CyberVein Review: una xarxa de distribució de dades descentralitzada

Interconnexió de les dades que gestionen el món!

En un mar ple de projectes de blockchain centrats en les dades, CyberVein ha d’estar fent alguna cosa bé perquè el seu testimoni (CVT) cridi tanta atenció. Precisament, ha estat una de les monedes amb més creixement el 2020, sovint guanyant valor mentre les fitxes similars cauen en picat.

En aquesta revisió, però, no ens centrarem només en el testimoni CyberVein. En el seu lloc, estem examinant en profunditat tot el projecte CyberVein per esbrinar de què es tracta. Més important encara, exploreu les funcions i els serveis, distingint-lo de desenes de projectes similars.

CyberVein: una visió general

CyberVein va començar com un projecte d’una fundació sense ànim de lucre amb seu a Singapur, anomenada CV Technology Foundation, el 2017. Després, la Universitat de Zhejiang de la Xina es va interessar i va finançar el projecte per ajudar a crear una solució de gestió de dades el 2018. La universitat va establir un centre de recerca conjuntament amb CyberVein anomenada Universitat de Zhejiang-CyberVein R&Centre D. Dit això, CyberVein és un projecte de blockchain centrat en la descentralització de l’emmagatzematge de dades tant per a empreses públiques com privades. Proporciona una plataforma on la informació es pot comprar o compartir lliurement de forma ràpida i segura.


CyberVein té la missió de fer creïbles les dades de la mateixa manera que Bitcoin va fer creïbles les transaccions o com Ethereum va fer creïbles els codis.

Casos d’ús il·limitats

Una plataforma que permeti als usuaris compartir dades de manera privada no és una novetat al món de la cadena de blocs. Tot i això, CyberVein té alguns casos d’ús força interessants que podrien canviar la manera com el món interactua amb les dades:

 • Bases de dades immutables

Gràcies a la cadena de blocs, ara la gent pot compartir informació d’una manera que no es pot canviar. CyberVein fa èmfasi en el nivell de transparència del seu sistema en assenyalar que ni tan sols l’equip de l’empresa pot alterar la informació.

Tenint en compte la immutabilitat, la xarxa destaca com un dels millors llocs on les empreses poden intercanviar dades de manera transparent. Precisament, una empresa pot comprar o vendre productes sabent que no hi ha possibilitats de ser manipulada.

 • Bases de dades interconnectades

Les bases de dades de CyberVein es construeixen de forma independent, tot i que són fàcils de connectar d’una entitat a l’altra. D’aquesta manera, són fàcils de fer referència, obtenir ingressos i autenticar-se en qualsevol moment concret.

La interconnectivitat és un aspecte crucial dels sistemes de bases de dades. Però la majoria de les empreses tenen poques maneres de compartir les seves bases de dades de forma segura, almenys fins que CyberVein no hagi presentat una solució.

 • Records a prova de temps

Les dades compartides a través de CyberVein no tenen data de caducitat. Això significa que les empreses també poden utilitzar la plataforma per accedir a estats anteriors de les seves dades quan ho necessitin. Afortunadament, també està construït de manera que l’accés a les dades sigui ràpid i senzill.

 • Prevenció de l’explosió de dades

Segons els experts, la majoria de les empreses actuals tenen tantes dades que no poden fer-hi front. Pitjor encara, continuen registrant més informació cada dia i es preveu que això continuï succeint indefinidament.

CyberVein, en virtut de donar suport a una escalabilitat infinita, pot resoldre el problema de l’explosió de dades per a empreses i empreses analítiques. I com que ofereix seguretat hermètica i accés ràpid, aquestes empreses ja no s’han de preocupar per l’emmagatzematge de dades.

Per ser precisos, CyberVein ajuda a prevenir l’explosió de dades mitjançant l’ús d’espais d’emmagatzematge de dades inactius. L’espai en disc, per descomptat, prové de col·laboradors independents que també poden compartir part de la seva amplada de banda i GPU.

 • Informació incentivadora

CyberVein té una característica exclusiva que permet als usuaris i a les institucions compartir dades per als tokens CVT. Els col·laboradors de dades cobren el seu espai en disc mentre que les empreses i els investigadors obtenen enormes volums d’informació necessària.

La tecnologia que alimenta CyberVein

CyberVein fa servir tres tecnologies per proporcionar la solució quant a l’emmagatzematge, gestió i monetització de dades: DAG, blockchain i Intel·ligència artificial

Definició DAG

DAG és l’abreviació de gràfics acíclics dirigits. S’utilitza per estructurar les dades de forma topològica però sense les limitacions de Bitcoin ni els problemes d’escalabilitat d’Ethereum. Emmagatzema cronològicament dades, per això s’està popularitzant en indústries que recopilen, analitzen i emmagatzemen enormes volums d’informació.

El llibre major de CyberVein

CyberVein aplica blockchain per aplicar la immutabilitat i reforçar la seguretat del seu sistema. Ofereix contractes intel·ligents interconnectats i transaccions lliures de confiança.

De manera similar a totes les cadenes de blocs totalment descentralitzades, CyberVein utilitza una xarxa de nodes completa per mantenir la seva plataforma en funcionament. Quan els usuaris necessiten canviar files o crear les columnes necessàries, les seves accions són mediades per la cadena de blocs.

Intel · ligència artificial

Les persones i les empreses són més conscients dels seus drets a la privadesa de dades que mai. Els governs també han estat intervenint per garantir que les empreses es facin responsables sempre que recopilin informació de la gent.

Per garantir que les dades s’utilitzen de manera adequada, CyberVein utilitza la IA, específicament l’aprenentatge federat, per:

 • Permetre la formació local de models de dades, on es combinin els resultats de la formació de models de dades de cada participant, per obtenir un resultat millor per a cada participant;
 • Permetre als participants obtenir accessibilitat a altres conjunts de dades i millorar els resultats de modelització;
 • Permetre que la xarxa utilitzi les dades rellevants sense comprometre els problemes de privadesa i seguretat de les dades;

Convencionalment, les empreses combinen les seves bases de dades per formar una gran base de dades i després poden utilitzar les dades per formar models d’IA.

El procés és extenuant, requereix molt de temps i suposa un desafiament legal. Amb l’aprenentatge federal de CyberVein, les empreses de dades no necessiten revelar les seves valuoses bases de dades. En lloc d’això, poden utilitzar un sistema de matriu etiquetat per formar models de manera eficaç.

Indústries que poden treure profit de CyberVein

Per descomptat, els casos d’ús de CyberVein s’apliquen a multitud d’empreses i institucions.

 • Gestió de la cadena de subministrament

Mitjançant l’ús de la solució de CyberVein, els participants a la cadena de subministrament poden tenir crèdits repartits sobre ells, on l’empresa central o els bancs poden ajudar a finançar els proveïdors. En descentralitzar el procés, no només estalvien temps per a totes les parts, sinó que també milloren l’eficiència.

 • Mèdic

Per a molts hospitals, les seves dades sovint no es comparteixen amb ningú, cosa que dificulta el procés per aconseguir un millor diagnòstic o plans de tractament. L’obtenció de dades i el procés d’estructuració de les dades és costós i requereix molt de temps. Per solucionar aquest problema, CyberVein proposa l’ús de la seva tecnologia d’aprenentatge federal per utilitzar les dades dels diferents hospitals sense comprometre els problemes de privadesa de les dades.

 • Recerca

De nou, les institucions de recerca requereixen gran quantitat de dades per a les seves investigacions. Aquestes dades solen ser inaccessibles o costoses d’obtenir, cosa que limitava la velocitat dels processos de recerca. La solució de CyberVein permet que les institucions de recerca puguin aprofitar més fonts de dades i conjunts de dades, i millora el procés d’investigació utilitzant els models de resultats de l’aprenentatge federat. Això ajudarà en gran mesura a desenvolupaments com el desenvolupament de medicaments mèdics o la investigació de malalties i altres tipus d’investigacions.

CyberVein: testimoni CVT

CyberVein no es centra només en resoldre les necessitats d’emmagatzematge de dades. També està dissenyat per ajudar els col·laboradors a obtenir ingressos de la seva informació mitjançant el testimoni CVT. CyberVein utilitza contractes intel·ligents per facilitar les transaccions. Com a resultat, els col·laboradors no s’han de preocupar de no cobrar. Per altra banda, els compradors poden estar segurs que rebran la informació que necessiten en els imports adequats.

A més de negociar, CVT també és la moneda que s’utilitza per a la resta de transaccions de la xarxa CyberVein. Per exemple, les empreses investigadores que vulguin tocar l’espai en disc de la GPU proporcionat pels col·laboradors hauran de pagar-ho mitjançant CVT. Al seu torn, els proveïdors es paguen en funció de la quantitat d’espai en disc que ofereixen.

Prova de contribució (POC)

CyberVein utilitza el mecanisme de consens Prova de contribució per incentivar els participants. POC és una alternativa més ràpida i energètica al consens de prova de treball (POW) que utilitzen alguns projectes de blockchain. Amb POC, els nodes verificen les transaccions i el col·laborador rebrà el testimoni CVT en funció dels recursos que hagin aportat:

 • Els usuaris que carreguen dades carreguen informació, però paguen una tarifa en funció de l’espai d’emmagatzematge utilitzat; la quota va als col·laboradors de l’espai d’emmagatzematge.
 • L’adquirent de dades pot intercanviar les dades que necessita obtenint el permís del propietari de les dades i també paga una tarifa mitjançant els tokens CVT.
 • També es poden utilitzar altres recursos, com ara amplada de banda i GPU, la quota depèn de la quantitat de recursos que s’utilitzin i la quota es destinarà als contribuents dels recursos

Conclusió

CyberVein és una plataforma descentralitzada dissenyada per unificar l’emmagatzematge, la gestió i la monetització de dades a través de les tecnologies blockchain, DAG i AI, que resol els problemes amb problemes d’escalabilitat, velocitat i privadesa.

Amb l’ajut de contractes intel·ligents i els seus tokens CVT, CyberVein espera que el seu sistema pugui proporcionar una solució única per a tots els problemes relacionats amb les dades. Fem que les dades siguin creïbles!

CVT apareix actualment a Bittrex Global, OKEx, HitBTC, ZG-Top i BitZ.

 Twitter: https://twitter.com/CyberVeinGroup

Facebook: https://www.facebook.com/cyberveinteam/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/13692190/

Reddit: https://www.reddit.com/r/CyberVeinOfficial/

Telegrama: https://t.me/CyberVeinCommunity

Correu electrònic: [protegit per correu electrònic]

Exempció de responsabilitat El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me