Darb Finance Review: un ambiciós ecosistema d’inversió criptogràfica

La indústria de les criptomonedes ha aconseguit enormes assoliments en els darrers deu anys. Malgrat això, encara és massa complicat invertir per a milions de persones. També està ple d’obstacles de seguretat que dissuadeixen moltes institucions de prendre-ho seriosament.

Afortunadament, tots aquests problemes podrien acabar aviat si l’inici de blockchain Darb Finance té èxit en la seva missió de simplificar el procés d’inversió criptogràfica per a tothom. La companyia ja ha identificat els principals problemes que afecten la indústria criptogràfica de la següent manera:

 • Intercanvis de criptografia mal dissenyats
 • Atenció al client ineficient per als comerciants
 • Seguretat web deficient
 • Carteres criptogràfiques excessivament grans
 • Carteres incompatibles amb diverses monedes
 • Corbes d’aprenentatge fortes amb la majoria de projectes de criptografia
 • Suport en idioma limitat

Darb Finance: una solució única per a inversions criptogràfiques

Darb és un ecosistema complet per a tot el que té a veure amb les criptomonedes. Inclou una plataforma de comerç altcoin, una cartera de diverses cadenes i un testimoni mitjançant el qual els inversors poden obtenir ingressos passius. També presenta un llançador on els propers projectes de criptografia poden promoure els seus serveis.

Malgrat els nombrosos serveis, Darb Finance es considera una porta d’entrada al món de la cadena de blocs. Centra els seus serveis a simplificar tot el procés d’inversió en blockchain. També té previst tractar problemes vitals com la seguretat, la manca d’escalabilitat, la velocitat lenta i les interfícies web inutilitzables.


Per mostrar el seu compromís, Darb Finance utilitza un motor de concordança de comandes ràpid que pot gestionar 3,7 milions de comandes per segon. Això el converteix en un dels motors de negociació més ràpids que hi ha, més ràpid que MasterCard, Visa i la majoria d’intercanvis criptogràfics.

Darb també és una plataforma segura. A més de construir-se amb estàndards de seguretat d’última generació, també s’audita regularment i es comprova si hi ha vulnerabilitats. Per garantir que els inversors també es mantinguin segurs, la xarxa us permet protegir les vostres dades i criptografies mitjançant una gran quantitat de paràmetres de privadesa. Això inclou:

 • Autenticació de dos factors
 • Verificació per correu electrònic
 • Contrasenyes
 • Codis antifishing
 • Inici de sessió únic del navegador
 • Recordant adreces IP segures

El Llibre Blanc de Finances del DARB

Cap projecte de blockchain no s’ha completat mai sense un llibre blanc detallat per resumir els seus serveis. Darb Finance presenta un elaborat llibre blanc de 29 pàgines que proporciona informació de fons sobre els creadors del projecte, els objectius del projecte i com s’aconseguiran.

El llibre blanc descriu Darb com una “plataforma professional que serà la porta d’entrada al món de la cadena de blocs per a persones de tot el món”. Continuarà descrivint el grup objectiu de Darb com a tothom interessat en la criptografia. Això significa que no limitarà els seus esforços de màrqueting només als inversors amb coneixements de blockchain.

Per ser més precisos sobre els serveis de la xarxa, aquests són alguns dels serveis que es descriuen al seu llibre blanc:

 • Un intercanvi de comerç criptogràfic i FIAT en funcionament
 • Una cartera global per a altcoins i fitxes IEO / ICO
 • Una plataforma de gestió de carteres
 • FIAT al terminal de criptografia per ajudar els inversors per primera vegada a incorporar-se amb criptografia sense esforç
 • Comptes de comerç social per a principiants
 • Canal de mitjans actualitzat periòdicament amb notícies criptogràfiques i tendències socioeconòmiques

Per descomptat, alguns dels serveis ressaltats anteriorment els ofereixen moltes altres empreses. Darb Finance destaca per proporcionar aquests avantatges als seus clients:

 • Possibilitat de dipositar i retirar diners en efectiu o criptografia de FIAT
 • Llançador IEO per promoure els propers projectes de criptografia
 • Suport multilingüe per arribar al món amb més eficàcia
 • Comissions de negociació impressionantment baixes: 0,05% per als creadors de mercats i 0,15% per als compradors
 • Regulat i amb llicència per oferir tranquil·litat als comerciants
 • El testimoni Darb IEO com a actiu d’inversió
 • Prova d’oficis
 • Programa d’afiliació que permet als clients guanyar diners remetent als seus amics

L’equip darrere de Darb Finance

DARB està format per 12 membres de l’equip i un grapat de socis i assessors. La companyia afirma que els seus professionals són una família que no només treballa junts, sinó que també es manté en contacte. A continuació es mostren els membres i assessors més destacats:

Hubert Krawczyk– (CEO). Hubert prové d’una formació en gestió de projectes, però també està format en anàlisis tècniques i empresarials. Ha participat en molts projectes de criptografia, inclosa la primera empresa de ciències de dades amb seu a Polònia.

Lukas Miller– (CTO). Miller, desenvolupador web complet i analista de sistemes empresarials, Miller supervisa tots els projectes tècnics de Darb. Anteriorment, ha llançat aplicacions basades en web i, per tant, té l’experiència necessària per ajudar a Darb a dissenyar plataformes estables.

Szymon Kot— (executiu de màrqueting). Després d’haver portat diverses empreses a l’èxit comercial, Kot té el coneixement i l’experiència necessaris per promocionar Darb al món. També ha estat cap de projecte com a expert en desenvolupament de negocis d’un programa de televisió.

Piotr Galka-(Advocat). Piotr és l’assessor jurídic principal de Darb en matèria de regulació, inversió, incorporació i gestió de serveis de criptomoneda de les empreses. És un gran complement a l’equip de l’empresa, ara que ofereix una àmplia llista de serveis.

L’Autoritat de Serveis Financers de Malta (MFSA) —La MFSA és un regulador de renom a Europa. Regula els serveis financers de DARB per garantir la seva professionalitat i segueix estrictes pautes financeres i de gestió de dades.

Model de negoci: DARB Tokens

El testimoni Darb és una moneda que unifica tot l’ecosistema Darb Finance. És un testimoni d’utilitat ERC23 per disseny. Es pot utilitzar com a moneda base a la borsa de negociació Darb. Els inversors també el poden comprar i vendre com a inversió o negociar a Darb i rebre’l com a recompensa.

En ser un testimoni ERC23, Darb té accés als contractes intel·ligents d’Ethereum. La xarxa utilitza aquests contractes per determinar quantes fitxes s’hauran de donar tant als creadors de mercat com als que prenen. Els creadors reben el 65% de les fitxes ofertes, mentre que els compradors reben el 35% restant.

Per preparar-se per a la inflació del mercat, Darb diu que no sempre cedirà la mateixa porció de fitxes als comerciants. En lloc d’això, compartirà fitxes en etapes dividides en percentatges a mesura que les persones minin les fitxes. Amb el primer 10%, l’empresa adjudicarà el 35% dels seus ingressos diaris als comerciants. A continuació, augmentarà al 40%, 45% i 50% en les etapes finals de l’explotació de les seves fitxes.

Tot i això, en els tokens DARB, realitzen diversos serveis útils. S’utilitzen per:

 • Repartiment d’ingressos: aquest és el propòsit principal del testimoni. S’utilitzaran per premiar els comerciants diaris.
 • Privilegi de participar a les enquestes: Darb realitza enquestes regularment per obtenir suggeriments i idees dels comerciants. Tot i això, només poden participar en aquestes enquestes aquells amb fitxes Darb.
 • Uneix-te al consell assessor: si compreu suficients fitxes per superar els 50 principals inversors de Darb, obtindreu un lloc al consell assessor de la companyia. A continuació, podeu compartir els vostres suggeriments sobre com millorar l’empresa durant un mes.
 • Prioritat en atenció al client i verificació KYC: els titulars de tokens rebran assistència al client dedicada i es prioritzarà la seva verificació KYC. Això pretén animar més gent a comprar fitxes Darb.
 • Privilegi per guanyar amb el comerç de còpies: si compres fitxes DARB, podreu aprendre dels millors comerciants i fins i tot copiar-ne els moviments.

Comissions de negociació

El finançament DARB no imposa cap comissió pels dipòsits. Per negociar, la companyia ajusta els seus càrrecs segons el vostre volum de negociació mensual. Com a tal, podríeu fer una operació amb una quota del 0,05% aquest mes i del 0,015% el mes que ve. A continuació es mostra un resum dels càrrecs.

Nivell Import (BTC) Creador (%) Assumidor (%)
General <100 0,05 0,2
VIP I 100-500 0,045 0,2
VIP II 501-4499 0,04 0,15
VIP III 4500-9999 0,035 0,14
VIP IV 10.000-19.999 0,03 0,12
VIP V 20K-39.999 0,035 0,1
VIP VI 40K-79.999 0,020 0,08
VIP VII 80K-149.999 0,015 0,06
VIP VIII 150K- 0,01 0,04

Per a les retirades, la tarifa i el límit mínim de retirada varien d’una criptografia a l’altra. Bitcoin, per exemple, atrau un càrrec de 0,001 BTC i un límit de 0,002 BTC. Podeu retirar un mínim d’un testimoni DARB, 0,02 ETH i un XRP. Si escolliu l’efectiu de Fiat, podeu retirar fins a 5 € o 1 $ sense cap cost.

Acceptació de la comunitat

DARB finance valora les xarxes de xarxes socials i té comptes a totes les plataformes populars. L’empresa compta amb més de 5.000 seguidors d’Instagram, el seu compte de xarxes socials amb millor rendiment. L’equip de la xarxa també està actiu a Twitter, Facebook, Medium i Reddit.

Una nota per als inversors

DARB Finance és un projecte ambiciós. Però, com es diu, l’ambició no té preu. Si l’equip de DARB treballa dur per oferir una excel·lent plataforma comercial, una cartera segura i mantenir-se fidel a les seves promeses, sens dubte podria volar cap a la lluna i cap enrere.

L’empresa ofereix un ampli catàleg de serveis. Però, el més important, està decidit a proporcionar una porta d’entrada a la gent per invertir en criptografia ràpida i sense problemes. Si ho aconsegueix, Darb Finance podria guanyar una enorme base de fans a tot el món.

Les seves comissions comercials són ridículament baixes, és a dir, els comerciants tenen una raó per negociar a la plataforma. També premia els creadors i els compradors del mercat, que els permet guanyar diners tant si compren com si venen criptografia. A més, l’equip de Darb Finance és càlid i està disponible per ajudar els comerciants les 24 hores, els 7 dies de la setmana, cosa que pot ajudar a fer que tothom se senti benvingut a la xarxa..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me