Revisió de la venda del testimoni E-RADIX

Quant a Radix 

Radix creu que les finances descentralitzades tenen el potencial per canviar el món. Tot i això, hi ha força problemes amb DeFi. Aquí és on entra Radix. L’algorisme de consens de Radix està dissenyat específicament tenint en compte DeFi. 

Radix s’executa en l’algoritme de consens Cerberus. Proporciona les bases per al lliurament d’una xarxa pública mitjançant una escalabilitat lineal. L’escalabilitat lineal significa que un llibre major pot escalar sense problemes, cosa que li permet escalar fins a milers de nodes i milers de milions d’usuaris. Un cop llest, això pot resoldre problemes de congestió de xarxa que afronten altres persones com Ethereum. 

Token E-Radix 

La difusió primerenca i àmplia de la distribució de tokens és significativa. Assegura una descentralització suficient de la xarxa pública. També proporciona incentius a les persones de la xarxa el més ràpidament possible des del moment de la instància. 


La venda de tokens E-Radix té la intenció de promoure la distribució de Stake. També espera garantir un alt nivell de descentralització abans del llançament de la xarxa principal Radix. 

Els tokens ERC20 es troben entre els tipus de token més habituals. També poden facilitar una integració més ràpida a l’ecosistema DeFi existent, com ara intercanvis i carteres. Això pot ajudar a la construcció de participacions distribuïdes. 

Venda de token E-Radix 

Hi ha hagut un interès considerable entre la gent per comprar fitxes Radix. Per simplificar les coses, Radix va crear un portal de testimoni senzill a través del qual es poden reclamar assignacions en funció del primer enviament. 

Radix

La venda de tokens Radix es publicarà el 8 d’octubre de 2020 a les 18:00 UTC. La venda continuarà vigent fins que s’esgotin totes les fitxes o fins al 10 de novembre de 2020 a les 18:00 UTC. 

Es podran comprar un màxim de 642 milions de fitxes E-Radix, a un preu de 0,039 dòlars per fitxa. Les assignacions de tokens es reservaran segons el primer enviament de fons. Totes les compres estan subjectes a una mida mínima de compra de 5.000 dòlars i una mida màxima de compra de 2.000.000 dòlars. La compra s’ha de fer en USDC o ETH. 

Les persones que vulguin comprar els tokens E-Radix haurien d’obtenir el permís ALM / KYC amb Altcoinomy, que és el proveïdor AML / KYC regulat. Els xecs AML / KYC necessitaran una prova d’identificació, prova residencial i font de fons. Els detalls es verificaran en una videotrucada.  

Els usuaris que vulguin enviar fons per comprar fitxes E-Radix només ho poden fer a través del portal de fitxes Radix. Els fons també s’han d’enviar des d’una cartera personal. Si envieu fons des d’una cartera d’intercanvi, és possible que no pugueu accedir al vostre E-Radix. 

Podeu trobar els detalls complets de la venda de token Radix aquí

Desbloqueig del testimoni E-Radix 

Per aconseguir un equilibri entre l’oferta i la demanda de fitxes E-Radix, el nombre de fitxes desbloquejades dependrà del preu del mercat de fitxes. Només les fitxes que s’han desbloquejat estaran disponibles per a jocs i altres propòsits. 

El mecanisme de desbloqueig s’iniciarà el 17 de novembre de 2020 i continuarà al llibre major Radix un cop s’hagi instanciat. 

Incentius de liquiditat 

Radix té previst crear liquiditat inicial per als tokens E-Radix llançant-los a l’ecosistema Ethereum DeFi. Això permetrà a la comunitat Radix proporcionar liquiditat directament. També els donarà oportunitats de construir participacions alhora que donarà suport al testimoni. El llançament de l’ecosistema Ethereum DeFi també ajudarà a Radix a prendre consciència sobre l’ecosistema DeFi. 

S’ha reservat una assignació de fitxes. Això incentivarà les provisions de liquiditat que són essencials per a la distribució de tokens Radix. Aquests incentius són fonamentals per als objectius a llarg termini dels titulars de tokens Radix i Radix. 

Conclusió 

La plataforma Radix espera aconseguir una distribució àmplia del seu testimoni. Això és essencial perquè es pugui produir una descentralització suficient. La venda de fitxes espera aconseguir un grau de descentralització abans del llançament de la xarxa principal Radix. Després de la instanciació del Ledger Radix, el testimoni E-Radix es pot canviar per fitxes Radix. Els fons rebuts de la venda de fitxes s’utilitzaran en tecnologia, màrqueting i projectes especials. 

Exempció de responsabilitat El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me