Moneda privada Bitcoin

Hi ha molts cryptos que s’han obtingut de Bitcoin. Avui revisarem Bitcoin Private i veurem què pot oferir aquesta moneda i si és diferent de les altres forquilles Bitcoin.

Què és BTCP?

Llançat el febrer de 2018, Bitcoin Private (BTCP) es va crear a partir d’una fusió de bitcoin (BTC) amb Zclassic (ZCL). La moneda es va llançar amb una ració 1: 1 als titulars de BTC i ZCL.Resultat de la imatge de Bitcoin Private

Pocs mesos després del seu llançament (abril de 2018), BTCP es trobava entre les 50 criptomonedes més grans del món per capitalització de mercat, però ara ha caigut fins a la 1023a posició.

Bitcoin Private va ser dissenyat per ser una versió més descentralitzada, de codi obert, ràpida i privada de Bitcoin. L’equip del projecte pretenia utilitzar la seguretat i el mercat de Bitcoin i les funcions de privadesa de Zclassic per crear una versió millorada de Bitcoin.

BTCP té un temps i una mida de bloc més grans, de 2,5 minuts i 2 MB respectivament. A diferència de Bitcoin, que utilitza la prova de treball, BTCP es basa en l’algoritme de mineria Equihash, que permet als usuaris explotar mitjançant GPUS i permet que sigui resistent a ASIC.

Qui va crear Bitcoin Private?

Bitcoin Private va ser proposat per primera vegada pel cofundador de Zclassic, Rhett Creighton, en una publicació de Twitter. Se’l considera la figura principal del projecte Bitcoin Private.

L’equip es va ampliar més tard amb l’addició de Jacob Brutman, Giuseppe Stuto, Christopher Sulmone, Geoff Hopkins i Jon Layton. El seu esforç combinat va donar lloc al White White Private Paper.

L’equip de Bitcoin Private està format per 20 enginyers.

Tecnologia i funcions privades de Bitcoin

Bitcoin Private es basa en la tecnologia de Zclassic, que s’anomena tecnologia zk-snarks. Aquesta tecnologia es deriva del protocol Zerocoin, que també és utilitzat per la moneda principal de Zclassic, Zcash.

Zk-snakrs oculta l’adreça dels comerciants de la xarxa juntament amb altres detalls de la seva transacció, mentre que encara publica tots els pagaments a la cadena de blocs per a més transparència.

Bitcoin Private, igual que Bitcoin, admet transaccions entre iguals sense necessitar la intervenció d’un tercer. Totes les transaccions es registren a la cadena de blocs després que els nodes de xarxa les hagin verificat.

En comparació amb Bitcoin, BTCP té una mida de bloc augmentada de 2 MB. Això hauria de permetre a BTCP tenir un temps de liquidació de transaccions millorat en comparació amb altres monedes altes i BTC.

La base de codi de Bitcoin privat és de codi obert, és a dir, podeu accedir-hi a GitHub. La pàgina GitHub del seu projecte només té 272 confirmacions, 4 versions i 5 col·laboradors. Durant més d’un any no hi ha hagut cap càrrega important a la pàgina. Això és preocupant, ja que un bon projecte ha de comptar amb una comunitat de desenvolupadors activa que el doni suport.

Resultat de la imatge de Bitcoin Private

Estadístiques de monedes de BTCP

El nombre total de BTCP en circulació és de 4.770.405 BTCP. El subministrament total es limita a 22.799.951 BTCP.

El preu inicial de la moneda privada Bitcoin quan va debutar era de 65,82 dòlars, amb un màxim històric de 85,68 dòlars. Des de llavors, la moneda va experimentar un altre important salt de preus a l’abril del 2018. A finals de maig, la moneda va perdre més de la meitat dels seus guanys i va continuar perdent més del seu valor a mesura que passaven els mesos.

BTCP va començar l’any al voltant d’1 dòlar i, fins al febrer, va lluitar per mantenir-se en aquest nivell d’assistència. La moneda va caure per sota de la marca d’1 dòlar i des de llavors ha continuat la seva espiral descendent.

Bitcoin Private té un preu de negociació actual de 0,108488 dòlars.

Quins intercanvis admeten Bitcoin Private?

Des que es va llançar la moneda, hi ha hagut molt pocs intercanvis que hagin inclòs BTCP.

Els llocs actuals on podeu comprar BTCP són:

 • CoinSwitch;
 • SatoExchange;
 • Nanex;
 • BarterDEX;
 • SIstemkoin;
 • Bitladon;
 • Graviex;
 • CryptoWolf;
 • AltCoinTrader;
 • TOPBTC;
 • SafeTrade;
 • TradeOgre.

Mineria de Bitcoin privat

Si us pregunteu com extreure BTCP, ja sabeu que tot el que necessiteu és una GPU. Com que la moneda es basa en l’algorisme Equihash, això significa que es pot extraure amb CPU o GPU.

Per descomptat, la mineria de GPU és molt més eficaç que la mineria de CPU. Però si encara voleu aprofundir en la mineria de CPU, tingueu en compte que només hi ha dues opcions per minar EquihashZERO mitjançant una CPU. La primera opció consisteix en MinerGate, però apliquen un percentatge important sobre els vostres beneficis miners. L’altra opció és el nheqminer de Nicehash que es pot descarregar en binaris precompilats per a Windows o Linux..

L’equip de desenvolupadors del projecte també va llançar la seva agrupació minera oficial de BTCP, però també podeu extraure BTCP en altres grups, com ara Zergpool EquihashZero, ZHash.pro, btcprivate.pro i Equipool.

Carteres privades de Bitcoin

La moneda privada de Bitcoin es pot emmagatzemar en diverses carteres, inclosa una cartera de nodes Electrum i Full per a usuaris de Windows, Linux i Mac, que es pot descarregar al seu lloc web oficial..

Les carteres fredes que es poden utilitzar per emmagatzemar Bitcoin privat són Ledger Nano S, Trezor T i Trezor One. Els models Trezor només estan disponibles per a usuaris de Linux. També podeu generar una cartera de paper des del lloc oficial de BTCP.

La cartera Coinomi admet BTCP tant per a usuaris mòbils iOS com Android. Zelcore és una cartera que és compatible amb Windows, iOS, macOS, Linux i Android, i admet multitud d’altres criptos a més de BTCP.

Notícies recents de BTCP

L’octubre de 2019, BTCP va patir un atac del 51% desencadenat per un pirata informàtic avorrit que va llogar energia hash des d’un lloc de mineria al núvol. Per orquestrar un atac del 51% a qualsevol altra cadena de blocs superior, necessitareu una quantitat substancial de potència hash. Quan es van produir notícies, això va danyar greument la reputació de Bitcoin Private, ja que el projecte afirmava tenir la robustesa de la seguretat de la cadena de blocs de Bitcoin.

Bitcoin privatUn altre número recent va ser quan l’equip de desenvolupadors de Bitcoin Private va encunyar 2,04 milions de BTCP addicionals durant la forquilla Genesis i no ho va revelar al públic. Quan Coinmetrics, el grup de recerca que es va assabentar d’aquest contratemps, va publicar la informació, el preu del BTCP va caure un 20 per cent gairebé immediatament.

Aquest tipus d’operació es coneix com a “premina encoberta”, on s’emeten monedes addicionals, però després s’amaguen en una “piscina protegida”.

“Tres-centes mil unitats del premini encobert van ser traslladades fora de la piscina protegida cap al que sembla ser un intercanvi”, es llegeix a la publicació.

El Bitcoin Private (BTCP) originalment tenia la intenció de subministrar un total de 21 milions de monedes com Bitcoin, però ja existeixen 22,8 milions de BTCP i encara se’n fabriquen més de la mineria.

Es va assabentar que 300.000 BTCP des del local ocult es van llançar al mercat entre juliol i agost, cosa que va coincidir exactament al mateix moment que la moneda privada de Bitcoin es va estavellar de 10 a 3 dòlars. Els desenvolupadors que van abandonar el BTCP des de la premissa oculta van obtenir una estimació d’1 i 3 milions de dòlars, mentre que el límit de mercat total de BTCP va patir una pèrdua de més de 100 milions de dòlars..

Revisió privada de Bitcoin: veredicte

La moneda privada Bitcoin va presentar un concepte interessant quan es va llançar al mercat per primera vegada i va tenir un bon rendiment durant uns mesos. Però ara es troba amb la resta de molts projectes de fork fork de Bitcoin sense èxit. El fracàs premí i el fet que no hi hagi hagut cap desenvolupament important durant més d’un any en el projecte són senyals d’alerta que els inversors haurien de tenir en compte..

Imatge destacada: btcprivate.org

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment