Revisió, valoracions i anàlisi completa de NuCypher ICO

NuCypher ICO Review

Avui us en portarem un altre Revisió ICO que a poc a poc ha guanyat molta atenció a l’espai criptogràfic. A mesura que les dades digitals creixen a un ritme accelerat, la seguretat s’ha convertit en un problema. Ara, amb l’aparició de la tecnologia blockchain, les mesures tradicionals no funcionen tan eficaçment. Per tant, en centrar-se en el sistema de gestió de claus (KMS), NuCypher permet compartir dades privades i delegar els drets de desxifratge mitjançant el xifratge de proxy, que és realment fantàstic. Per tant, anem a la nostra NuCypher ICO Review a veure si realment us demana atenció!

Data de venda del testimoni: Sense actualització

Cap dur: Sense actualització

Tapa suau: Sense actualització


Prevenda: 30% venut, 4,3 milions de dòlars

Accepta: ETH

Quant a NuCypher

Un sistema de gestió de claus descentralitzat (KMS), NuCypher KMS ofereix una capa de privadesa als sistemes distribuïts i a les aplicacions descentralitzades. A través dels seus serveis de reencriptació de proxy i control d’accés, NuCypher KMS permet als desenvolupadors de DAPP emmagatzemar, compartir, gestionar i protegir les seves dades a la cadena de blocs.

Una armadura corporal per a dades, permet a més a l’usuari delegar els drets de desxifratge que els esquemes de xifratge tradicionals no poden assolir. El testimoni natiu de NuCypher s’utilitza com a tarifes i per incentivar els participants de la xarxa a operar nodes.

Ara, el temps d’avaluació!!!

 • Llibre tècnic centrat en el desenvolupament de productes

L’equip de NuCypher ha adoptat un enfocament detallat amb el seu llibre blanc, ja que us guia pel fons, l’arquitectura i la seguretat de la xarxa. Parlant llargament sobre la funcionalitat del projecte, proporciona una visió clara dels seus casos d’ús, cosa que és un bon toc. Dit això, està molt ple de detalls tècnics sobre xifratge i distribució de fitxes de miners, cosa que és bastant difícil d’entendre per a un inversor laic..

L’equip ja ha començat a treballar en els seus productes, com ara implementacions Hadoop i Kafka, que podeu sol·licitar per a una demostració. Recentment, l’equip ha presentat el seu esquema de xifratge de proxy Umbral que alimenta la seva xarxa KNS.

Tot i que el projecte encara no ha arribat a les dates d’inici de l’ICO, tenir un bon desglossament dels fons sempre és un bon pas abans d’avançar, però no hi ha informació sobre la segregació dels fons..

 • Perfil de l’equip Nucypher

Un equip és el principal factor impulsor de l’èxit d’un projecte, ja que són els que han d’executar la idea i després lliurar el producte. NuCypher té una força de vuit persones com a membre principal del seu equip, a part dels assessors.

Nucypher ICO ReviewNuCypher (NKMS): equip

MacLane Wilkison – Cofundador i CEO: MacLane, enginyer de programari, ha treballat anteriorment a Morgan Stanley com a banquer d’inversions en relació amb M&A i serveis de finançament.

Michael Egorov, doctorat – Cofundador i CTO: Michael és un científic de l’Institut de Física i Tecnologia de Moscou amb experiència en programació Python.

David Nuñez, Ph.D. –  Nuñez és el criptògraf del projecte que ha estat membre del personal investigador del laboratori NICS a l’àrea de seguretat en computació en núvol.

Tenint adjunts els seus perfils de Linkedin, va ser fàcil obtenir la seva experiència educativa i professional mentre els seus comptes de Twitter ens van donar una idea de la seva activitat social. La majoria de l’equip inclou enginyers, però no menciona res sobre el departament de desenvolupament de negocis i màrqueting.

Socis i col·laboradors: El projecte ja ha obtingut molt suport de la talla de Polychain Capital, Y Combinator, Satoshi Fund, FBG Capital, Semantic Ventures, Compound, Amino Capital, Galaxy i CoinFund, entre d’altres..

 • Model de negoci darrere del testimoni NU

Economia del testimoni: La idea darrere de Token és recompensar-los a la xarxa de miners que contribueixi a proporcionar un recurs escàs després de ser consumits. A part de premiar els tokens NU per contribuir a la feina, els propietaris de les dades també haurien de pagar en tokens NU per accedir als serveis de xifratge de nou.

Finalitat del testimoni: El propòsit del testimoni és distribuir la confiança en el sistema. El llibre blanc també assenyala que el testimoni és difícil d’obtenir per mantenir la naturalesa de descentralització del sistema, ja que cap miner no pot aconseguir prop del 50 per cent de la confiança. A més, les fitxes NU també es poden utilitzar com a garantia contra el comportament d’un miner.

La raó principal per introduir tokens NU és fer el sistema més segur i evitar qualsevol atac que pugui resultar en l’adquisició de la majoria de confiança. Les fitxes NU s’utilitzaran per adquirir els serveis del projecte i premiar els miners que proporcionen les operacions de xifratge de nou.

Nucypher ICO NKMSNuCypher ICO: paràmetres

 • Tecnologia de suport: tecnologia recolzada per Ethereum

NuCypher es basa en la cadena de blocs Ethereum, que és la plataforma més popular per llançar ICO. En lloc d’utilitzar Ether, l’equip ha decidit anar amb els seus propis tokens NU que ajudin a protegir la seva plataforma de qualsevol atac.

Amb el focus en els enginyers de l’equip, l’objectiu principal del projecte és crear el producte abans de continuar amb qualsevol altra part. Pel que fa als termes i condicions, no hi ha res en aquest factor, ni mencions ni restriccions especials, tot i que es requereix KYC.

 • Resistència a la venda de criptografia

No es coneix la constitució de l’empresa, ja que no s’esmenta en cap lloc ni al llibre blanc ni al lloc web.

Distribució del testimoni: L’ICO encara no ha proporcionat cap informació sobre l’estructura de distribució de fitxes que seguiran. No obstant això, el llibre blanc assenyala la distribució del testimoni als miners. El propietari o l’usuari de les dades paguen un testimoni a un miner.

Prop de 4 assessors han estat nomenats per la NuCypher ICO inclosos Dave Evans, professor d’informàtica a la Universitat de Virgínia, Giuseppe Ateniese, Stevens Institute of Technology amb especialització en re-xifratge de proxy, John Bantleman amb tres dècades d’experiència en la gestió d’empreses de programari d’alt creixement i Tony Bishop, vicepresident d’Equinix i l’excap global de centres de dades de Morgan Stanley.

Seguretat: Donada la naturalesa del projecte, l’equip segurament es pren seriosament la seguretat. En designar una secció separada per a la seguretat de la xarxa, el llibre blanc explica les solucions a diferents amenaces de seguretat en termes de pseudoanonimat de claus de xifratge, de xifratge de proxy de claus dividides i protocol de desafiament.

Banderes vermelles: L’empresa no té un full de ruta que faci difícil entendre on es troba exactament el projecte i què se’n pot esperar. El punt més gran que falta és que no hi ha dates.

 • Acceptació de la comunitat

L’equip publica regularment actualitzacions sobre el projecte amb presència a Twitter, Discord, Telegram, Reddit i correu. Amb més de 5 mil seguidors a Twitter i més de 25 mil membres a Telegram, el projecte ha guanyat l’atenció dels inversors i de la comunitat. Es pot arribar fàcilment a les persones integrants del projecte a través de diversos canals multimèdia i interactuar amb ells.

Amb un professional dedicat a la comunitat, l’equip també està esforçant-se a difondre la notícia i el coneixement de la idea.

Nucypher ICONuCypher ICO: valoracions

Valoració mitjana: 7,8 / 10

Una nota per als inversors

NuCypher ICO apunta a un problema real amb una solució sòlida mitjançant un xifratge de proxy que permet una gestió de claus descentralitzada i un control d’accés criptogràfic. Tot i que el llibre blanc està ple de detalls tècnics, el millor del projecte és la seva dedicació i enfocament a desenvolupar el producte abans de fer públic el seu ICO. El GitHub de NuCypher és molt actiu i el testnet funcionarà d’aquí a unes setmanes, mentre que s’espera que el producte es llanci aviat.

El projecte manca d’àrees de comptar amb un equip de desenvolupament de negoci i proporcionar informació sobre dates, pressupost de fons, distribució de fitxes, incorporació entre altres facetes. Dit això, la companyia ja ha adquirit socis que faran servir el seu producte. NuCypher ICO és un projecte que no només parla de la xerrada, sinó que també camina a peu!

Metodologia

Per avaluar un ICO, seguim una llista de paràmetres que són bàsicament els KPI (Key Performance Indicators) d’un projecte, a saber:

 • Paper blanc – Disponibilitat de codi o prototip, desglossament de fons, cartera per a la venda col·lectiva
 • Perfil de l’equip – La força i la reputació de l’equip
 • Model de negoci – Problema resolt, propòsit & utilitat del testimoni i del model econòmic
 • Tecnologia de suport: Infraestructura blockchain, claredat de termes & condicions i programari de token
 • Resiliència de cripto-venda: Incorporació, distribució de fitxes, riscos legals i aspecte de seguretat
 • Acceptació de la comunitat – Claredat & freqüència de comunicació i presència a les xarxes socials

En fer les preguntes adequades, mantenim la integritat i la viabilitat de la nostra revisió ICO mentre seguim un mètode de classificació basat en la criticitat d’un factor concret. Per exemple, a elements com la utilitat de fitxes i el desglossament de fons se’ls ha donat la màxima importància, mentre que la reputació i el pla dels membres de l’equip per atraure una base d’usuaris són de criticitat mitjana..

Tenim un equip de professionals robustos que valoren els projectes ICO de manera totalment imparcial.

Voleu que el vostre ICO sigui revisat per Coingape? Fes-nos-ho saber

Precaució: Coingape publica les revisions del projecte ICO només amb finalitats informatives. No és una invitació a la inversió. A l’hora de prendre decisions d’inversió, realitzeu la vostra avaluació individual i consulteu un assessor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me