Club Swan Review: una bonica aplicació per comprar, emmagatzemar i gastar criptografia

A hores d’ara, la criptografia és força popular a tot el món. Des de cafeteries als EUA fins a restaurants japonesos, universitats brasileres i centres comercials de tot el món, hi ha molts llocs on gastar la seva criptografia. 

Amb l’ajuda de Club Swan, gastar el vostre Bitcoin i altres criptomonedes és molt més convenient. Club Swan facilita l’accés als vostres fons més ràpidament amb un procés d’inscripció de 5 minuts o menys, carteres de divises múltiples, criptografia en efectiu en minuts i una targeta de pagament acceptada mundialment. 

Contents

Visió general del Club Swan

Club Cigne és un innovador proveïdor de serveis de subscripció a l’estil de vida que ofereix comptes amigables amb criptografia, descomptes de viatges i altres avantatges de membres per augmentar la qualitat de vida i l’estat financer dels membres. 

clubswan


Ofereixen estàndards de serveis d’alta qualitat als seus membres de tot el món. La plataforma fa que els serveis financers i la vida siguin molt més còmodes. Club Swan també ofereix serveis de consergeria les 24 hores del dia, serveis de compres globals, viatges amb descompte i suporta carteres criptogràfiques.

Atenció al client les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana 

Els membres tenen accés a un equip assistent que funciona les 24 hores del dia per ajudar-los en les seves consultes i necessitats. Els seus agents d’atenció al client estan disponibles en diversos idiomes. També es pot accedir fàcilment a l’equip mitjançant l’aplicació Android o iOS o a través del seu portal de membres fàcil de navegar.  

L’equip està disponible per donar suport a les sol·licituds dels membres, així com per donar suport a qualsevol pregunta sobre la plataforma i els processos. Amb especialistes en tots els temes, els membres tenen la garantia d’obtenir les millors tarifes de viatges i descans, assistència de compres i enviament i molt més. 

 A les rampes

Club Cigne la pertinença us permet gestionar prop de vuit criptomonedes, entre elles BTC, ETH, LTC, BCH i molt més, tot en un sol compte. Podeu convertir de forma ràpida i eficaç el vostre cripto a fiat o a altres formats de criptografia en passos senzills. 

Facilita la conversió de criptografia a fiat, criptografia a criptografia i fiat a criptografia. Amb més de mil milions de dòlars liquidats per als seus membres, és fàcil comprar, vendre o intercanviar totes les criptomonedes. El que el fa únic dels seus competidors és la targeta de pagament que facilita els pagaments a nivell mundial.

Targeta física

Els membres reben una targeta de pagament que podeu recarregar amb un Fiat que trieu. La bellesa d’aquesta característica és que els membres entenen el funcionament de la targeta en comparació amb la criptografia comercial, que implica adreces xifrades llargues, que poden resultar una mica complicades i intimidadores.. 

L’ús d’una targeta física que us permet recarregar la vostra cartera de criptografia i liquidar-la en qüestió de minuts, reduint fàcilment la bretxa entre criptografia i fiat. Els membres tindran accés als seus actius financers en qualsevol moment i en qualsevol lloc amb la flexibilitat de realitzar compres en línia o en botigues que acceptin pagaments amb targeta. La targeta de pagament es lliura en qüestió de dies per als membres elegibles.

Plans de viatge

Club Swan és una plataforma de pertinença a l’estil de vida global que ofereix als seus membres l’oportunitat de viatjar pel món. Amb avantatges exclusius de viatges, podeu obtenir un descompte del 40% per a la reserva de viatges mitjançant la targeta de membre del Club Swan. 

Amb Club Swan, els membres poden estalviar fins a 500 dòlars en un sol viatge, inclosos els pagaments a l’hotel, el vol i el transport. Podeu reservar el vostre hotel directament a través de l’equip de suport virtual del Club Swan 24/7 per garantir les millors tarifes. 

Un membre també pot optar per treballar amb l’equip d’assistència en viatges per obtenir grans ofertes de luxe a l’engròs i propietats de confort. Deixeu que l’especialista d’atenció al client de confiança s’encarregui de tots els detalls del viatge i estalvieu el diner addicional.

Comissions & Bonificacions

Club Cigne té un programa de referències molt atractiu que permet als seus membres obtenir comissions i bonificacions per les derivacions que facin. Rebreu una comissió per referir-vos a una família, un amic o qualsevol contacte de la vostra xarxa que es converteixi en membre. 

La comissió es paga en un termini de 14 dies després que la vostra referència hagi completat els requisits d’activació de la subscripció i la comissió s’envia directament al vostre compte..

Assistència i assistència a les compres

Aquesta funció permet als membres detallar els béns o serveis que volen i pagar-los directament des del seu compte del Club Swan. Hi ha un equip que procurarà l’article i l’haurà enviat a qualsevol destinació del món. Com a equip dedicat, ho són i, al vostre servei, cap petició és massa petita ni gran perquè l’equip de suport pugui fer-ho.

Seguretat

Atès que els fons són un tema força sensible que pot invocar emocions elevades, Club Swan ha considerat la seguretat dels vostres fons. Gestioneu fàcilment els vostres fons a través de diverses monedes fiduciàries en un compte segur. 

Els membres poden utilitzar el seu compte Club Swan per fer pagaments electrònics segurs a empreses, amics i contactes. Per millorar la seguretat, els actius dels membres s’agrupen en un compte segur i fiable. Podeu fer servir diners a la cartera per pagar els serveis de l’aplicació segura.

Membres

Club Swan té membres a més de 80 països i hi ha quatre nivells de membres que permeten als membres seleccionar la millor solució que els convingui. Tots els nivells de membres tenen el seu propi conjunt de beneficis. 

Aquests són els nivells de pertinença:

∙ Arrencador

∙ Premier 

∙ VIP

∙ President

Prestació del servei financer

Amb aquesta subscripció, es pot accedir a una targeta de pagament acceptada mundialment emesa en USD, GBP o EUR, que es pot carregar diàriament i admet les retirades diàries de caixers automàtics, tot i que amb un límit diari màxim. 

Aquest nivell de pertinença us permet fer pagaments a tot el món amb l’ajut de l’assistència global 24/7, l’equip que opera en diversos idiomes. Les targetes de pagament s’envien mitjançant DHL.   

Carteres criptogràfiques

L’aplicació admet múltiples criptomonedes, incloses BTC, ETH, BCH i XRP.

Liquidació

Els membres poden liquidar instantàniament les seves criptomonedes a fiat i viceversa a un preu de liquidació raonable.

Avantatges personals i d’estil de vida

Aquest nivell de pertinença us permet gaudir dels avantatges següents:

∙ Compres personals

∙ Menjador VIP

∙ Adquisició de productes de luxe

∙ Accés a esdeveniments

Assistance Assistència en diversos idiomes

∙ Festes privades 

∙ Equip de consergeria les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana

∙ Assistència telefònica dedicada

Avantatges exclusius de viatge

Els membres tenen garanties de tarifes baixes amb descomptes de fins a un 40%. Altres avantatges accessibles en aquest nivell de pertinença són:

∙ Lloguer de cotxes exòtics

∙ Especialista en viatges en grup corporatiu

∙ Iot privat i aviació, i

∙ Trasllat a l’aeroport de Black Car

Concloure

Club Swan és un membre de Crypto friendly dissenyat per resoldre el principal repte de Crypto: la usabilitat de la vida real. Soluciona el problema mitjançant un programa d’adhesió en què dipositeu el vostre xifratge i rebreu l’efectiu que podríeu utilitzar per comprar, reservar vols o comprar gairebé qualsevol altra cosa.. 

Exempcions de responsabilitat: 
S’apliquen els termes i condicions. Visita www.clubswan.com per obtenir més informació sobre els requisits d’elegibilitat. 
∙       Els serveis de diners electrònics i targetes els proporciona exclusivament Nvayo Limited, registrada a Anglaterra (núm. 06035209) amb domicili social a l’1 King William Street, Londres EC4N 7AF, Regne Unit. Nvayo Limited està autoritzada per la FCA segons el Reglament de diners electrònics de 2011 (núm. 900005). Nvayo Limited no admet cap activitat de criptomonedes ni actius de criptografia. Els actius digitals rebuts en relació amb transaccions de criptomoneda no es protegiran de conformitat amb el Reglament del 2011 sobre el diner electrònic del Regne Unit.
∙       Els productes i serveis d’estil de vida i criptomonedes els proporciona AU Card Limited, registrada a Anglaterra (núm. 09037718), amb domicili social a l’1 King William Street, Londres EC4N 7AF, Regne Unit. El Servei d’Ombudsman Financer o el Règim de Compensació de Serveis Financers no s’apliquen a les activitats de criptoactius desenvolupades per AU Card Limited (dba Club Swan).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me