solució a aquests reptes a través de les seves característiques úniques que s’expliquen a continuació.

La plataforma BestChange.com

Segons el lloc web oficial BestChange.com, la plataforma controla els tipus de canvi de diversos centenars d’intercanviadors fiables i proporciona una interfície perquè els usuaris puguin comparar fàcilment les tarifes i els preus de transacció finals. A més, els usuaris també poden fer compres i vendre els seus actius criptogràfics directament a la plataforma trobant les millors tarifes disponibles.

Per què BestChange.com?

A part de la seva longevitat a la indústria de les monedes digitals, l’intercanviador de criptomonedes ofereix controls intensius de seguretat a la plataforma i alts estàndards de compliment abans d’enumerar qualsevol canvi a la plataforma..

La plataforma de supervisió i conversió també ajuda els usuaris a estalviar temps per trobar les millors tarifes per al seu comerç de divises digitals. A més, els usuaris poden saber des de la plataforma si els intercanviadors seleccionats tenen un canvi manual, si la taxa és fixa o flotant o els requisits de verificació en una borsa..

Funcions de Best Change.com

Amb els anys, BestChange.com s’ha convertit en una de les plataformes de comparació més grans de l’espai d’actius digitals. Aquest és un factor de les funcions innovadores i úniques que la plataforma ha implementat en els darrers 13 anys més o menys. Aquí hi ha algunes de les millors funcions disponibles al lloc web.

 • El monitor de l’intercanviador: El monitor de BestChange.com ofereix una interfície de conversió en temps real perquè els usuaris puguin comparar tarifes i preus dels recursos digitals. El monitor utilitza una interfície d’usuari fàcil per garantir que les conversions es converteixen fàcilment i ràpidament. La plataforma també proporciona una elevada liquiditat i baixes comissions per als usuaris. Finalment, supervisa més de 100.000 parells de divises digitals que ofereixen una gran selecció de les millors opcions de pagament de divises digitals com Bitcoin, Ethereum, PayPal, Skrill i Western Union..
 • Notificacions: La plataforma també ofereix una opció perquè els usuaris puguin configurar notificacions de preus si no estan completament satisfets amb els preus actuals i tenen una mica de temps per esperar. Un cop assolit el preu, l’usuari rep una notificació en temps real a través del correu electrònic o dels canals seleccionats.
 • Calculadora: La plataforma també proporciona una calculadora perquè els usuaris puguin comparar i contrastar les tarifes i tarifes que ofereixen els diferents bescanviadors.
 • Intercanvi doble: L’intercanvi també permet als usuaris intercanviar actius a través d’un intermediari per intentar reduir els costos de les transaccions. En lloc de negociar directament un actiu amb un altre, la funció de doble intercanvi canvia l’actiu per un actiu intermediari i després per l’actiu objectiu.

  Alguns exemples de la funció “Double Exchange” (Imatge: BestChange)

 • Programa d’afiliació: Finalment, BestChange.com també ofereix als usuaris una recompensa programa per compartir els seus enllaços d’afiliació i portar els clients al lloc web. Els usuaris poden registrar-se al programa d’afiliació aquí i guanyi fins a 0,65 dòlars per cada client referit a la plataforma.

Monedes digitals intercanviats

La plataforma ha llistat una sèrie de criptomonedes i altres monedes virtuals, incloses Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Tron, Dogecoin, Monero i Tether, entre d’altres. No obstant això, BestChange.com també és major en altres tipus de monedes digitals com PayPal, Payeer, Neteller, Western Union, VISA, transaccions MasterCard i pagaments per cable, entre d’altres..

Podeu trobar la llista completa dels recursos compatibles amb BestChange.com aquí.

Com s’utilitza BestChange.com

La plataforma agrega centenars de parells d’actius digitals i digitals procedents d’intercanvis altament examinats i els agrupa en una llista que permet als usuaris comparar ràpidament i trobar preus competitius dels actius. A continuació s’explica com aprofitar la major part de la taula que proporciona BestChange.com.

 1. A la part esquerra del lloc web, hi ha una taula (o menú desplegable si es prefereix) proporcionada dels diversos recursos que els usuaris volen convertir. Hi ha dues columnes “Dóna” i “Obtén” per comparar el que l’usuari vol intercanviar.

  Imatge: BestChange

 2. Si voleu convertir Bitcoin (BTC) a Litecoin (LTC), seleccioneu BTC al costat que dóna i LTC al costat de la presa.
 3. Un cop seleccionat, feu clic a “Troba la millor tarifa”.
 4. A la part dreta de la pàgina resultant, apareixerà una selecció de tarifes amb les millors tarifes a la part superior.
 5. Feu clic al vostre intercanviador preferit.
 6. Se us dirigirà al lloc web de l’intercanviador per completar la transacció.

Preguntes més freqüents (FAQs)

 1. Són fiables tots els serveis d’intercanvi que s’esmenten a BestChange?

Tots els intercanviadors presents al nostre lloc web s’han comprovat a fons abans de fer la llista i l’equip de BestChange controla constantment el rendiment degut dels intercanviadors. Això minimitza els riscos en fer transaccions financeres en bescanviadors que apareixen al monitor.

 1. Per a què serveix la funció d’intercanvi invers?

La funció “Intercanvi invers” canvia les monedes seleccionades als camps “Dóna” i “Obtén”. Això pot ser útil per estimar ràpidament un marge, la diferència entre els tipus de compra i venda de divises, i també per controlar l’estat del mercat de canvi.

Conclusió

La plataforma BestChange.com arriba al seu tretzè any i treballa per millorar les seves funcions i afegir-ne més al lloc web. Com a finestreta única per comparar i seleccionar les millors taxes de comerç del món dels actius digitals, els usuaris poden seleccionar de manera ràpida i eficient els seus intercanvis preferits..

En conclusió, BestChange.com proporciona una de les millors interfícies d’usuari, se centra en la seguretat i la transparència de l’usuari i permet una plataforma ràpida i eficient per intercanviar actius digitals..

Exempció de responsabilitat El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me