Revisió criptogràfica: comenceu avui el comerç criptogràfic en qüestió de minuts com a principiant amb la plataforma State of the Art de WhaleTank

El comerç diari al mercat de criptografia no és per a tothom, posar hores de treball davant de la pantalla, analitzar i veure els moviments dels bars i intentar prendre decisions de compra o venda pot ser molt frustrat i fins i tot produir resultats fallits, per això pot veure un nombre creixent de proveïdors de senyals en diverses plataformes, com ara Telegram, Discard, Reddit i molt més.

Després de buscar i provar molts d’aquests serveis, vam trobar el que més ens va cridar l’atenció: Whaletank.

En revisar el seu lloc web es mostra una plataforma dissenyada i segura professionalment. Integrats amb Telegram, els usuaris poden registrar-se fàcilment amb els seus telèfons intel·ligents en qüestió de segons i començar a gaudir de tots els seus serveis, que inclouen senyals a curt termini, fons de cartera, informació sobre monedes, notícies en temps real i el més recent, crida automàtica a API d’acció, que en paraules simples, els converteix en un fons de cobertura.

En aquesta revisió, examinarem algunes de les seves característiques úniques i intentarem entendre la tecnologia subjacent. Només cal que inicieu la sessió al compte, apareixerà un menú a la part esquerra que revelarà totes les funcions actuals:

Comerç automàtic:


Una solució totalment automatitzada per als senyals de Binance. Amb el seu nou servei de comerç automàtic, els membres premium poden posar tots els seus senyals de Binance en una execució automatitzada en pocs passos. El servei està funcionant durant els darrers dos mesos i es poden revisar els resultats al full de resultats de Google.

Whalefolio:

Un servei de tinença a llarg termini us proporciona una manera senzilla d’introduir l’import que voleu invertir i calcularà automàticament l’import de cada instrument que s’hauria d’incloure a la cartera de participacions. Un quadre de comandament senzill dividit en 3 parts que us mostra el punt d’entrada de l’import, la vista de fons de cada instrument i les ordres d’execució, tota la part posterior del sistema està connectada als intercanvis i proporciona les dades en temps real.

panell

resumirà tota la informació actual sobre les vostres participacions, dividida entre els senyals diaris i les participacions a llarg termini.

Portfolionews

Aquesta secció va juntament amb la funció Whalefolio, que us proporciona les notícies relacionades només amb els instruments que conté.

Senyals

En aquesta secció es resumeixen i es mostren tots els senyals, es pot veure la similitud entre ells i els senyals a llarg termini del balenari que van fer simplement una ràpida adaptació..

Whalenews

Aquesta característica es va dissenyar per recopilar dades de més de 100 fonts, entre les quals hi ha els mitjans financers més importants, com Forbes, WSJ, Bloomberg, The Telegraph, etc. També segueix entitats reguladores com SEC, FMI, FCA. I personatges importants com Donald Trump, Warren Buffet, Bill Gates i moltes més influències financeres. Fins i tot els bancs i els seus consellers delegats. Res important se us escaparà sempre que seguiu aquesta funció increïble en temps real.

Wikicoin

Les monedes Wikipedia, en aquesta secció trobareu la informació sobre cada moneda. La llista s’actualitza cada setmana amb noves monedes.

En examinar la comunitat i la plataforma de Whaletank es revela un servei molt professional, fins i tot quan el mercat de criptografia mostra alts i baixos inestables, continuen proporcionant senyals precisos evitant accions de risc i, per tant, proporcionant seguretat i confiança als seus clients..

Full de Google ROI de Whaletank http://bit.ly/whaletanksignals

Lloc web de Whaletank: http://www.whaletank.trade

El que fa que aquest canal sigui únic:

1. L’ofrena:

Or – (0,05 BTC) – subscripció de dos mesos Platinum – (0,01 BTC) – subscripció de sis mesos Diamond – (0,2 BTC) – subscripció de 24 mesos

2. Els senyals: senyals de marge – On Bybit

Els senyals regulars són conformes amb la majoria dels intercanvis (preferim Binance).

3. Els extres i funcions especials: 1. Whaletank va desenvolupar una calculadora de riscos especials per gestionar el risc (per al comerç de marges i regular)

2. Des del punt de vista educatiu, Whaletank proporciona actualitzacions del mercat i gràfics amb descripció de gairebé cada decisió que prenen.

4. Suport:

Es pot accedir de forma molt ràpida i senzilla mitjançant telegrama, també mitjançant la seva plataforma. El suport està disponible en qualsevol pàgina de l’angle superior dret.

5. Els resultats: Whaletank publica tots els seus resultats a Google Drive. enllaç: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1v1j51bispZzZhv8ST62QU3in9xhsEE1YPZLI6eWKOQ/edit?us p = drivesdk

6. Whaletank és un ecosistema únic i professional que combina una anàlisi humana i una àmplia gamma d’eines tecnològiques en temps real, per la qual cosa Whaletank pot mantenir el seu rendiment al màxim amb els canvis ràpids al mercat de criptografia. A més, els seus resultats i transparència els ajuden a escalar molt ràpidament i a desenvolupar una comunitat molt forta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me