101 Inversió: un nou agent amb més de 250 instruments CDF i fins a 500X d’apalancament.

Un corredor de primer nivell que ofereix més de 250 CDF en cinc categories principals, inclosos metalls preciosos, accions, fons d’índex, criptomonedes i divises.

101Inversions és la marca comercial de FXBFI Broker Financial Invest Ltd, una empresa d’inversió amb seu a Xipre. Ofereix als comerciants una àmplia gamma d’instruments CDF a les seves plataformes de negociació, com ara accions, criptomonedes, índexs i metalls preciosos. La plataforma es va llançar aquest juny i està llicenciada, regulada i supervisada per l’autoritat de supervisió financera de Xipre (CySEC).

El camp de la intermediació comercial s’enfronta a diversos reptes i 101Investing té com a objectiu proporcionar solucions al mercat per oferir el millor servei als seus clients. Actualment, el corredor competeix amb corredors dinàmics similars com eToro i Plus500 per obtenir la supremacia en el camp comercial.

Hi ha més de 250 instruments CDF disponibles a la plataforma MetaTrader 4 (MT4) de 101Investing en aplicacions web per a mòbils i ordinadors. La plataforma també ofereix quatre nivells principals de comptes de comerciants, és a dir, Silver, Gold, Platinum i Pro Exclusive. El corredor també ofereix un compte Sharia sense permutes.

101 Invertir és segur?


La primera preocupació principal dels comerciants és la seguretat dels fons. Com es va esmentar anteriorment, l’empresa està llicenciada pel CySEC, que compleix la llei europea d’harmonització financera (MiFID), és a dir, el corredor està fortament regulat per les lleis de la Unió Europea, és a dir,

ha de complir amb lleis i regulacions estrictes.

Donades les estrictes fronteres legals, l’agent només proporciona serveis als usuaris de l’Espai Econòmic Europeu, Suïssa i el Regne Unit.

Funcions ofertes a 101Investing

101Investing és un broker de primer nivell que ofereix més de 250 CDF en cinc categories principals, inclosos metalls preciosos, accions, fons d’índex, criptomonedes i divises. La plataforma també ofereix una aplicació mòbil fàcil d’utilitzar que admet tots els 250 + instruments comercials CDF en més de 10.000 mercats. La plataforma inclou indicadors tècnics integrats, gràfics comercials, alertes i una plataforma de comerç social per intercanviar idees amb altres comerciants de MetaTrader 4.

La plataforma ofereix diferents ràtios de palanquejament per als diferents instruments i segons el tipus de compte d’usuari. El palanquejament més alt s’ofereix als comerciants professionals a 1: 500 en alguns dels parells de FX, mentre que el palanquejament més baix s’ofereix a les criptomonedes a 2: 1.

En un intent de reduir la liquidació a la plataforma, el corredor ofereix protecció al saldo negatiu als clients minoristes i institucionals. A més, l’empresa és membre del Fons de Compensació per a Inversors (ICF), que compensa els comerciants minoristes en cas que l’empresa incompleixi les seves obligacions.

Opcions de dipòsit i retirada

Un dels avantatges competitius que ofereix 101Investing són els seus baixos tipus de dipòsit de només 100 € (~ 113 $) per als comerciants minoristes. La plataforma també ofereix una àmplia varietat d’opcions de pagament i retirada que inclouen targetes de dèbit i crèdit (VISA / MasterCard), transferències bancàries de la UE, Skrill, Neteller, Trustly i qualsevol cartera criptogràfica compatible..

Untables

La plataforma ofereix diferències superiors a la mitjana de la indústria entre els seus CDF; Els tipus de comptes Silver tenen els diferencials més alts amb els comptes Pro i Platinum elegibles per als spreads més baixos.

Els diferencials de CDF comencen a 0,003 en matèries primeres, 0,21 en accions, 0,32 en índexs, 0,037 en metalls preciosos, 0,7 en divises i les operacions de criptomonedes tenen un càrrec flotant.

Tarifes i comissió

El corredor no cobra cap comissió per cap dels comerços. Tanmateix, la firma dicta els diferencials globals dels CDF i col·loca alguns impostos als comptes, com ara la comissió de permuta, les comissions de retirada per quantitats inferiors a la comissió mínima de dipòsit (100 €) i 50 dòlars més si retireu fons sense fer cap operació única..

També es percep una comissió d’inactivitat en comptes que no s’utilitzen durant 60 dies o més. La quota pot oscil·lar entre 80 i 200 euros aproximadament per als comptes que romanen inactius durant més de mig any. Qualsevol compte inactiu durant més de 271 dies cobra una tarifa de 500 €.

Tipus de compte

Com s’ha esmentat anteriorment, 101Investing ofereix quatre tipus de comptes principals, tal com es descriu a continuació;

Plata

 • Aprofiteu fins a 30: 1 per als comerciants minoristes i professionals de divises. Apalancament màxim a 200: 1.
 • Un dipòsit mínim de 100 €.
 • Diferències mínimes a 0,07

Or

 • Apalancament màxim de fins a 400: 1 per als comerciants professionals.
 • Descompte de la taxa de permuta del 25%
 • Els spreads comencen a partir de 0,05

Platí

 • Apalancament màxim a 400: 1 per als comerciants professionals
 • Els spreads comencen a partir de 0,03
 • 50% de descompte en les taxes d’intercanvi

Pro

 • Gaudeix d’execucions comercials instantànies
 • Reducció de més del 70% de les taxes de permuta
 • Gestor de comptes personalitzat
 • Protecció del saldo negatiu
 • Apalancament màxim de 500: 1

101Investing també inclou un compte Sharia sense swap per a clients islàmics.

101 Invertir altres capacitats

La gamma d’eines de negociació de 101Investing només forma una fracció de les funcions extenses que ofereix el broker als usuaris. A més de la negociació de comissions zero, l’alt apalancament i els diferencials variables, 101Investing també ofereix als seus usuaris un compte de demostració per perfeccionar les seves habilitats de negociació, un compte de negociació social i material educatiu per aconseguir novells a través del viatge del comerç de CDF..

Reptes de la inversió 101

 • Taxa de permuta: Les tarifes dels serveis de préstec nocturns per part del corredor són una mica superiors a la mitjana del sector, però hi ha descomptes. Les comissions de permuta són comprensibles, atès l’elevat compliment normatiu i els serveis d’intermediació principal que ofereix 101Investing.
 • Atenció al client: 101Investing actualment ofereix atenció al client només cinc dies a la setmana (de dilluns a divendres) a partir de les 07.00 hores. a les 17.00 h. Aquesta és una de les àrees que l’empresa podria millorar per competir amb altres brokers principals i avançar-se.

Preguntes més freqüents (FAQs)

 1. És 101Inversions disponible per als comerciants nord-americans?

No. De moment, 101Inversing només està disponible en alguns països de la UE, Suïssa i el Regne Unit.

 1. Qui són els proveïdors de serveis de pagament 101Inversions?

Els proveïdors de pagament FXBFI Broker Financial Invest Ltd inclouen Inpay, eMerchant Pay, Trustly, KoalaPays, UPayCard i SafeCharge.

 1. Quant cobreix el Fons de Compensació?

Els comerciants minoristes i els seus co-beneficiaris estan coberts fins a 20.000 euros si el corredor incompleix les seves obligacions per frau o fallida.

Conclusió

101Inversions és un corredor ben establert i regulat, és a dir, que ha de seguir regles i procediments estrictes. Es poden passar per alt els inconvenients de les empreses amb seu a Xipre (tots els corredors de comerç de CDF tenen desafiaments) donada l’eficiència i la rapidesa d’execució que ofereix.

Podeu obtenir més informació sobre 101Investing a l’adreça de l’empresa: www.101investing.com

Exempció de responsabilitat El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me