Arbismart Review: plataforma de negociació d’arbitratge criptogràfic segura i automatitzada

Una plataforma d’inversió criptogràfica regulada per la UE especialitzada en el comerç automatitzat d’arbitratge.

En la seva forma més senzilla, arbitratge el comerç es refereix a la compra i venda d’un actiu per obtenir beneficis de diferencials de preus a les plataformes de negociació. També conegut com a comerç àrid, l’arbitratge és una de les maneres més segures de negociar divises, actius i criptografia.

En aquest context, aquesta revisió s’endinsa en el món del comerç de marges, més encara, de l’arbitratge automatitzat. Ens centrem en Arbismart.com: una plataforma de comerç automatitzat amb llicència de la UE que està prenent ràpidament el domini de l’hemisferi de criptografia.

Però primer, aquí hi ha una comparació de l’arbitratge amb altres tipus de negociació

Arbitratge Beneficiar-se dels diferencials de preus d’un actiu (criptografia) en diferents borses.
Negociació diària Compra i venda d’actius el mateix dia
Negociació de swing Comerç d’actius criptogràfics en un període de temps específic (normalment menys d’una setmana). 
Comerç amb palanquejament Un sistema que us permet operar amb molt més capital del que teniu.
Futurs Un contracte que obliga un comerciant i un corredor a tramitar un actiu a un preu específic en una data especificada en el futur.
Comerç d’algorismes Utilització de robots per operar

Un dels avantatges del comerç d’arbitratge és el seu potencial de baix risc. No obstant això, els preus canvien ràpidament. Per tant, si retardeu la realització de les transaccions, hi ha la possibilitat de provocar una pèrdua.


A l’altre extrem, l’arbitratge es fa millor quan es té un volum decent de capital. Per il·lustrar-ho: imagineu que XRP paga 0,24 dòlars a la bossa A i 0,26 dòlars a la bossa B.

Podeu guanyar dos cèntims comprant un XRP a l’intercanvi A i venent-lo a l’intercanvi B. Tanmateix, comprar XRP per valor de 1000 dòlars a A i vendre’ls a B us guanyarà 2000 cèntims, equivalents a 20 dòlars. De la mateixa manera, una inversió de 10.000 dòlars us podria guanyar 200 dòlars.

Amb tot, invertir amb ArbiSmart comporta aquests avantatges;

 • No cal experiència prèvia
 • Plataforma de negociació ràpida, eficaç i altament automatitzada
 • Experiència d’inversió segura i regulada
 • Rendiments elevats amb riscos baixos
 • Ingressos passius
 • Experiència d’atenció al client amb els més alts estàndards

Encara millor amb la volatilitat

Molts inversors arrufen la cara amb la idea d’una elevada volatilitat. Però quan sou un inversor intel·ligent que pot comprar i vendre criptografia a l’instant, la volatilitat us pot guanyar diners ràpidament. Això es deu al fet que obliga els intercanvis criptogràfics a seguir actualitzant els preus, de vegades a taxes significativament diferents.

Amb un robot de negociació intel·ligent, podeu detectar instantàniament un intercanvi amb el preu més baix i un altre amb el preu més alt. De la mateixa manera, podeu realitzar les transaccions necessàries en el moment adequat, obtenint beneficis del que possiblement pugui fer un comerciant humà.

Dit això, donem un cop d’ull a ArbiSmart, una de les plataformes d’inversió en criptografia més ben valorades TrustPilot.com.

Visió general d’ArbiSmart

ArbiSmart és una plataforma d’inversió criptogràfica especialitzada en el comerç automàtic d’arbitratge. Està establert a Estònia i està regulat per la UE amb dues llicències: un permís per proporcionar intercanvi de criptografia i un altre per a les seves carteres de criptografia..

La UE demana a les empreses que vulguin treballar sota el seu control que demostrin que estan segures proporcionant alguns d’aquests documents i polítiques:

 • Prova d’un producte que funciona
 • Model de negoci a llarg termini
 • Capital adequat per a operacions i pagaments als usuaris
 • Marc avançat de gestió de riscos
 • Antecedents penals de totes les parts interessades i empleats
 • Auditors interns i externs obligatoris
 • Polítiques de seguretat i privadesa de dades sòlides
 • Polítiques adequades contra el blanqueig de capitals

Amb el seu dues llicències, ArbiSmart demostra que no té res a amagar. És legítim, segur i net. Els permisos també signifiquen que la creixent startup pot proporcionar efectivament els seus serveis comercials a inversors d’una àmplia gamma de països.

Parlant de proporcionar serveis de manera eficient, ArbiSmart té un sistema construït per gestionar volums de criptografia excessivament grans. Funciona amb més de 20 borses de negociació per oferir la liquiditat massiva necessària per mantenir el seu negoci en creixement durant els propers anys.

 Com funciona ArbiSmart

Com s’ha esmentat, ArbiSmart utilitza un bot de comerç intel·ligent per obtenir beneficis mitjançant el comerç d’arbitratge. Precisament, l’empresa negocia els fons dels inversors. Això vol dir que podeu provar el servei sempre que tingueu més de 18 anys i no sou ciutadà o resident als EUA.

Tot i que haureu de registrar un compte i ingressar fons, ArbiSmart fa tot el possible per vosaltres. Es negocia automàticament i us permet retirar els vostres beneficis al final del dia.

El departament de clients d’ArbiSmart treballa les 24 hores del dia. Per tant, si teniu cap pregunta, poseu-vos en contacte amb ells per telèfon o envieu-los un correu electrònic a [protegit per correu electrònic]. També podeu utilitzar un xat en viu o una bústia d’entrada de Facebook, Twitter, Telegram i altres gestors de comunitats de xarxes socials de l’empresa.

ArbiSmart s’esforça per oferir serveis personalitzats per un motiu senzill: les necessitats de tots varien. També funcionen les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana per garantir que obtingueu solucions als vostres problemes a qualsevol hora del dia, set dies a la setmana.

Interfície d’usuari del lloc web ArbiSmart

ArbiSmart compta amb un lloc web ben organitzat i dissenyat professionalment, basat en la formació d’inversors. Precisament, el lloc es concentra menys a demanar diners i més sobre el que implica el comerç d’arbitratge.

El lloc web es divideix en cinc categories principals: arbitratge, comptes, associacions, sobre nosaltres i assistència. Podeu accedir al lloc en anglès, turc o alemany, així que configureu-lo segons les vostres preferències.

El secció de comptes és on voleu centrar els vostres ulls. Inclou els quatre tipus d’inversors d’ArbiSmart: principiants, avançats, experts i d’elit. Rebreu diferents avantatges en funció del vostre nivell de pertinença.

Aquests són alguns dels avantatges:

Membres Est. Beneficis mensuals (%) Pagaments en BTC, ETH, RBIS i EUR 24/7
Principiant 0,9-1,2 Compatible Compatible
Avançat 1.2-2.1 Compatible Compatible
Expert 2.1-3.3 Compatible Compatible
Elit 3.3-3.75 Compatible Compatible

El procés d’inscripció

El registre d’un compte a ArbiSmart triga menys de cinc minuts. Precisament, implica:

 1. Proporcioneu el vostre nom i cognom
 2. Confirmeu que no sou ciutadà dels EUA
 3. Proporcioneu la vostra adreça de correu electrònic i número de telèfon
 4. Establiu una contrasenya
 5. Accepteu els termes i condicions
 6. Confirmeu que teniu més de 18 anys

El següent pas és finançar el vostre compte. Podeu utilitzar euros o criptografia per fer un ingrés. Tot i això, ArbiSmart converteix els vostres fons en fitxes RBIS: el testimoni intern de la plataforma.

Una vegada més, heu de decidir com voleu obtenir els vostres beneficis:

 1. Retireu fons mitjançant un compte habitual al vostre compte bancari de la UE o BTC / ETH
 2. Deseu els vostres fons en un compte a llarg termini: la data de venciment serà a finals de 2021

Per al compte normal, els beneficis es desemborsen cada 24 hores a les 00:01 UTC. Utilitzeu la calculadora de l’empresa, https://arbismart.com/calculator/, per estimar els vostres guanys quan invertiu en qualsevol nivell d’ArbiSmart.

El mínim que podeu invertir en ArbiSmart és de 300 € o l’equivalent en BTC o ETH. Per descomptat, obtindreu més beneficis en ingressar a partir de 1.000 dòlars.

Amb tot, els dos comptes ArbiSmart tenen els seus propis avantatges. El compte habitual us permet treure els beneficis cada dia. El compte a llarg termini us ofereix la possibilitat de retirar un import global al cap de dos anys.

Afortunadament, sempre podeu reinvertir els vostres beneficis al sistema ArbiSmart a la vostra conveniència. No només obtindreu més beneficis mensuals, sinó que també augmentareu la puntuació del vostre compte i obtindreu més avantatges.

Bonificacions, regals i programa de referència

ArbiSmart reconeix que la gent estima els regals. Com a resposta, ocasionalment lliura fitxes gratuïtes del 5% al ​​15% als nous inversors.

De vegades, la companyia fa promocions de recompra per ajudar els inversors a augmentar els seus beneficis. Per exemple, si comprés fitxes RBIS a 1 €, ArbiSmart us podria oferir 2 € per cada fitxa quan executi les seves ofertes de recompra. Podeu retirar els diners o reinvertir-los segons el vostre desig.

 • Programa de referència: podeu obtenir comissions generoses derivant inversors a ArbiSmart, aplicables només a les referències directes.
 • Programa de recompenses: creeu consciència sobre ArbiSmart a les xarxes socials i podreu guanyar tokens RBIS gratuïts

Per claredat, ArbiSmart no opera un programa de màrqueting multinivell (MLM). Com a tal, no centra el seu model de negoci en les referències, descartant els riscos associats a la piràmide d’inversió, MLM o un esquema ponzi

Model de negoci ArbiSmart: el testimoni RBIS

ArbiSmart guanya diners principalment mitjançant el seu sistema de comerç d’arbitratge. L’empresa compta amb un equip que treballa el sistema durant tot el dia per garantir que sigui eficient, segur i fiable. Després hi ha els departaments de màrqueting, finances i atenció al client.

Junts, els equips d’ArbiSmart asseguren que funcionen sense problemes, alhora que amplien el seu abast al mercat a nivell mundial.

Pel que fa al testimoni RBIS, és un producte bàsic limitat. Això significa que arribarà un moment en què la seva oferta serà inferior a la seva demanda, augmentant enormement la seva demanda. Aquest dia arribarà un cop ArbiSmart permeti als intercanvis criptogràfics llistar el seu testimoni.

A causa d’això, val la pena invertir-hi, sobretot si també voleu obtenir beneficis del sistema de negociació ArbiSmart.

Conclusió

ArbiSmart és una plataforma automatitzada d’inversió en criptografia. Està especialitzat en el comerç d’arbitratge: un tipus de negociació amb un risc baix i alt. L’empresa està registrada i amb llicència a la UE, és a dir, és legítima i segura.  

ArbiSmart ofereix quatre nivells de pertinença, cadascun amb diferents avantatges. Podeu invertir des de 300 € o l’equivalent en criptografia. Però, tal com subratlla el lloc web ArbiSmart, la millor manera de beneficiar-se del comerç d’arbitratge és invertir una quantitat considerable considerable de diners per utilitzar millor els diferencials i les oportunitats d’arbitratge per obtenir un benefici superior..  

Exempció de responsabilitat El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me