NapBots Review: el millor robot de criptografia

Els bots de negociació automatitzats són un tema de moda en aquests dies i estan agafant força. NapBots és una plataforma de comerç algorítmica basada en el núvol que té molts atributs i admet els intercanvis de criptografia més importants.

NapBots ofereix diferents estratègies de negociació que poden ser utilitzades per comerciants pro o fins i tot per algú que no sàpiga negociar. Tota la plataforma es va desenvolupar per ser fàcil d’utilitzar. NapBots proporciona un excel·lent suport per correu electrònic, chatbot i té una comunitat molt solidària a Telegram on fins i tot el seu CEO es pren el temps per respondre i interactuar amb els membres del grup.

Puntuació del NapBots 4,5 estrelles ★★★★ ✫

Estratègies de NapBots

NapBots tracta de fer que el comerç sigui menys complicat i busca democratitzar el comerç algorítmic, centrant-se en les criptomonedes més líquides (BTC, ETH, BCH, XRP, EOS, BNB i LTC). 

Actualment subministra exposició directa a 20 estratègies de negociació algorítmiques en una atmosfera directa i lliure de riscos, amb horitzons temporals diferents. L’estratègia comercial més antiga té més de 3 anys i ha retornat més del 100% durant els darrers 12 mesos. Tot i la turbulència actual als mercats, la majoria de les estratègies de criptografia de NapBots han estat assolint nous màxims històrics recentment.


Hi ha tres tipus d’estratègies:

 • Setmanalment: operacions de baixa freqüència, obriu una posició cada setmana enfocada a captar els grans moviments del mercat.
 • Diàriament: obriu una posició cada dia, algunes d’aquestes estratègies tenen un rendiment increïble.
 • Per hores: operacions d’alta freqüència, obriu una posició cada hora.

Quins són els suports d’intercanvis criptogràfics compatibles??

La plataforma admet Binance, Bitstamp, Bitpanda Pro, Bitfinex, OKEx, BitMex, Phemex, Kraken i té previst afegir més intercanvis en breu. Aquests 8 intercanvis proporcionen tots els parells de criptografia i el volum necessari. Alguns van ser seleccionats per la seva seguretat demostrada, altres per la seva liquiditat, que és una funció comercial fonamental. Enllaçar Napbots a un intercanvi s’aconsegueix amb una simple acció. A l’intercanvi seleccionat, només heu de desenvolupar un API + Secret des del vostre compte i emplenar-lo a la plataforma de Napbots.

Preus i opcions de NapBots

napbots

NapBots té tres plans per triar:

 • Pla Plata / 7 € al mes

El pla de plata de NapBots inclou l’ús de bots de negociació setmanals amb un límit de pressupost d’1.000 euros. Tot i això, aquest pla no inclou assignació personalitzada, ni robots diaris ni setmanals.

 • Pla d’or / 39 € al mes

Aquest pla inclou estratègies setmanals i diàries amb funcions importants, com ara palanquejament, assignació personalitzada. A més, consta d’un límit pressupostari de fins a 3k euros.

 • Pla Platinum / 99 € al mes

Aquest pla permet accedir a tots els bots comercials disponibles i a totes les funcions de la plataforma.

El pla freemium de NapBots permet la simulació dels bots comercials amb diners ficticis a 0 costos.

Tots els plans tenen un límit pressupostari i, si voleu canviar més del límit, haureu de pagar una tarifa addicional.

Napbots

Com: configurar un compte amb NapBots

Establir un compte amb NapBots és fàcil. Comenceu creant un compte a la pàgina d’obertura, introduïu el vostre nom i, a continuació, doneu a NapBots l’adreça de correu electrònic que vulgueu utilitzar per al servei i trieu una contrasenya.

Quan hàgiu introduït totes les dades, haureu de comprovar la vostra safata d’entrada de correu electrònic per confirmar el compte. 

Registre del compte

Si teniu algun problema o no obteniu un correu electrònic de confirmació, consulteu la carpeta de correu brossa. A més, podeu posar-vos en contacte amb l’assistència de NapBots enviant un correu electrònic a [protegit per correu electrònic] si es requereix o unint-se al nostre Grup Telegram.

Comenceu a cotitzar amb NapBots

Quan hàgiu obert un compte a NapBots, haureu de connectar-lo al vostre intercanvi criptogràfic mitjançant l’API. Recordeu que aquesta API tindrà dret només a executar ordres i no a retirar fons, de manera que els vostres fons estaran sota el vostre control total.

Trieu els robots guanyadors

Després de connectar el vostre intercanvi criptogràfic, haureu de seleccionar les estratègies que desitgeu que el bot copiï, per exemple, BTC / ETH / USD AR podria ser una opció excel·lent. Podeu triar qualsevol estratègia que admeti el vostre pla i intercanvi de criptografia.

Validar i pagar

La selecció del pla dependrà del tipus de bots comercials que hàgiu seleccionat. 

Podeu pagar amb targeta de crèdit / dèbit o amb criptomonedes.

Després de fer el pagament, hauria d’activar-se i abonar-se immediatament al vostre compte, si pagueu amb criptografia més lentament, ja que les transaccions de la cadena de blocs d’Ethereum triguen més a validar-se aquests dies.

El comerç automatitzat té avantatges fantàstics

Els comerciants han de fer front a una gran tensió i els sistemes de negociació automatitzats poden ser de gran ajuda. A més d’estar actius tot el temps, els robots de comerç automatitzats eliminen les emocions del comerç, sent l’error més comú en els humans. Cap sistema de negociació és ideal i qualsevol tipus d’enfocament de negociació pot generar pèrdues a curt termini; la idea és que, a llarg termini, superi l’actiu subjacent..

Els robots no dormen; treballen 24/7

No és saludable estar en un terminal de negociació tot el dia. L’inversor no només es cansaria, sinó que també disminueix la possibilitat de fer grans operacions a mesura que s’estableix l’estrès i l’ansietat. Les grans institucions financeres tenen operadors que operen a tots els mercats, però el món criptogràfic no dorm, sinó que funciona 24/7.

Els bots comercials poden fer un seguiment automàtic del que està passant al mercat, així com no haver de fer cap pausa. NapBots es queda al núvol, la qual cosa implica que estan connectats a tots els intercanvis que admeten en temps real.

Pagar menys d’una tassa de cafè per tenir un assistent de comerç a temps complet sembla una bona oferta, encara que només faci un canvi cada pocs dies. Basant-se en la dimensió del compte, un únic comerç guanyador pot justificar el preu del bot cada mes i el temps estalviat per l’inversor és enorme.

NapBots és adequat per a vosaltres?

Hi ha moltes alternatives per als comerciants i inversors en criptografia que desitgen automatitzar el seu comerç. NapBots apuja absolutament el llistó i omple un nínxol; a més, no és extremadament car.

El primer que s’ha de pensar és quant canvieu i si us sentiu còmode deixant-ho tot en mans de l’algorisme. NapBots ofereix estratègies múltiples, de manera que té molt sentit experimentar amb una combinació d’assignació per reduir el risc.

A més, és realment favorable veure que els NapBots ofereixen als seus usuaris la possibilitat d’utilitzar la seva plataforma en simulacions abans de pagar-la. Podeu posar diners reals al vostre compte en qualsevol moment i actualitzar-los a la subscripció de pagament.

Feu una solució de negociació?

Hi ha moltes preocupacions sobre l’eficàcia dels sistemes de negociació automatitzats. Cal tenir en compte que hi ha diversos tipus de sistemes de negociació automatitzats disponibles, i que cadascun tindrà els seus avantatges.

El sistema que va desenvolupar NapBots és senzill i bastant senzill d’utilitzar, replicant el seu intercanvi directament al vostre intercanvi criptogràfic. L’avantatge més significatiu és que si sou un comerciant professional pot ser una gran addició al vostre negoci o si sou un noob, us pot ajudar a millorar la vostra estratègia d’inversió. També val la pena esmentar que qualsevol sistema de negociació no funcionarà tot el temps, de manera que és essencial assegurar-se que s’utilitzi regularment.

L’equip darrere de NapBots és força sòlid, confirmat per un equip de comerciants quantitatius professionals amb més de 20 anys d’R&D dissenyant estratègies comercials realitzades i fundades per gestors d’actius multimilionaris en bancs de nivell 1.

NapBots proporciona un sistema per a cada tipus d’inversor.

NapBots demostra haver creat un increïble sistema de negociació automàtic per a inversors en criptografia. Les interfícies comercials solen ser complexes, però NapBots en va crear una de fàcil i senzilla. Els usuaris nous no haurien de tenir problemes per posar-se al dia amb la plataforma NapBots i connectar-la als seus comptes d’intercanvi de criptografia. També val la pena esmentar que NapBots pot guanyar diners en condicions de mercat fluctuant, ja sigui alcista o baixista.

Pensaments finals

Si busqueu una manera d’automatitzar el vostre comerç criptogràfic, probablement NapBots sigui la millor opció. És fàcil d’utilitzar, totalment automatitzat i realitza estratègies de negociació de criptografia a casa, i es pot aturar en qualsevol moment que vulgueu.

Els algoritmes comercials que NapBots utilitza al seu sistema són probablement un dels més útils i els seus robots comercials són bastant senzills d’activar-los i desactivar-los.. 

El món del comerç criptogràfic es mou i s’expandeix ràpidament. Els robots que NapBots ha construït per als seus usuaris poden marcar la diferència per als inversors en criptografia i ajudar-los a generar beneficis malgrat la tendència del mercat..

Pros de NapBots

 • Fàcil instal·lació i interfície senzilla.
 • Un mercat de senyals domèstics.
 • Compatible amb intercanvis significatius de criptomonedes.
 • Podeu barrejar totes les estratègies i crear la vostra pròpia assignació.
 • Control total dels vostres fons.
 • Suport 24/7
 • Comunitat solidària.
 • Creat per un equip experimentat de comerciants.
 • Plataforma basada en el núvol

Consells de NapBots

 • Nova plataforma.
 • Únic mode simulador.
 • aprofitar fins a 1,5 vegades.

Enllaços importants de NapBots

Lloc web: https://www.NapBots.com

Bot de comerç criptogràfic: https://napbots.com/strategies

Telegrama: Grup Telegram.

Twitter: https://twitter.com/Napbots

Facebook: https://www.facebook.com/Napbots/

Exempció de responsabilitat El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me