Revisió de PrimeBit: una nova manera d’intercanviar criptografia

Obtenir guanys substancials en el negoci d’inversió en criptografia no depèn necessàriament de si fa anys que comercieu o del vostre primer comerç. L’elecció d’una plataforma d’intercanvi de criptografia creïble i el fet d’estar connectat a una font d’informació que us ofereix actualitzacions oportunes sobre les tendències del món de les inversions en criptografia us mantindrà al davant del grup..

PrimeBit és una d’aquestes empreses d’intercanvi de criptografia P2P que creix ràpidament i que ofereix als usuaris una plataforma per negociar contractes perpetus. Després d’haver-se llançat el 2019, l’intercanvi guanya popularitat ràpidament gràcies a aquestes característiques úniques:

 • És una plataforma per a principiants
 • Metatrader 5 integrat
 • Valor de punt fix
 • Tarifes transparents baixes

Procés d’inscripció a PrimeBit

 PrimeBit permet que gairebé tothom pugui accedir i operar a la seva plataforma. El lloc web també allotja una interfície d’usuari fàcil d’utilitzar que és convenient tant per als usuaris nous com per als experimentats. Crear un compte és fàcil i ràpid. Aquests són els passos principals a seguir.


Pas 1

Tot i integrar programes complexos que ajuden el funcionament del lloc web de manera eficaç, la interfície és una de les més fàcils d’utilitzar que heu trobat mai. Un sol clic a l’enllaç “registre / inici de sessió” us dirigirà a un menú on se us demanaran les vostres dades, com ara el nom complet, el número de telèfon, el correu electrònic i la contrasenya..

Pas 2

Empleneu el vostre codi de referència si en teniu un i, a continuació, espereu a registrar el correu electrònic d’activació que us serà enviat. Això només trigarà uns minuts.

Pas 3

Comproveu i feu clic al correu electrònic d’activació que se us ha enviat. Se us enviarà una contrasenya de sis dígits. Haureu de canviar això i establir la contrasenya que sigui fàcil de recordar, però que tothom pugui replicar.

Ara, el vostre compte de PrimeBit està a punt. Però abans de submergir-vos en el món del comerç criptogràfic, aquí teniu algunes coses que us poden interessar sobre PrimeBit que altres competidors de la indústria encara han d’aconseguir..

 • Metatrader 5
 • Programa d’afiliació
 • Alt apalancament de fins a 200x
 • Gràfics professionals
 • Càrrecs favorables

Web Trader actualitzat i nous comptes de connexió

En cas que ho hagueu perdut, PrimeBit té una aplicació de Web Trader acabada de dissenyar llançada el passat mes de març. Podeu confirmar-ho visitant app.primebit.com i accedint al vostre compte mitjançant els detalls existents. 

Dit això, la nova plataforma és més segura, ràpida i equipada amb funcions comercials avançades. Algunes de les noves eines són:

 • Disseny gràfic personalitzable amb una funció de captura de pantalla
 • Una funció de previsualització per comprovar la profunditat del mercat 
 • Últims oficis
 • Un llibre de comandes per a tots els vostres oficis
 • Una àrea d’accés completa per a totes les funcions de PrimeBit

Després de donar-li un nou aspecte al seu WebTrader, PrimeBit també va afegir Tether a la seva llista d’altcoins compatibles. A més, podeu dipositar i retirar els vostres fons mitjançant Tether per obtenir aquests avantatges:

 • Per protegir els vostres fons de mercats volàtils
 • Per comoditat
 • Pagaments ràpids mitjançant protocols Tether Omni i ERC-20

Fins ara, PrimeBit té tres parells comercials per a Tether: BTC, ETH i LTC. Es mantindrà actualitzant la llista amb el temps. Mentrestant, es tracta de parells per utilitzar.

Comerç amb aprofitament PrimeBit

A part de les funcions anteriors, PrimeBit ofereix les operacions de palanquejament més lucratives de fins a 200 vegades. Això vol dir que els comerciants poden comprar contractes per valor de fins a 200 vegades més que el fons d’un. Això significa simplement que amb PrimeBit, se li assegura una major exposició a l’augment o disminució del preu de diverses criptomonedes sense necessàriament tenir els actius necessaris.

Seguretat Primebit

El negoci d’inversió en criptografia és altament sensible als problemes de seguretat a causa dels riscos implicats. PrimeBit ofereix una plataforma segura i còmoda que ha mantingut fins ara un llarg i net historial comercial des del seu llançament.

PrimeBit utilitza un dels sistemes de seguretat més innovadors disponibles al mercat actualment. Per exemple, el 99% dels dipòsits dels usuaris s’emmagatzemen en una cartera freda que és el mètode més segur i segur d’avui per assegurar fons d’accés no autoritzat. La cartera freda s’ha demostrat a prova de pirateig tret que el pirateig en línia es complementi amb un atac físic, gairebé impossible.

A més, PrimeBit integra una autenticació de 2 factors que afegeix una capa de seguretat addicional. En alguns casos, els comerciants de PrimeBit canvien els seus dispositius principals, potser de dispositius Android a dispositius iPhone. L’autenticació de 2 factors garanteix que el compte del comerciant es mantingui segur i que ningú no pugui accedir al compte sense els dos detalls de verificació.

Comissions i contractes de PrimeBit

PrimeBit es considera bastant generós amb els seus honoraris. Els dipòsits al lloc web són totalment gratuïts, mentre que les retirades cobren un cost estàndard de 0,0001 BTC. A més d’això, el comerç de derivats comporta comissions per als compradors i els creadors del mercat.

La tarifa del fabricant– el comerciant que realitza una comanda a la llibreta de comandes es coneix com a creador de mercats. Atès que els fabricants contribueixen a tota la liquiditat, PrimeBit paga als fabricants un 0,025% per fer comandes que s’utilitzen als compradors.

La quota de l’adjudicatari– Els compradors són operadors que treuen del mercat la liquiditat posada pels fabricants fent comandes que coincideixen amb el preu de venda indicat pel fabricant.

Fora de les comissions, els contractes de PrimeBit no tenen un calendari de caducitat establert, cosa que significa que els comerciants tenen la llibertat de celebrar contractes el temps que vulguin sempre que puguin pagar la comissió de finançament.

Programa d’afiliació PrimeBit

L’empresa té un lucratiu programa d’afiliació destinat principalment a premiar els seus clients amb una quota d’ingressos del 20% en cada derivació. Aquí teniu un desglossament del funcionament del programa.

 1. Obteniu un enllaç de referència

Tots els comerciants de PrimeBit tenen accés a un enllaç de referència que poden compartir amb els amics o a les seves plataformes de xarxes socials per atraure nous comerciants..

2. Construir una xarxa

Perquè un comerciant es pugui beneficiar del programa, cal crear una bona xarxa de nous operadors que hagi iniciat al lloc web PrimeBit. L’interessant és que podeu guanyar indirectament amb afiliats que els vostres afiliats han iniciat a PrimeBit. La recompensa que obtingueu és el 20% de la quota d’afiliació. Això significa que com més generen els vostres afiliats, més ingressos obtindreu.

Moneda admesa

La plataforma afegeix contínuament més criptografia a la llista de criptomonedes acceptades a la plataforma. Actualment, la plataforma accepta Bitcoin com a única opció de pagament que posa el lloc web com una plataforma exclusiva de negociació de derivats de criptografia. No obstant això, la negociació es pot fer en BTC / USD, LTC / USD i ETH / USD, que es negocien com a contractes perpetus.

Metatrader 5 (MT5)

PrimeBit integra la innovadora tecnologia MT5 que s’utilitza habitualment en el comerç de divises. MT5 proporciona una plataforma fàcil d’utilitzar que estandarditza la plataforma a un nivell mundial. Algunes de les especificacions que la plataforma MT5 proporciona als comerciants de PrimeBit inclouen;

 • La plataforma de gràfics personalitzats proporciona eines útils que proporcionen gràfics avançats. El més interessant és que podeu personalitzar el període de temps i el tipus de gràfic perquè s’adapti a les preferències de l’usuari. Definitivament, aquesta és una aplicació útil per als comerciants de criptografia.
 • Dissenys: per als comerciants que vulguin ajustar la perspectiva de la seva interfície, MTF5 té moltes opcions. Per exemple, es poden ajustar els gràfics del mercat en què es negocien perquè siguin més grans que els altres. Els símbols de la caixa d’informació també es poden ajustar per adaptar-se a la perspectiva que desitgi l’usuari.
 • Tipus de comanda: amb la plataforma MT5 podeu personalitzar el vostre tipus de comanda. Per començar, podeu establir ordres finals i establir límits. L’avantatge del seguiment és que fa comandes de stop-loss que permet als comerciants obtenir beneficis en un mercat en moviment ràpid.

Atenció al client

La plataforma ofereix serveis d’atenció al client durant tot el dia. Podeu contactar-hi per correu electrònic, twitter o la plataforma de Facebook. Contacteu amb els agents d’atenció al client de PrimeBit per a qualsevol consulta. També podeu anar a la secció de preguntes més freqüents de la plataforma per obtenir respostes a qualsevol pregunta que pugueu tenir.

Informació adicional

PrimeBit ofereix indicadors essencials que resulten útils per a l’anàlisi tècnica. Aquests indicadors inclouen mitjanes mòbils, bandes de Bollinger i Ichimoku. A més, la plataforma ofereix eines de gestió de riscos que són útils a l’hora de limitar les pèrdues comercials. Aquestes eines inclouen la presa de comandes de benefici i la detenció de pèrdues. Tant si sou un comerciant novell com un expert, aquestes eines adverteixen els comerciants de PrimeBit de que pateixin pèrdues extremes.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me