Revisió de Bitcoin of America: compreu bitcoins directament des de més de 500 ubicacions de caixers als EUA

Bitcoin of America és un intercanvi d’actius virtuals que posseeix i opera una àmplia xarxa de caixers automàtics de Bitcoin a tots els Estats Units que ofereix un alt nivell de compliment, treballant amb les autoritats per garantir que el compliment de KYC / AML se segueix al peu.

La pandèmia mundial COVID-19 i la distribució del paquet CARE dels Estats Units han vist com els inversors de tot el país busquen actius alternatius per invertir-hi: Bitcoin i criptomonedes al capdavant. Tant si trobeu un caixer automàtic de Bitcoin a la vostra botiga local com si voleu comprar directament al seu lloc web, Bitcoin of America ofereix als usuaris les dues opcions per realitzar un comerç ràpid..

A les properes seccions de l’article ens centrarem en la història de Bitcoin of America, els actius i els mètodes de pagament que s’ofereixen a la plataforma, les mesures de compliment i els pros i els contres de l’ús de la plataforma, tant a nivell local com en línia..

Visió general: plataforma Bitcoin of America

Bitcoin d’Amèrica és un operador d’intercanvi d’actius digitals i operador de caixers de Bitcoin amb seu als Estats Units que permet als usuaris comprar i vendre BTC i Litecoin (LTC) de manera ràpida i segura mitjançant fiat. La plataforma amb seu a Chicago llançada el 2015, que actualment allotja entre 15 i 50 empleats, és una empresa registrada de serveis monetaris (MSB) amb el Departament del Tresor dels Estats Units (FinCEN).


La plataforma compleix plenament les regles de Know Your Customer (KYC) i Anti-blanqueig de diners (AML) que mantenen alts estàndards en el seu negoci d’actius virtuals..

“Mitjançant un robust sistema de control de transaccions contra el blanqueig de diners i funcions de pagament superiors i fàcils d’utilitzar, oferim transaccions ràpides i segures als millors preus del mercat”.

Bitcoin of America opera directament amb els seus clients i el públic (ja sigui en caixers automàtics locals o en línia) a través de la seva plataforma digital, eliminant tots els intermediaris. Podeu finançar directament Bitcoins i Litecoins a la vostra cartera externa o seleccionar una cartera criptogràfica proporcionada per l’empresa.

Negoci Bitcoin of America BTM

Bitcoin of America és un dels operadors de caixers automàtics de Bitcoin més populars amb una enorme xarxa de caixers automàtics criptogràfics als Estats Units. La companyia ha invertit molt en els seus caixers criptogràfics locals, instal·lant caixers automàtics de Bitcoin a les principals ciutats i pobles dels quioscs, centres comercials i botigues de tot el país..

Des de 2015, el nombre de caixers automàtics de Bitcoin a tot el món ha augmentat de 348 a més de 10.500 màquines segons Statista. Aquestes xifres no mostren signes de desacceleració a mesura que creix l’interès de les criptomonedes a tot el món.

BOACreixement en globus de caixers automàtics de Bitcoin a tot el món (Imatge: Statista)

Segons Coin ATM Radar, una plataforma agregadora, els Estats Units representen més del 80% del total de caixers automàtics de Bitcoin al món. Bitcoin d’Amèrica és un dels més grans

Ubicacions de Bitcoin of America BTM

A continuació, es mostra una llista d’alguns dels estats i ciutats en què es troba el BTM de Bitcoin of America:

 • Califòrnia
 • les Vegas
 • Arizona
 • Texas – Huston
 • Florida
 • Nova York
 • Denver
 • Alabama
 • Louisiana
 • Carolina del Sud
 • Carolina del Nord
 • Indiana
 • Mississipí
 • Ohio
 • Tennessee
 • Kentucky
 • Detroit
 • Oklahoma
 • Washington, etc..

Hi ha més ubicacions dels Estats Units en aquest enllaç aquí.

Com associar-se amb Bitcoin of America

El creixement gradual de Bitcoin of America BTM és possible a causa del creixement de la xarxa de col·laboracions de la firma amb empreses de tot el país. El servei “Partner With Us” de Bitcoin of America permet a les empreses allotjar un canvi de moneda digital al vostre negoci per obtenir ingressos passius. El concert permet als comerciants, empreses, quioscs i botigues obtenir un nou flux d’ingressos i ser testimoni d’un augment del trànsit a les seves parades.

Bitcoin of America assumirà els costos d’instal·lació i els costos d’explotació: no es transmet cap risc a l’empresa.

“Després de publicar la vostra ubicació en línia, les persones de la vostra zona que cerquin Bitcoin visitaran el vostre negoci. Aquests nous visitants solen convertir-se en clients habituals de la vostra ubicació i fer altres compres “. – Lloc web de Bitcoin of America.

Si voleu afegir un caixer automàtic de Bitcoin al vostre negoci, seguiu això enllaç i tingueu l’oportunitat d’obtenir ingressos passius de fins a 500 dòlars cada mes.

La plataforma de negociació en línia de Bitcoin of America

Tot i que els caixers automàtics de Bitcoin ofereixen les opcions més ràpides i econòmiques per comprar BTC i LTC a Bitcoin of America; els usuaris que vulguin comprar els seus actius des de la comoditat del seu ordinador o telèfon intel·ligent poden dirigir-se al lloc web de la plataforma i comprar directament BTC o LTC. La plataforma accepta la compra i venda de criptografia de transferències bancàries, transferències bancàries i targetes de dèbit prepagades.

L’opció de la tauleta Bitcoin of America

Bitcoin of America també ofereix un punt de venda directe de Bitcoin dels comerciants i quioscs. També coneguda com a opció BTC sense recepta, els caixers / tauletes financen directament BTC a la vostra cartera a canvi d’efectiu. Això redueix els errors que es produeixen en comprar BTC en línia, com ara equivocar-se amb la vostra adreça. És molt semblant a un caixer automàtic de bitcoins, però més petit i allotjat per un caixer.

Conclusió

L’auge del mercat de criptomonedes obre una porta d’entrada a empreses com Bitcoin of America per oferir opcions més ràpides i segures per comprar Bitcoin. Amb una forta estructura de compliment i regulació establerta a la plataforma, que inclou intensos procediments KYC / AML, servei d’atenció al client 24 hores al dia, 7 dies a la setmana i opcions econòmiques per comprar criptografia, Bitcoin of America és un camí a seguir per als titulars de criptografia als Estats Units..

Exempció de responsabilitat El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me