Bitopia: fer un cop més gran del vostre dòlar

Durant els darrers anys, Robo Advisory i Intel·ligència Artificial han canviat les perspectives de les empreses tradicionals de gestió de riqueses i inversions. Aquests nous entrants a la indústria inversora mil·lenària van fer que la indústria estigués més orientada a la investigació i als processos que a la base de les tripes.

Tot i que ara els gestors de riquesa gaudeixen dels avantatges de la tecnologia per assessorar els seus clients en instruments d’inversió tradicionals, com ara accions i bons, no molts han estat capaços d’aportar-li criptomoneda. Amb evidents obstacles com la volatilitat i la divergència de preus respecte als fonaments, la cartografia d’algoritmes complexos ha estat l’obstacle més gran per als jugadors que han intentat integrar la tecnologia en la predicció de preus de criptografia. Una empresa que ha tingut èxit en integrar Robo Advisory a la inversió en criptomoneda és Bitopia.

Bitopia -Una introducció

Bitopia es presenta com un servei automatitzat de gestió de carteres que utilitza un conjunt complex de regles i algoritmes per seleccionar i seleccionar carteres d’inversió adequades en funció de la gana i els terminis de risc dels inversors. Diferenciant-se dels seus competidors i assessors de Robo, els usuaris de Bitopia, comercialitzen múltiples productes d’inversió en una plataforma de corretatge mitjançant les eines i el programari algorítmic disponibles que Bitopia proporciona.  

Productes oferts


Bitopia entén la diversa necessitat dels inversors i ha integrat diversos instruments d’inversió en una plataforma. Actualment, la plataforma permet a l’inversor negociar divises, criptomonedes i CFD en un sol lloc amb un mateix compte. L’equip darrere de Bitopia entén que el comerç de CFD és cada vegada més popular perquè els comerciants volen tenir més control sobre el moviment de preus i tenen la possibilitat d’entrar i sortir fàcilment dels mercats sota demanda, cosa que dóna la possibilitat d’introduir operacions d’alta freqüència i altres tipus de negociació. algorismes per negociar els comptes en nom dels clients.

Bitopia: diferencials clau

En oferir aquesta combinació d’instruments d’inversió, Bitopia es converteix en la primera empresa que combina aquests dos mons entre ells, permetent així als clients minoristes negociar criptos, divises i CFD mitjançant algoritmes comercials, en funció dels seus objectius i preferències d’inversió, com ara capacitats d’inversió, tolerància al risc, objectius a llarg i curt termini, etc..

A part de la plataforma multiinversió, Bitopia ofereix algunes funcions úniques

  • La interfície d’usuari és extremadament fàcil, cosa que enriqueix l’experiència de l’usuari i facilita entendre on s’inverteixen els seus diners i també l’ajuda a controlar la seva exposició en funció del seu perfil de risc.
  • A diferència dels seus competidors que cobren grans comissions pels comptes gestionats, Bitopia recomana i crea carteres mitjançant algorismes sofisticats sense comissions mensuals
  • Bitopia no té fons ni els toca. Els fons es mantenen als comptes personals dels usuaris que tenen els intermediaris. L’usuari té un control complet sobre el seu compte i pot iniciar sessió i veure, canviar o retirar fons de la seva cartera en qualsevol moment directament amb l’agent.  
  • Els algoritmes Bitopia estan dissenyats superiorment per fer una varietat de tècniques diferents basades en les condicions del mercat ofertes. La IA és prou forta com per entendre com obrir operacions curtes i llargues, integrar cobertures i activar-se segons diferents patrons i confirmacions tècniques
  • Per donar suport i enriquir l’experiència dels clients, la plataforma proporciona un servei d’atenció al client 24/5.

Bitopia- Com utilitzar la plataforma

  • En registrar-se a Bitopia, l’usuari o l’inversor s’assigna automàticament a una de les corredories recomanades per Bitopia que gestionarà les finances de l’usuari. Aquest corredor assignat gestionarà totes les retirades de dipòsits i l’execució del comerç.  
  • Després d’iniciar la sessió, l’inversor ha d’indicar els seus tipus i preferències entre les opcions següents, com ara cautelosa, aventurera o en algun lloc intermedi. Els usuaris poden permetre l’elecció, l’import de la inversió i el nivell de risc / rendibilitat
  • Un cop feta la selecció, Robo Advisor basat en IA de Bitopia tria l’estratègia que s’adapta millor a les necessitats de l’usuari. Normalment, els plans segueixen l’estratègia de Com més alt és el nivell de risc, més gran és el rendiment potencial.
  • Un cop finalitzat el procés d’incorporació, l’usuari pot finançar el seu compte amb només 250 dòlars i pot accedir a estratègies de rendibilitat més elevades que estan disponibles per a tot tipus de comerciants..

Mentre Bitopia porta l’assessorament de Robo a la criptomoneda; marca totes les caselles adequades per convertir-se en una plataforma popular i exitosa. En el futur, Bitopia pot enriquir encara més la seva plataforma afegint nous instruments d’inversió, ajudant així a diversificar la cartera d’inversors.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me