Fitxes Hashrate: què és el testimoni estàndard Bitcoin Hashrate Aka BTCST?

Recentment, el testimoni Bitcoin Hashrate Standard també conegut com a testimoni BTCST, llançat a Binance Smart Chain (BSC) el 13 de desembre de 2020, va crear un gran rebombori entre els miners de criptografia. Durant la setmana passada, les “fitxes hashrate”, que garanteixen la força de treball de la prova de treball (PoW), han cobrat vida com dues de les piscines mineres més grans:Binance i Poolin – obrir el camí. En aquest article, ens centrem en el testimoni hashpower de Binance Pool,  

L’augment magnànim del preu de Bitcoin fins als 41.000 dòlars va donar lloc a una bogeria minera, ja que el hashrate de la cadena de blocs va assolir màxims històrics el 18 de gener de 2021. La demanda minera ha vist sorgir noves innovacions a l’espai criptogràfic mentre els miners intenten augmentar els seus beneficis i mantenir amunt amb el mercat de bous furiós. 

Què és el testimoni BTCST?

El testimoni Hashrate estàndard de Bitcoin, BTCST abreujat, és un testimoni col·lateralitzat per hashrate de Bitcoin, que representa cada 0,1 TH / s de potència real de mineria de Bitcoin amb una eficiència de 60 W / TH. Els miners aporten energia minera a la plataforma a canvi de nous tokens BTCST. 

El testimoni BTCST té com a objectiu aportar liquiditat al mercat miner de Bitcoin, cosa que permet a qualsevol persona tenir exposició a recompenses i potències mineres de qualsevol mida a un cost baix. L’aplicació aporta liquiditat i eficiència als mercats d’energia minera d’una manera similar a la quota GBTC de Grayscale que aporta liquiditat als inversors institucionals que vulguin invertir en Bitcoin. 


Btcst TokenGràfic que mostra el hashrate total de Bitcoin (Imatge: Blockchain.com)

A més, “aquells que no tenen potència minera simbolitzada per BTCST per protegir-se dels riscos de les fluctuacions del preu de les màquines mineres”, a publicar de Binance es llegeix. 

Els titulars de fitxes BTCST també poden optar per apostar les seves monedes per rebre distribucions diàries de recompenses mineres de Bitcoin en proporció a la quantitat aposta. 

Comprensió de l’assignació de tokens BTCST & Preu

Llançament & Assignació de token 

El token BTCST es va llançar el desembre de 2020 amb un subministrament inicial de 1.000.000 de tokens BTCST. Segons una publicació del bloc de Binance, el 4% del subministrament en circulació inicial es destinarà a Binance Launchpool i la resta es destinarà al miner inicial de tokenització. 

NB: el testimoni BTCST només es pot emetre quan els miners elegibles opten per estandarditzar i simbolitzar l’hashrate de Bitcoin. Per tant, el projecte no acull i no acollirà esdeveniments de venda públics o privats.

El límit total de subministrament de BTCST ve determinat pel total de tokens BTCST que s’apliquen a l’aplicació. A mesura que augmentin els actius gestionats, l’oferta inicial de 1.000.000 augmentarà en conseqüència, però qualsevol testimoni recentment encunyat estarà subjecte a un programa setmanal d’inversió lineal de 25 setmanes.

Historial de preus del testimoni BTCST

El testimoni BTCST es va negociar per primera vegada al mercat secundari a l’intercanvi Binance (negociació contra USDT) a un preu de llançament de 74,86 dòlars. Des de llavors, la moneda ha caigut a 65,03 dòlars, cosa que representa una disminució del 13% respecte al preu de llançament. El preu més alt de BTCST registrat és de 103,33 dòlars, segons va informar Coingecko. 

A partir del 20 de gener, hi havia un total de 64.011 fitxes BTCST a la plataforma, un equivalent hashrate de 6.401 TH / s. 

La batalla de Crypto Mining entre Binance i Poolin 

Tanmateix, Binance no és l’únic grup miner que llança el seu propi testimoni hashrate. Poolin, la segona piscina minera de Bitcoin més gran, també va anunciar el llançament del seu propi hashcoin, pBTC35A, un testimoni ERC20 que ancora 1TH / s de potència de hash de Poolin a 35 joules per TH. 

Pooling va llançar un total de 50.000 tokens pBTC35A, que representen 50.000 TH / s de potència de càlcul dels més nous miners ASIC a les instal·lacions de Poolin.. 

Les dues monedes tenen com a objectiu combatre-la en aquesta nova tendència, cosa que suma la liquiditat i l’eficiència que aporten al negoci miner de Bitcoin. Fins ara, el hashcoin de Poolin sembla tenir un avantatge respecte al testimoni BTCST de Binance en què dóna suport a les finances descentralitzades (DeFi) a través del protocol Mars recentment llançat. 

Predicció de preus BTCST: fins a quin punt pot augmentar el preu de la fitxa BTCST?

Com és habitual al mercat de criptomonedes, el preu de llançament d’un testimoni sovint és diferent del preu de mercat eficient del testimoni. Tal és el cas del preu BTCST, que està fortament sobrevalorat a preus actuals de 65 dòlars, segons alguns analistes de Bitcoin. 

Vista d’experts sobre el preu BTCST

En un tuit enviat el 13 de gener, poc després de la publicació de BTCST a Binance, Wu Blockchain, analista xinès de mineria de Bitcoin, afirma que el testimoni BTCST té un preu elevat de 73 dòlars (preu en aquell moment). Actualment cotitza a 65 dòlars i cada testimoni BTCST ancora 0,1 TH / s, un preu equivalent de 650 dòlars / TH / s es deriva de 60 W / TH. 

El dia 13 es va llançar Binance Hashcoin BTCST, que va arribar a 73 dòlars a les 19:00 hora de Pequín. Cada BTCST està ancorat a 0,1T de 60W / TH, el que equival a un sorprenent 730 $ / T. La moneda hashrate llançada per Poolin és d’uns 100 USD / T, 35 W / TH, cosa que significa que el cost de l’electricitat és inferior. pic.twitter.com/7x3Vlf9JcA

– Wu Blockchain (@WuBlockchain) 13 de gener de 2021

Actualment, el dispositiu de mineria Bitcoin més car, l’Antminer S19 PRO de Bitmain, cobra 80 dòlars / TH / s, cosa que mostra una enorme disparitat respecte a la mineria BTCST. Això podria fer que el preu de BTCST caigui a nivells “normals” durant tot l’any, ja que els miners i els usuaris troben el preu òptim per al testimoni, va dir Wu.. 

“S’espera que BTCST torni a un preu relativament normal en el futur. El preu actual està greument inflat ”.

No obstant això, un usuari argumenta que el cost de la plataforma minera només afecta una petita part del cost general de la mineria, per tant, el preu inflat de BTCST. Segons l’usuari, les fitxes BTCST actuen més com bons que donen als titulars l’oportunitat d’obtenir-ne futurs fluxos d’efectiu. 

El cost de la plataforma és una part petita i molt poc a veure. Tant pBTC35A com BTCST funcionen més com a bons, els que liciten estan mirant els fluxos d’efectiu futurs. BTCST és aproximadament 1/10 de la taxa de hash de pBTC35A-. Només FYI.

– Sir Dotler Ethington (@DotGoDdotEth) 13 de gener de 2021

Una divisió entre miners i propietaris de BTCST

El preu és sens dubte un punt crucial a centrar-se a l’hora d’analitzar aquestes fitxes hashrate, més encara que afecta la distribució global de les fitxes. 

Un desafiament inherent per a les fitxes / contractes de fortalesa és aconseguir que els miners venguin en un mercat alcista i aconseguir que els especuladors comprin en un mercat baixista.

– Leo ⛏ (@Leorzhang) 13 de gener de 2021

Un augment del preu de la BTCST durant els mercats borsaris podria veure com els miners es neguessin a vendre les seves fitxes, reduint encara més l’oferta, mentre que en un moment baixista hi hauria una barrera per vendre els titulars. 

Llegiu també: Bull Run augmenta la mania de token Hashrate, Binance Hashcoin [BTCST] i fitxes Poolin que es venen a preus inflats

Portar el joc a prova de treball

Com s’ha al·ludit, el testimoni BTCST reuneix les qualitats de l’aposta i el mecanisme de consens de prova de treball a través de la seva plataforma. A continuació, comentem com podeu guanyar, comprar i apostar el testimoni BTCST. 

Com comprar BTCST?

Actualment, el testimoni BTCST només està disponible a Binance Exchange. L’intercanvi va llançar tres parells comercials, a saber BTCST / BTC, BTCST / BUSD i BTCST / USDT el 13 de gener. 

Com apostar BTCST?

Durant el Launchpool període, els usuaris que van apostar per les seves fitxes Binance Coin (BNB), Bitcoin (BTC) o Binance USD (BUSD) a la piscina van obtenir fitxes BTCST. Aquí teniu la guia sobre com començar a apostar.

Què és el futur del preu BTCST?

De moment, el preu de la BTCST encara està molt sobrevalorat i potser ens dirigirem a un “inventari instantani” segons Leo Zhang, fundador d’Anicca Research. Els cicles miners solen presentar-se en quatre etapes arquetípiques, afectades principalment per la taxa de variació de preus de BTC i la taxa de variació de l’hashrate. 

I, per descomptat, a la mineria hi ha més que tendències de bull and bear, en funció de la taxa de variació de preus i de la taxa de canvi d’hashrate, podem identificar quatre fases arquetípiques: pic.twitter.com/tdIlHQE5ZL

– Leo ⛏ (@Leorzhang) 13 de gener de 2021

Amb el preu del miner més car que costa 80 dòlars / t, Colin Wu espera que el preu de les fitxes de potència, específicament BTCST baixi a rangs “normals” en el futur. 

“S’espera que BTCST torni a un preu relativament normal en el futur”, va dir Wu. “El preu actual està greument inflat”.

Conclusió

En veure el creixement de la mineria i el preu de les criptomonedes, les dues fitxes de potència de seguretat hauran de ser seguides per una multitud d’altres projectes en el futur. Tanmateix, hi ha la probabilitat que els preus s’inflin a mesura que el mercat s’afanyi a aconseguir un tros de les fitxes de poder de hash.

Preguntes freqüents 

  1. Què és el token Hashrate estàndard de Bitcoin (BTCST)?

El testimoni BTCST es basa en la cadena intel·ligent Binance garantida per 0,1 TH / s de potència minera de Bitcoin del món real.

  1. Quants BTCST hi ha en circulació?

Es va llançar un subministrament inicial de fitxes de 1.000.000 de tokens BTCST. El subministrament total en circulació inclourà recompenses mineres que superaran el subministrament inicial de tokens. 

  1. Es controla el contracte intel·ligent BTCST?

Sí. BTCST ha passat l’escrutini de CertiK, una de les principals empreses mundials de seguretat en cadenes de blocs, que va obtenir un 98 sobre 100 en una auditoria de seguretat.

Exempció de responsabilitat El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me